Ierland Weekendje weg

Ierland is een ideale bestemming voor een weekendje weg, op slechts anderhalf uur vliegen vanuit Nederland. U kunt het jachtige leven even ontvluchten en er heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. De gemoedelijke Ieren kennen het begrip "haast" niet en u zult zich al snel aanpassen aan hun relaxte levenstempo. ´s Avonds kunt u na een heerlijk diner (de Ierse keuken is verrassend goed !) in zo´n oergezellige pub genieten van de opzwepende traditionele muziek.

 

4-Daagse vliegreis Killarney

Ontvlucht het jachtige leven in Nederland en kom een weekend tot rust in de prachtige streek Kerry, met haar beroemde meren en bergen. U verblijft in een sfeervolle Inn met gezellige pub.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 310,00

4-Daagse weekendreis Kerry in luxe kasteel

Verwen uzelf eens met een weekendje Ierland en proef de Ierse sfeer in een prachtig kasteelhotel. Vanuit Tralee kunt u mooie tochten maken door het beroemde graafschap Kerry.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 462,00

5 Daagse vliegreis Galway & de Aran Islands

Tijdens deze korte reis naar de ruige westkust van Ierland maakt u kennis met de gezellige stad Galway, The Burren, de Cliffs Of Moher en u maakt  een overnachting op de ruige Aran Islands.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 468,00

4 Dagen romantisch weekend Wicklow Mountains

Boek een lang weekend naar de fraaie Wicklow Mountains, een fantastisch wandelgebied en geniet van het verblijf in een romantisch country house.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 396,00

4-Daagse weekendreis Kinsale

Kinsale is een pittoresk havenplaatsje met een rijke historie, waar u heerlijk kunt dwalen door de smalle straatjes met leuke winkeltjes en gezellige pubs. Laat u culinair verwennen in een van de uitstekende restaurants, waarom Kinsale bekend staat als de Gourmet Capital van Ierland.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 345,00
1