Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

IJsland BŠrdarbunga

Vulkaan nieuws

Hurtigruten vs Cruise

Wat is het verschil?

BBI Travel, reisspecialist sinds 1963 - profiteer van meer dan 50 jaar expertise

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Persoonlijke dienstverlening
 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Thuis op de bestemming
 • Prima prijs/kwaliteit verhouding
 • Goede (reis)documentatie
 • Pakketreizen voordeel
 • Flexibel
 • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
 • IATA geaccrediteerd
 • Betrouwbare partners
 • Oog voor continuïteit

U kunt ons aanbod bekijken door te klikken op de bestemmingen in het reismenu hierboven of ons aanbod aan speciale reizen hieronder. Vergeet niet u aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarmee wij u geheel vrijblijvend op de hoogte houden van nieuwe reizen en speciale aanbiedingen.
Wij heten u van harte welkom op één van onze reizen.                BBI Travel branchelogos

Hurtigruten Noorderlichtreizen

Met vele extraís inbegrepen.

Een winterse expeditie langs de kust van Noorwegen is een prachtige ervaring. Het landschap is bedekt met pure witte sneeuw, de lucht is vers, zuiver en knapperig. In kleine nederzettingen langs de kust stralen huizen een gezellige, warme gloed uit en op de achtergrond prachtige besneeuwde bergen die de Arctische schemering weerspiegelen.

In dit jaargetijde bieden wij verschillende extra arrangementen aan i.c.m. onze directe vlucht naar Evenes bij de Lofoten.

Aanbieding vd Week
Winter(sport) Lapland

Reissom vanaf € 639 p.p.
Wekelijks vertrek vanaf 20 december

naar de aanbieding

5-daagse vliegreis IJsland incl. cottage en huurauto

Vanaf € 544 p.p. Verblijf in vakantiewoning met eigen hottub.
naar de aanbieding

4 dagen naar TradFest, Iers muziekfestival in Dublin.

Vertrek 29/1, € 495 p.p. Als je van traditionele Ierse muziek houdt is dit je kans !

naar de aanbieding

ScandinaviŽ winter(sport) 2014/15

Noorwegen, Finland & Zweden

Deze landen zijn wintersportlanden bij uitstek; sneeuwzeker, goede faciliteiten en een uitgebreid aanbod aan winterse activiteiten. Familie’s en gezinnen met kinderen, maar ook avonturiers komen in Scandinavië aan hun trekken. Het aanbod aan activiteiten beperkt zich niet tot op de pistes...

Pas wel op, want als u éénmaal afreist naar het Noorden dan raakt u verknocht aan het gevoel van winter in Scandinavië...

IJsland autorondreizen

Grootste aanbod in Nederland!

Wij bieden een ruime keuze aan rondreizen met een huurauto door IJsland. U kunt kiezen uit verblijf in hotels, farm- en guesthouses of vakantiewoningen. Optioneel kunt u excursies bijboeken, zoals bijv. een gletsjerwandeling of een walvistrip.

Kiest u voor een 8-daagse rondreis of een langer verblijf op IJsland; verblijft u liever in hotels of in de typisch IJslandse vakantiehuisjes, vaak met een eigen hottub, de keuze is aan u ...

De reissommen zijn in ieder geval nergens voordeliger!

Hurtigruten voordeeldata 2015

De voordeligste tarieven in Nederland

Zoals elk jaar bieden wij op geselecteerde vertrekdata, een Hurtigruten reis aan tegen een extra voordelig tarief. Naast uw hut en alle maaltijden aan boord zijn de vluchten van/naar Nederland en de transfers naar/van de kade inbegrepen.

Waar de reguliere tarieven fluctueren naar gelang de beschikbaarheid van een afvaart daalt, heeft u de zekerheid dat het tarief op de “Extra voordeel data” gelijk blijft, geen verassingen dus.

50Plus beursaanbieding
23-Daagse Noordkaapreis met eigen auto incl. overtochten en Hurtigruten 2015

Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland! Een uitgebreide schitterende rondreis die u door Zweden, Finland en Noorwegen naar Europa´s noordelijkste punt, de Noordkaap voert. U verblijft na de schitterende dagtrajecten in comfortabele middenklasse hotels temidden van de weergaloze natuur van de diverse Scandinavische streken.
Het bezoek aan de Noordkaap is natuurlijk het hoogtepunt van deze reis, maar ook het Hurtigruten traject met onder andere een bezoek aan de Trollfjord en een verblijf van drie nachten op de Lofoten, maken juist deze reis interessant. De voormalige koningsstad Trondheim, het oude mijnplaatsje Røros, Lillehammer en de hoofdsteden Stockholm, Helsinki en Oslo worden ook aangedaan deze reis.

naar de aanbieding