{REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!} {REBALTTEXT_MARKED_!}

8-Daagse Lofoten & Arctic Ocean Safari

Bestemming: Noorwegen Reisduur: 7 nachten

Een echt avontuur boven de poolcirkel

Tijdens deze unieke trip, maakt u alle speciale hoogtepunten uit het noorden van Noorwegen mee. Per authentieke Hurtigruten vaart u langs de Arctische kust van Noorwegen.

U reist vanuit Svolvær op de Lofoten, langs Tromsø en de Noordkaap naar Kirkenes nabij de Russische grens. Op de terugreis naar Svolvær, legt u de nachtelijke trajecten van de heenreis overdag af, zodat u echt alles heeft gezien. Tijdens de zeereis langs de besneeuwde kust met de soms steile rotswanden zullen en bergpieken, zult u van de ene in de andere verbazing vallen.

Tijdens deze reis zijn totaal 2 nachten hotelverblijf op de schitterende Lofoten inbegrepen. Gedurende uw verblijf op deze, tot de verbeelding sprekende, archipel heeft u volop gelegenheid deel te nemen aan diverse excursies en activiteiten. Het Noorderlicht dat u bij heldere hemel met een beetje geluk te zien krijgt maakt deze reis helemaal onvergetelijk...

vanaf € 1.458,00

Dag 1

Amsterdam – Evenes

Per comfortabele vlucht van Amsterdam naar Evenes per Transavia (of KLM/SAS). Vanuit Evenes transfer naar Svolvær, alwaar uw Hurtigrutenschip reeds klaar ligt voor inscheping.

Dag 2

Tromsø

U kunt het vanochtend rustig aan doen. Het schip vaart vandaag langs de havens van Harstad en Tromsø, waar u de mogelijkheid heeft aan diverse excursies mee te doen. Tromsø wordt ook wel de toegangspoort naar de Arctische Oceaan genoemd.

Dag 3

de Noordkaap

Het schip doet de havens van Hammerfest en Havøysund aan tijdens de route noordwaarts langs de ruwe kust van Finnmark. U passeert bloeiende alsmede verlaten vissersdorpjes voordat het schip Honningsvåg bereikt. De tocht vervolgt oostwaarts en steekt de uitgestrekte Porsangerfjord over. Diner en overnachting aan boord.

Dag 4

Hurtigruten aankomst Kirkenes

Na het ontbijt komt u om ca. 10.00 uur aan in Kirkenes. Kirkenes bevindt zich op dezelfde lengtegraag als St. Petersburg, Cairo en Istanbul, slechts een paar kilometer van de Russische grens verwijderd.

Er zijn ook hier tal van spannende excursies te doen, zoals bezoek aan het Kirkenes Snowhotel of een safari met huskies of sneeuwscooters.

Dag 5

Hammerfest

Ook vandaag passeert u Europa’s meest noordelijke stad, Hammerfest, maar nu overdag. Geniet van de zonsopkomst tijdens een ontbijtexcursie op de spectaculaire Noordkaap. Of maak een middernachtconcert mee in de Ishavskathedral in Tromsø.

Dag 6

Versterålen en Lofoten

Het fraaiste traject is tot het laatst bewaard. U vaart o.a. door de nauwe Raftsund en de ontdiepe Rosoyrenna. In Stokmarknes kunt u een kostenloos bezoek aan het Hurtigruten museum brengen.

Aankomst in Svolvær , op de Lofoten, waar u in het aan de haven gelegen Rica Hotel overnacht.

Dag 7

Svolvær

Dag ter vrije besteding in Svolvær. Kans om aan een leuke excursie mee te doen of even een bezoekje aan Magic Ice te brengen

Diner en overnachting in het Rica Hotel.

Dag 8

Uw terugreis

Vandaag vliegt u van Evenes terug naar Amsterdam, met Transavia (of KLM/SAS). U heeft een transfer vanaf uw hotel in Svolvær naar de luchthaven van Evenes.
Reisschema:                
Vlucht Amsterdam - Evenes per Transavia (buiten periode 17feb - 24 mrt met KLM/SAS via Oslo)               
Bustransfer Evenes Airport - Svolvær               
Diner Rica Hotel Svolvær 5 nachten Hurtigruten Svolvær - Kirkenes - Svolvær
2 nachten Middenklasse hotel in Svolvær incl. diner & ontbijt               
Bustransfer Svolvær - Evenes Airport               
Vlucht Evenes - Amsterdam per Transavia (buiten periode 17 feb - 24 mrt met KLM/SAS via Oslo)    

Meer Hurtigruten informatie U kunt op onderstaande links klikken voor de gewenste informatie:  
Welk schip vertrekt wanneer?
Schepen
Huttypen       
Excursiemogelijkheden

Bij de online prijsopgave vind u een overzicht van de optioneel bij te reserveren excursies voor deze reis. Klik hier voor een overzicht van de totaal door Hurtigruten aangeboden excursies.   Mocht u de gewenste informatie hier niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd bellen op 050-3136000 of vraag uw lokale reisbureau.

Algemene Informatie

ALCOHOL 
Hurtigruten ASA is in het bezit van een volledige vergunning: bier, wijn en sterke drank zijn tussen 06.00 uur ’s morgens en 03.00 uur ’s nachts verkrijgbaar. Wij maken u erop attent dat prijzen voor sterke drank in Noorwegen over het algemeen hoger zijn dan in Nederland en niet belastingvrij aan boord.

BAGAGE
In de Scandinavische landen is de dienstverlening van een kruier vrij onbekend. We raden u dringend aan slechts zoveel bagage mee te nemen als u zelf kunt dragen en tijdens de reis onder controle kunt hebben. Denkt u er aan om belangrijke medicijnen, bril en reisdocumenten altijd in uw handbagage en niet in uw koffer te vervoeren. Het is mogelijk om een koffer bij de receptie af te geven voor opslag tijdens de reis. Let u op dat de bagagevrijdom bij vliegreizen aan restricties gebonden is.
 
BETAALMIDDEL AAN BOORD
De Noorse valuta, tevens betaalmiddel aan boord, is de Noorse kroon. 100 NOK komt overeen met ca.12,8 euro. Om aan boord een afwikkeling zonder contant geld te waarborgen, kan er voor u een rekening worden geopend. Uw hutsleutel wordt dan gebruikt als ´cruisecard´ waaraan een creditcard of deposito in contant geld wordt gekoppeld. U kunt zo alle betalingen aan boord met uw hutsleutel/cruisecard doen. Het is aan te raden om voor kleine uitgaven aan land de plaatselijke valuta in kleine hoeveelheden mee te nemen. Omdat u bij bepaalde reizen nauwelijks in de gelegenheid zult zijn naar een bank te gaan, dient u voor vertrek de passende voorzorgsmaatregelen te treffen. Een bank met ‘minibank’ waar u Noorse kronen kunt pinnen, vindt u alleen in de grotere aanlegplaatsen.
 

BEVESTIGING EN REISBESCHEIDEN

Na het boeken van uw reis ontvangt u een bevestigingsfactuur waarin u wordt verzocht een aanbetaling te doen van 20% van de reissom. Het resterende bedrag dienen wij uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te hebben. U ontvangt geen bevestiging van binnenkomst van de betaling. Circa 10 dagen voor uw vertrek ontvangt u de reisbescheiden met tickets, vouchers, informatieboekje en uitgebreide reiswenken.

 

BIJKOMENDE KOSTEN

Reserveringskosten: per boeking wordt eenmalig € 25,- in rekening gebracht. Indien u uw reis boekt via onze website dan worden er geen reserveringskosten berekend. Boekt u uw excursies niet gelijktijdig met uw reis dan wordt er € 25,- extra reserveringskosten in rekening gebracht.

Last minute reizen: boekt u uw reis binnen 14 dagen voor vertrek dan betaalt u eenmalig € 25,- extra reserveringskosten.

Wijzigingkosten: voor Hurtigruten gelden afwijkende voorwaarden € 50,- per wijziging indien gewijzigd binnen 35 dagen voor vertrek.

Annuleringskosten: voor Hurtigruten gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden:

tot 45 dagen voor vertrek             20 %  van de reissom

44 t/m 22 dagen voor vertrek        40 %  van de reissom

21 t/m 15 dagen voor vertrek        60 %  van de reissom

14 t/m 1 dag voor vertrek             90 %  van de reissom

op de vertrekdag of later             100%  van de reissom

 

BRANDSTOFTOESLAG

Momenteel wordt er door Hurtigruten een brandstoftoeslag van € 6,00 per persoon per nacht berekend. Daar dit een toeslag betreft welke alleen wordt geheven in geval van extreem hoge olieprijzen, zijn deze vanaf 2013 inbegrepen in de reissom. Mocht de toeslag vervallen of veranderen dan brengen wij u uiteraard op de hoogte.
 
CAFETARIA 
Dranken, sandwiches, warme en koude gerechten zijn verkrijgbaar in de cafetaria.
 
DAGLICHT
Boven de poolcirkel, gaat in de zomer de zon 73 dagen lang niet onder, zodat het  ’s nachts licht blijft. ’s Winters blijft hier de zon 51 dagen onder en is er rond twaalf uur in de middag een vaag licht te zien boven de horizon. De witte sneeuw weerkaatst al het (kunst)licht dat er aanwezig is. Men spreekt daarom van een ‘blauwe schemer’ in plaats van gehele duisternis.
 
Uren daglicht in Bergen en Tromso in vergelijking met Amsterdam      
Datum Bergen Tromso Amsterdam
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
6,0
8,0
10,5
13.5
16,0
18,5
19,0
17,0
14,0
11,5
8,5
6,5
0,0
5,0
9,5
14,0
18,5
24,0
24,0
21,0
15,5
11,0
6,5
0,0
8,0
9,0
11,0
13,0
15,0
16,5
17,0
15,5
13,5
11,5
9,5
8,0
 
DIEET 
Speciale gerechten als vegetarische maaltijden en diëten dienen bij boeking te worden opgegeven en aan het begin van de reis gedetailleerd te worden besteld.
 
ELEKTRICITEIT 
De hutten zijn uitgerust met stopcontacten voor 220V wisselstroom.
 
ENTERTAINMENT 
Aan boord wordt zoveel mogelijk afgezien van show en entertainment. Tijdens de reis staat het beleven en beschouwen van de natuur, evenals de individuele ontspanning centraal. Op enkele schepen kunt u boeken lenen in de bibliotheek.
 

EXCURSIES

Elke dag kunt u deelnemen aan excursies. De vele mogelijkheden met prijzen vindt u op onze website of in onze brochure. Indien u de excursies tegelijk bij reservering van uw Hurtigrutenreis boekt, zijn er geen extra reserveringskosten.

 
FITNESS, SAUNA EN ZWEMBAD 
Enkele schepen beschikken over een eenvoudig uitgeruste fitnessruimte en een sauna. De openingstijden verneemt u bij de receptie. MS Midnatsol, MS Trollfjord, MS Nordkapp, MS Richard With en MS Nordnorge beschikken over verwarmde whirlpools aan dek. De MS Finnmarken beschikt eveneens over een verwarmd zwembad op het buitendek en 2 verwarmde whirlpools, alsmede een schoonheidsspecialiste, massage en een kapsalon.
  
FLEXIBILITEIT 
Bij de beschreven dagprogramma’s gaat het om een mogelijk en gepland reisverloop, niet om een gegarandeerde dienstregeling. Uw expeditieteam/reisleiding aan boord kan het programma op korte termijn aanpassen als gevolg van snel veranderende ijs- of weersomstandigheden of om gespotte dieren te observeren. Op deze manier wordt een voor u optimaal, individueel reisprogramma gegarandeerd.
 
FOOI
Aan boord zijn fooien geen must. Bent u met een bepaalde service bijzonder tevreden, dan bent u vanzelfsprekend vrij om individueel fooi te geven.
 
FOTOGRAFEREN
Voor zover dit uw interesse heeft, denk aan een videocamera, fototoestel en verrekijker. Het is aan te bevelen voldoende batterijen mee te nemen, aangezien de batterijen in de kou sneller leeg geraken. Denkt u eraan dat film/foto materiaal in Noorwegen behoorlijk duur is.
 
GEBOORTEDATA
Volgens de veiligheidsvoorschriften voor de scheepvaart in Noorse wateren dient BBI Travel te beschikken over de geboortedata van alle passagiers. 
 
GEZONDHEIDSVOORSCHRIFTEN
Vanwege de korte trajecten tussen onderlinge havens is er geen arts of apotheek aan boord; uiteraard is er wel eerste hulp uitrusting en een ziekenboeg voorhanden. Informeert u zich tijdig over bescherming tegen infecties en inentingen evenals andere voorzorgsmaatregelen en vraag doktersadvies voor trombose en andere gezondheidsrisico’s. Met betrekking tot de reizen naar Chili, Antarctica en Argentinië verwijzen wij u naar het GGD waar u uitgebreide informatie kunt verkrijgen.
 

HANDDOEKEN / HOTELSERVICE

Handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Net als bij een hotelkamer worden de hutten dagelijks schoongemaakt en worden de bedden opgemaakt.

 
HUTINDELING
De hutten zijn vanwege de verschillende scheepsgeneraties onderling verschillend van grootte, inrichting en uitrusting en kunnen daardoor afwijken van de foto’s op de website en in de brochure.
 

HURTIGRUTEN DEELTRAJECTEN

Het is mogelijk een deel van de Hurtigruten reis te maken; middels een zogenaamd Port-to-Port traject. Tarieven voor Port-to-Port deeltrajecten zijn bij ons op te vragen.

 
HUTTEN MET PATRIJSPOORT
Houdt u er rekening mee dat de patrijspoorten op de traditionele schepen en de schepen van de middengeneratie in geval van slechte weersomstandigheden afgesloten worden met luiken, dit uit veiligheidsoverwegingen.
 
 INSCHEPEN
Bergen (Nøstet Kai): de vertrektijd vanuit Bergen is afhankelijk van het seizoen. 
 
Periode Vertrek Inscheping
01 januari - 14 april 22.30u vanaf 18.00u
15 april - 14 september 20.00u vanaf 18.00u
15 september - 31 december 22.30u vanaf 18.00u
 
Bij alle andere havens begint inscheping direct na aankomst van het schip, uiterlijk 30 minuten voor geplande vertrektijd.
 
IJSKLASSE expeditiereizen
Schepen dienen te voldoen aan de voorschriften met betrekking tot scheepsromp, machine installatie en overige uitrusting. Verschillende classificeringsmaatschappijen delen de schepen in de zogenaamde ijsklassen in. Ze geven aan hoe dik het ijs mag zijn waarin het schip vaart. De Hurtigrutenschepen hebben ijsklassen van 1A tot 1C en zijn daardoor bijzonder geschikt voor reizen in de poolzeeën.
 
KINDEREN AAN BOORD
De meeste schepen beschikken over een kinderspeelkamer.
 

KLACHTEN
BBI travel doet zijn uiterste best om de reizen voorspoedig te laten verlopen. Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn over de uitvoering van de reis, dan dient u dit ter plaatse zo spoedig mogelijk te melden zodat naar een oplossing kan worden gezocht. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kunt u contact opnemen met BBI Travel.

 
KLEDING
Avondkleding (kostuum, cocktailkleding) is niet nodig, evenwel hoort bv een colbert of blazer in de bagage. Vergeet niet dat u naar koude streken gaat - dus absoluut warme, wind- en waterdichte kleding meenemen. Ook sjaal, muts, stevige schoenen en zonnebril/crème zijn onmisbaar.
 
KLIMAAT
Het weer kan niet alleen dagelijks, maar ook per uur sterk schommelen. De temperaturen in Noorwegen liggen ’s zomers tussen 10 en 25ºC en ´s winters tussen de 2 en -10ºC. Daarbij blijft de kust dankzij de warme Golfstroom ijsvrij. 
  
GEMIDDELDE DAGTEMPERATUREN      
Datum Bergen Tromso Amsterdam
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
3,5
3,8
6,0
9,0
14,1
17,0
18,2
17,9
14,6
11,3
6,8
4,6
-2,0
-1,6
0,1
3,3
7,8
12,7
15,4
13,8
9,2
4,6
1,1
-1,1
1,8
3,5
7,9
13,2
18,6
21,8
23,1
22,8
18,7
13,3
7,0
3,2
 
MIDDERNACHTZON
 
Plaats Eerste/laatste dag
Bodo
Hammerfest
Harstad
Noordkaap
Svolvaer
Tromso
Vardo
03 juni - 08 juli
16 mei - 26 juli
24 mei - 18 juli
13 mei - 29 juli
28 mei - 14 juli
20 mei - 22 juli
17 mei - 25 juli
 
LAADWERKZAAMHEDEN
Omdat het bij de Hurtigruten schepen ook om werkschepen met laad- en loswerkzaamheden gaat en de havens 24 uur per dag worden aangelopen, kan een zekere afbreuk door lawaai (ook ’s nachts) niet uitgesloten worden.
 
LANDEXCURSIES EN ZODIAKLANDINGEN BIJ EXPLORER REIZEN
Alle aangeboden excursies zijn geschikt voor deelnemers met een normaal, goede conditie. De Polar Circle boten of zodiaks en daarmee samenhangende excursies zijn inclusief de reissom. De robuuste zodiaks maken het mogelijk u veilig en comfortabel aan land te brengen (regenbroek mee), ver van de conventiele havens. In verband hiermee zijn landingen in beginsel afhankelijk van plaatselijke verordeningen/vergunningen. De kapitein heeft het laatste woord, warabij de vieligheid van het schip en de passagiers de hoogste prioriteit heeft.
 
MEDISCHE VERKLARING BIJ EXPLORER REIZEN
Bij de reizen naar Antarctica is voor vertrek het invullen van een medische vragenlijst verplicht. Deze vragenlijst dient ter informatie voor de scheepsarts of de rederij, om uw medische verzorging in noodgevallen optimaal te kunnen waarborgen. Alle gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.
 
MINIMUM AANTAL DEELNEMERS
Bij enkele van onze reizen in een minimum aantal deelnemers vereist, dit wordt aangegeven in de prijstabel bij de desbetreffende reis. Indien een reis niet doorgaat wegens te weinig deelnemers zult u 6 weken van tevoren hierover worden geinformeerd en zal indien mogelijk een passsend alternatief worden aangeboden.
  
REISDOCUMENTEN

Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit is voor reizen naar Noorwegen is het noodzakelijk om een geldig paspoort of Nederlandse identiteitskaart  (ID) mee te nemen op reis. Reizigers met andere nationaliteiten dienen zich bij de betreffende ambassade te laten voorlichten over de benodigde reisdocumenten en eventuele visa. Voor mensen met de Nederlandse Nationaliteit is voor reizen naar Chili, Antarctica en Argentinië een paspoort vereist dat na de reis nog 3-6 maanden geldig is. 

 

REISLEIDING

 Op alle schepen bevindt zich Engels/Duitstalige reisleiding aan boord met informatie over excursies en overige activiteiten.
 
REIZEN VOOR MINDERVALIDEN
Met uitzondering van MS Lofoten zijn er op de schepen liften en rolstoelgeschikte hutten. De toegang tot het schip is meestal via het autodek. Mensen met een ernstige handicap, of mensen die niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen, moeten met een begeleider reizen. Wilt u dit bij boeking doorgeven? De excursies zijn gedeeltelijk niet voor mindervaliden geschikt.
 
RESTAURANT
De verzorging aan boord voor rondreispassagiers is gewoonlijk inclusief volpension (ontbijt, lunch en diner). Over het algemeen vinden de maaltijden op volgende tijden plaats: 
• Uitgebreid ontbijtbuffet tussen 07.00 - 10.00 uur
• Groot lunchbuffet met warme en koude gerechten
  en desserts 11.30 -14.30 uur.
• Het drie gangen diner, gewoonlijk tussen 18.30 - 21.00 uur.
 
De exacte tijden worden aan boord gegeven. U kunt bij boeking een voorkeur opgeven voor tafelreservering 1e of 2e zitting.
 
ROKEN AAN BOORD
In Noorwegen geldt in alle openbare gebouwen en openbare plaatsen een rookverbod. Op alle Hurtigruten schepen is het roken alleen aan dek toegestaan als het schip zich op zee bevindt.  Ligt het schip in de haven dan is roken aan boord van alle schepen principieel verboden.
 
 
SENIORENKORTING
Voor reizigers vanaf 67 jaar biedt Hurtigruten voor de port to port reizen een korting van 50% aan. Dit is niet geldig voor Bergen - Kirkenes - Bergen, Bergen - Kirkenes, Kirkenes - Bergen en Bergen - Kirkenes - Trondheim. Deze korting is uitsluitend voor de deeltrajecten en niet voor maaltijden, auto en hutaccommodatie.
  
TELEFOON & FAX
Alle schepen beschikken over munttelefoons. Mobiele telefoons hebben in Noorwegen meestal een goede bereikbaarheid. Bovendien bent u aan boord in de regel altijd per telefoon en fax te bereiken. Alle schepen kunnen via automatisch telefoonverkeer rechtstreeks bereikt worden. De telefoonnummers en e-mailadressen staan vermeld achterin de brochure en in uw reisbescheiden.
 
TRANSFERS
Vanaf de luchthaven in Bergen gaat een bus die stopt bij de Hurtigruten kade. 

De transfers vanaf en naar de luchthaven Bergen, Trondheim en Kirkenes kunnen wij voor u inboeken of zijn al bij uw reis inbegrepen indien aangegeven. Aan boord van het elk schip is er nog een mogelijkheid om bij de informatiebalie een kaartje te kopen voor uw luchthaventransfer. 

 

VOERTAAL AAN BOORD
Officiële voertaal aan boord is zowel Noors als  Engels. De reisleiding aan boord en de medewerkers in de receptie, purser en bemanning spreken meestal ook Duits. Ook mededelingen, dagprogramma’s, informatie over de havens die worden aangedaan, menukaart etc. zijn vaak in het Duits.
 

VOORBEHOUD EN PRIJSWIJZIGINGEN
Bij tussentijdse (prijs-)wijzigingen zoals bijvoorbeeld brandstoftoeslagen en luchthavenbelastingen behouden we ons het recht voor om de reissom aan te passen. Aangezien BBI Travel hier geen invloed op heeft, zijn wij genoodzaakt eventuele prijsverhogingen door te berekenen aan de deelnemers. Kennelijke fouten of vergissingen van welke aard dan ook voorkomend in de reisbrochure, advertenties, brieven of bevestigingen binden BBI Travel niet. In gevallen waarin deze beknopte reisvoorwaarden niet voorzien, zal BBI Travel zich houden aan de reisvoorwaarden zoals deze in de reisbranche worden gehanteerd.

 
WAARDEVOLLE ARTIKELEN
Er is een kluis in de receptie. Hurtigruten accepteert geen verantwoordelijkheid voor waardevolle artikelen en geld bewaard in de hut.
 
WASSERIJ
Behalve op MS Lofoten, beschikken de schepen over een wasserij. U kunt de wasmachines en wasdrogers gebruiken, de benodigde munten kunt u verkrijgen bij de receptie.
 
WEKDIENST
Bij aankomst in een haven worden de afstappende passagiers één uur voor aankomst gewekt. De receptie neemt uw verzoek tot een ´wake-up´ call aan. Op schepen van de nieuwere generatie kan het telefoonsysteem als wekker worden ingesteld.
 
WIFI
Op alle schepen, met uitzondering van de MS Lofoten, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi. Voor informatie over de kosten en het gebruik hiervan kunt u terecht bij de receptie van uw schip.
 
WINKEL
Op de meeste schepen is een kleine winkel met verkoop van ansichtkaarten, postzegels, souvenirs, gebreide truien/vesten en enige toiletartikelen.
 
ZEKER IS ZEKER...
Bij geen van de aangeboden reizen is een reis- of annuleringsverzekering inbegrepen. Wij stellen het onze passagiers verplicht om goed verzekerd op reis te gaan. U kunt bij reservering aangeven of u elders verzekerd bent of anders de door ons aangeboden verzekeringen van de Europeesche Verzekering wilt afsluiten. Zo kunt u onbezorgd en (ver)zeker(d) op reis.
Reissom per persoon in € 


 
Hutcategorie
binnenhut buitenhut
Bij 2-pers. bezetting
Vertrekdatum Duur Schip D I A J/L N P U
zo. 3 febr. VOL 8 dgn Nordkapp - 1504 - 1563 1598 1657 -
zo. 10 febr. VOL 8 dgn Lofoten 1458 1607 1629 - - - -
zo. 17 febr. VOL 8 dgn Nordlys - 1502 - 1562 1597 1714 1776
zo. 24 febr. VOL 8 dgn Vesterålen - 1454 1476 1510 1542 1598 -
zo. 03 mrt. VOL 8 dgn Trollfjord - 1502 - 1562 1597 1714 1776
zo. 10 mrt. VOL 8 dgn Nordlys - 1502 - 1562 1597 1714 1776
zo. 17 mrt. 8 dgn Midnatsol - 1720 - 1800 - - 1962
zo. 24 mrt. 8 dgn Trollfjord - 1891 - 1971 1982 - 2133
Bij 1-pers. bezetting
Vertrekdatum Duur Schip D I A J/L N P U
zo. 3 febr. VOL 8 dgn Nordkapp - 2009 - 2097 2150 2238 -
zo. 10 febr.VOL 8 dgn Lofoten 1856 2080 2113 - - - -
zo. 17 febr.VOL 8 dgn Nordlys - 1999 - 2088 2140 2316 2409
zo. 24 febr. VOL 8 dgn Vesterålen - 1927 1960 2010 2059 2142 -
zo. 03 mrt. VOL 8 dgn Nordkapp - 1999 - 2088 2140 2316 2409
zo. 10 mrt. VOL 8 dgn Nordlys - 1999 - 2088 2140 2316 2409
zo. 17 mrt. 8 dgn Midnatsol - 2325 - 2445 - - 2688
zo. 24 mrt. 8 dgn Trollfjord - 2496 - 2616 2632 - 2860


Inbegrepen bij de reissom:
Vlucht Amsterdam - Evenes per Transavia (of KLM/SAS) v.v.
Luchthavenbelastingen
6-daagse Hurtigruten zeereis incl. hut en volpension (ontbijt, lunch & diner) aan boord 
2 nachten *** Hotel te Svolvaer incl. diner & ontbijt
Alle lokale transfers.


Niet inbegrepen:
Drankjes en overige maaltijden.
Overig facultatief te boeken excursies

 
Voor boekingen met Hurtigruten gelden afwijkende voorwaarden

De inbegrepen vliegreis is gebaseerd op het voordeligste tarief. Is dit niet tarief beschikbaar, dan kunt u alleen met een toeslag reizen.

Minimum aantal deelnemers: 10 personen