Autorondreis Spectaculair IJsland, 15 dagen

2015 NU BOEKBAAR ! Een zeer gunstig geprijsde rondreis, die u langs alle hoogtepunten van IJsland voert. Als u vertrekt in de maanden mei, juni of september bieden wij deze schitterende rondreis aan tegen absolute STUNTPRIJZEN , al vanaf € 889 inclusief vlucht en huurauto. U verblijft in cottages en campinghuisjes met eigen douche/toilet en een kitchenette.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 889,00

4-daagse vliegreis naar Reykjavik met veel excursiemogelijkheden.

Nu of nooit ! Boek een voordelig tripje naar Reykjavik, de hippe hoofdstad van IJsland, met een bruisend uitgaansleven in het weekend. U heeft veel excursiemogelijkheden, bijv. naar de geisers of prachtige watervallen.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 432,00

5-daagse vliegreis IJsland incl. cottage en huurauto

Vanaf € 544 p.p. Verblijf in vakantiewoning met eigen hottub.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 503,00

Orca’s & Noorderlicht, 6 dagen

Een prachtige reis naar Snaefellsnes, inclusief twee orca’s boottrips, bezoek aan een lavagrot en natuurlijk gaat u ook op jacht naar het Noorderlicht ...
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.011,00

Autorondreis Natuurlijk IJsland, 11 dagen

2015 NU BOEKBAAR ! U bezoekt de bekendste bezienswaardigheden zoals de geisers, de Gullfoss, het ijsbergenmeer Jökulsárlón en de nationale parken: Vatnajökull, Skaftafell en Thingvellir.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.093,00

IJsland’s Noorderlicht, 8 dagen

Van oktober tot maart heeft u op heldere avonden goede kans het Noorderlicht te zien. Er zijn excursies inbegrepen naar de Blue Lagoon, Geysir & Gullfoss, de Dettifoss en de kokende modderpoelen van Myvatn.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 1.510,00
1