6-Daagse busrondreis Winters IJsland & het Noorderlicht

Fraaie rondreis met vele winterse hoogtepunten: de Blue Lagoon, Geysir, spectaculaire watervallen en het indrukwekkende ijsbergenmeer Jökulsárlón. Goede kans op het zien van het Noorderlicht.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 972,00

5-daagse vliegreis IJsland incl. cottage en huurauto

Verblijf in vakantiewoning met eigen hottub.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 544,00

4-daagse vliegreis naar Reykjavik met veel excursiemogelijkheden.

Nu of nooit ! Boek een voordelig tripje naar Reykjavik, de hippe hoofdstad van IJsland, met een bruisend uitgaansleven in het weekend. U heeft veel excursiemogelijkheden, bijv. naar de geisers of prachtige watervallen.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 432,00

Orca’s & Noorderlicht, 6 dagen

Een prachtige reis naar Snaefellsnes, inclusief twee orca’s boottrips, bezoek aan een lavagrot en natuurlijk gaat u ook op jacht naar het Noorderlicht ...
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.011,00

IJsland’s Noorderlicht, 8 dagen

Van oktober tot maart heeft u op heldere avonden goede kans het Noorderlicht te zien. Er zijn excursies inbegrepen naar de Blue Lagoon, Geysir & Gullfoss, de Dettifoss en de kokende modderpoelen van Myvatn.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.510,00

Winter superjeep expeditie
4 dagen

Avontuurlijke trip, waarbij u het winterse IJsland doorkruist met een 4x4 superjeep. Bij helder weer heeft u ’s avonds goede kansen op het zien van het Noorderlicht.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.134,00

Superjeep Adventure, 7 dagen

Aktieve reis in de winter- en voorjaarsperiode naar Zuid IJsland, inclusief een quadbike- en superjeep trip, gletsjerwandeling in Skaftafell en een bezoek aan de Blue Lagoon.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 2.396,00

Autorondreis Winter in Zuid IJsland & Highlands, 8 dagen

Rondreis door Zuid IJsland in de winterperiode met verblijf in het luxe Hotel Ranga en een overnachting in de eenzame Highlands. In deze periode heeft u goede kans op het zien van het Noorderlicht.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.020,00

Autorondreis Winter in West & Zuid IJsland, 8 dagen

Rondreis in de winter/voorjaarsperiode met verblijf in Reykjavik, Reykholt en Selfoss. Met uw 4x4 huurauto kunt u mooie tochten maken.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.136,00
1