Combinatierondreis De IJsland Cirkel & New York 15 dagen

Bestemming: IJsland

Reisduur: 14 nachten

Vanaf: 2.598,00 €

 • Manhattan
 • Dettifoss
 • Vik/Dyrholaey
 • One World Trade Centre
 • Myvatn
 • Central Park
 • Jökulsárlón
 • Blue Lagoon
 • Times Square
 • Geysir
 • Metropolitan Museum
 • Flatiron Building
 • Sun Voyager Reykjavik
 • 3 West Club New York
 • 9/11 Memorial
 • Guggenheim Museum
 • Gullfoss
 • Myvatn Namaskard
 • One World Trade Centre
 • Vrijheidsbeeld
Bij deze indrukwekkende reis maakt u eerst een rondreis van 10 dagen per huurauto langs alle hoogtepunten van IJsland, waarbij u verblijft in de betere drie- en viersterren hotels. Na de rondreis vliegt u door naar New York, voor een verblijf van 4 nachten in "The Big Apple".

2 n Hotel Klettur - Reykjavik
2 n Sel Hotel - Myvatn
1
n Fosshotel Eastfjords - Fáskrúðsfjörður
2 n Hotel Skaftafell - Skaftafell

1 n Icelandair Hotel - Vik

1 n Hotel Ork - Hveragerdi

+

4 n 3 West Club Hotel - New York

 • Dag tot dag beschrijving

  Dag 1: Amsterdam - Keflavik - Reykjavik

  Na aankomst in Keflavik haalt u de huurauto op en rijdt u naar Reykjavik (ca.46 km). Onderweg kan een optionele stop gemaakt worden bij de beroemde Blue Lagoon.

  Dag 2: Verblijf in Reykjavik - Golden Circle

  Vandaag kunt u een dagtocht maken langs de beroemde Golden Circle, met de beroemdste bezienswaardigheden van IJsland: de spectaculaire waterval Gullfoss, die in meerdere niveaus naar beneden stort en het Geysir gebied, waar de geiser Strokkur elke paar minuten hoog opspuit. U kunt een spectaculaire excursie bijboeken met een Jetboat , waarbij u met grote snelheid door een canyon vaart. Bij Fluðir kunt u een bad nemen in de Secret Lagoon. Het nationale park Thingvellir, dat op de Werelderfgoedlijst staat, is een belangrijke plek in de IJslandse historie. Overnachting in Reykjavik (ca 240 km).

  Dag 3: Reykjavik - Myvatn

  Vandaag een lange rit naar Noord IJsland. Bij Bifröst kunt u de 170 m. hoge Grábrók vulkaankrater beklimmen. Onderweg kunt ook een kijkje nemen bij de historische turfboerderijen Glaumbær. Via de spectaculaire Goðafoss, de ‘waterval der goden’ rijdt u naar het Myvatn meer; een prachtig natuurgebied met een rijk vogelleven (ca.500 km). U vindt er verschillende pseudokraters en heetwaterbronnen.

  Dag 4: Verblijf in Myvatn

  In Namaskarð zijn walmende stoombronnen en kolkende modderpoelen te bewonderen. Interessant zijn ook de Hverfell krater, de rokende lavavelden bij Krafla, de donkere lavaformaties van Dimmuborgir en het natuurpark Höfði, waar u heerlijk kunt wandelen. Een bad in het geothermale Myvatn Nature Bath is ook een aanrader(veel voordeliger en minder druk dan de Blue Lagoon in het zuiden). Vanuit Husavik vertrekken boten om walvissen te spotten, met een kans van 98% dat u ze zult zien. Ook kunt u hier een bad nemen in het nieuwe GeaSea Geothermal Sea Baths , met prachtig uitzicht over zee. Overnachting in Myvatn.

  Dag 5: Myvatn - Fáskrúðsfjörður

  U vervolgt de ringweg naar het oosten. U kunt via een nieuwe weg een zijsprong maken naar de Dettifoss, een van de meest indrukwekkende watervallen van IJsland. Overnachting in Fáskrúðsfjörður in het oostelijke fjordengebied (ca.220 km).

  Dag 6: Fáskrúðsfjörður - Skaftafell

  U rijdt langs de Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa, naar de spectaculaire gletsjerlagune Jökulsárlón met de drijvende ijsbergen, waar u een boottocht kunt maken tussen de ijsschotsen met een amfibievoertuig of per zodiac. Ook kunt u hier boeken voor een kajak trip. U overnacht in Skaftafell, bij het nationale park (ca.337 km), waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden, bijv. naar de basaltwaterval Svartifoss.

  Dag 7: Verblijf in Skaftafell

  U kunt een gletsjerwandeling maken onder begeleiding van een gids. Bij Íngólfshöfði kan een tocht gemaakt worden per hooiwagen naar een vogelkaap met veel papegaaiduikers. Overnachting in Skaftafell.

  Dag 8: Skaftafell - Vik

  Door de uitgestrekte lavavelden van de Eldhraun rijdt u naar Vik, met haar zwarte strand en de Reynisfjara rotsformaties. Vanaf de zeerots Dyrhólæy, heeft u prachtige kustgezichten en als u in het juiste seizoen bent kunt u hier veel zeevogels (soms ook papegaaiduikers) zien. Overnachting in Vik (ca.140 km).

  Dag 9: Vik - Hveragerdi

  U passeert de 60 meter hoge Skógafoss, het openluchtmuseum Skógar en de Seljalandsfoss, waar u achter de waterval langs kunt lopen. Overnachting in Hveragerði , bekend vanwege haar hete bronnen (ca.145 km).

  Dag 10: Hveragerdi - Keflavik - vlucht naar New York

  U levert de huurauto in op Keflavik Airport (ca. 86 km) en vliegt vandaag naar New York. Op eigen gelegenheid naar het gunstig gelegen 3 West Club Hotel (of gelijkwaardig).

  Dag 10 t/m 13: Verblijf in New York

  Gelegenheid de hoogtepunten van “The Big Apple” te bezoeken, zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park, 9/11 Memorial en het nieuwe One World Trade Centre (Freedom Tower), Times Square, het Top Of The Rock uitzichtplatform, Wall Street en vele bekende musea, zoals het Guggenheim, MoMa of het Metropolitan Museum Of Art. Ook een wandeling over The High Line is een aanrader. U kunt een fiets huren in Central Park en een wandeling maken over de beroemde Brooklyn Bridge. ’s Avonds kunt u een show bezoeken aan Broadway.

  Dag 14: New York - Keflavik - Keflavik

  Vertrek vanaf JFK Airport om 20.40 uur met Icelandair.

  Dag 15: Aankomst Amsterdam

  Aankomst in Keflavik om 06.15 uur, waar u overstapt op de vlucht naar Amsterdam, die om 07.40 uur vertrekt. Aankomst in Amsterdam om 12.40 uur.
 • APIS   Voor vertrek dient door ons bij uw vluchtreservering (Advance Passenger Information System)de volgende informatie te worden verstrekt aan de autoriteiten in de VS:  

  1.      Voor- en achternaam zoals in het paspoort

  2.      Geboortedatum

  3.      Geslacht

  4.      Nationaliteit

  5.      Land

  6.      Type document  (paspoort)

  7.      Paspoortnummer

  8.      Uiterste geldigheidsdatum paspoort

  9.      Land van uitgifte paspoort

   

  ESTA VISA WAIVER   BELANGRIJK: Het is voor alle passagiers die naar de Verenigde Staten reizen verplicht om uiterlijk 72 uur voor vertrek via internet de ESTA reistoestemming aan te vragen. ESTA staat voor Electronic System Travel Authority. Deze aanvraag moet door uzelf worden ingediend via de website:

   

  https://esta.cbp.dhs.gov

   

  ESTA is een electronische vergunning voor de Verenigde Staten, speciaal bedoeld voor passagiers uit de zogenaamde VWP (Visa Waiver Program) landen. Dit zijn overwegend de landen van de Europese Unie, aangevuld met bijvoorbeeld Japan. Tot voor kort konden deze passagiers zonder enige verplichting naar de Verenigde Staten reizen, maar de Amerikaanse overheid heeft dit systeem veranderd met de invoering van het ESTA. De kosten hiervoor bedragen USD 14 per persoon.

   

  De ESTA reistoestemming is twee jaar geldig. Gedurende deze twee jaar kan zo vaak als gewenst naar de VS worden gereisd, totdat een of meerdere antwoorden op de Ja/Nee vragen in de ESTA aanvraag veranderen, of totdat het paspoort verloopt. Luchtvaartmaatschappijen zijn verplicht voor vertrek te controleren of een passagier een ESTA reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen. Mocht dit niet het geval zijn wordt u niet geaccepteerd op de vlucht.   Nederlandse en Belgische staatsburgers moeten beschikken over een machine-leesbaar paspoort. Machine-leesbare paspoorten die op of na 26-10-2005 zijn uitgegeven of vernieuwd/verlengd, moeten aan de volgende vereisten voldoen: er is een digitale foto - afgedrukt op de paspoortgegevenspagina - nodig of een geïntegreerde chip met informatie van de gegevenspagina (e-paspoort). Een digitale foto is een foto die op de pagina is afgedrukt, geen foto die in het paspoort wordt gelijmd of gelamineerd. Machine-leesbare paspoorten die op of na 26-10-2006 zijn uitgegeven of vernieuwd/verlengd moeten een e-paspoort (biometrisch paspoort) zijn. Houdt u er bij uw vakantieplanning a.u.b. rekening mee dat kinderen een eigen paspoort dienen te hebben. Deze regeling geldt voor alle passagiers die onder het Visa Waiver Programma reizen.

  Bij binnenkomst in de Verenigde Staten worden op de luchthaven van iedere reiziger de vingerafdrukken digitaal gescand en wordt een digitale portretfoto gemaakt. De Transport Security Administration (TSA) wijst erop opgegeven koffers niet op slot te doen zodat handmatige nacontroles mogelijk zijn. De invoer van levensmiddelen is aan strenge controles en vergaande beperkingen onderhevig.

 • Informatie IJsland

  Klik hier voor de vliegtarieven en vluchtschema’s

  Klik hier voor de autohuurprijzen en voorwaarden

  IJSLAND 

  Het land
  Het vulkanische eiland in de Atlantische Oceaan biedt, met een oppervlakte van 103.000 km2 (3 x zo groot als Nederland), veel plaats aan haar 330.000 inwoners. Met 3 inwoners per km2 is IJsland het meest dunbevolkte land van Europa. De hoofdstad Reykjavik ligt in het zuidwesten, waar ca. 2/3 van de bevolking woonachtig is. De rest van het land is dus zeer dunbevolkt en bestaat uit zeer kleine gemeenschappen met beperkte faciliteiten qua winkels, restaurants en bars etc. Met ca. 20.000 inwoners is Akureyri de "capitool" van het Noorden. De internationale luchthaven Keflavik ligt op het schiereiland Reykjanes, op ca. 45 km. van Reykjavik. Iets meer dan 10% van het land is bedekt met gletsjers, 60% van het binnenland is onbewoonde hoogvlakte en woestijn, die uitsluitend in de zomermaanden met 4x4 voertuigen bereikt kan worden. Begroeide gebieden, heetwaterbronnen, lavavelden, adembenemende fjorden en tal van meren en watervallen vormen, naast het bewoonde kustgebied, het overige deel van IJsland. De best begaanbare weg is de ringweg, ook wel ´Route 1´ genaamd. Deze vrijwel geheel geasfalteerde weg voert met ca. 1340 km rondom het gehele eiland, langs vele bekende bezienswaardigheden, met uitzondering van de Westfjorden. In het binnenland vindt men veel met gravel verharde wegen. De wegnummers beginnend met een F zijn alleen zomers te berijden met terreinwagens met vierwielaandrijving, waarbij er sprake kan zijn dat u rivierbeddingen moet doorkruisen. Op de website
  www.road.is kunt u zien welke wegen open zijn.
   


  IJsland specialist
  BBI Travel is door Inspired by Iceland (het nationale toeristenbureau Visit Iceland) gecertificeerd als een echte IJsland specialist. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met een van onze specialisten opnemen.

  Transfers
  In aansluiting op alle vluchten rijden de FlyBus (uitgevoerd door Reykjavik Excursions), Airport Direct (uitgevoerd door Reykjavik Sightseeing) en de Airport Express (uitgevoerd door Gray Line)  zeer frequent tussen de luchthaven Keflavik en Reykjavik. De kosten hiervan zijn ca. € 28 p.p. per enkele reis. De bussen vertrekken ongeveer om het half uur en de reisduur van de luchthaven naar het centrale busstation in Reykjavik is ca. 45 minuten. Hier stapt u over op een kleinere bus die u naar uw hotel brengt. Voor hotels gelegen in de oude binnenstad gelden parkeerrestricties en u wordt dan afgezet/opgehaald bij een centrale bushalte niet ver van uw hotel. 

  Tijdsverschil

  Het tijdverschil tussen IJsland en Nederland bedraagt s’ zomers - 2 uur en tijdens onze wintertijd - 1 uur.

  Reisdocumenten
  IJsland maakt deel uit van het Schengengebied, maar is geen lid van de EU. Nederlanders hebben een geldig paspoort of Europese identiteitskaart nodig. Als u uit een land komt dat niet is aangesloten bij de EEA/EFTA (European Economic Area) dient het paspoort nog tot 3 maanden na terugkomst geldig te zijn. Voor andere nationaliteiten kan een visum vereist zijn.

  Valuta
  De valuta op IJsland is de IJslandse Kroon (1 = ca. 137 ISK, notering augustus 2019). Creditcards als Visa en Mastercard zijn gangbare betaalmiddelen, ook voor kleine uitgaven als een kop koffie etc. Bij veel onbemande benzinestations kunt u alleen met een creditcard tanken. Met uw EC-bankpas kunt u bij bankautomaten pinnen. De meeste Nederlandse banken handelen niet in ISK, dus u dient in IJsland geld te pinnen of om te wisselen.
   
  Taal
  De nationale taal is IJslands, maar de meeste mensen spreken er tevens goed tot redelijk Engels. Gastvriendelijkheid wordt in IJsland met hoofdletters geschreven, vandaar dat u tijdens uw reis altijd op de hulpvaardige IJslanders kan terugvallen.
   
  Electriciteit
  Het voltage in IJsland is 220 volt en de stekkers zijn hetzelfde als in Nederland.
   
  Telefoneren
  In de bewoonde gebieden en langs de ringweg heeft u een goed bereik met uw mobiele telefoon, maar
  in grote gebieden in het onbewoonde binnenland van IJsland is vaak geen bereik.
   
  Daglicht
  Vanwege de noordelijke ligging van IJsland, vlak onder de poolcirkel, is het in de zomermaanden overal lang licht, ook ’s nachts. In juni gaat in het Noorden de zon helemaal niet onder en kan de middernachtzon worden bewonderd. ´s Winters (november - februari) hebben de kortste dagen 5 tot 6 uur daglicht. Het wordt echter nooit geheel donker, en al helemaal niet als de mooie Poolsterren aan een heldere hemel staan. Bij helder weer is in de herfst en de winter vaak het prachtige Noorderlicht (Aurora Borealis) te zien. Al vanaf maart is het in IJsland weer langer licht als in Nederland.
   
  Temperatuur
  IJsland is niet zo koud als de naam doet vermoeden. Het klimaat wordt door de warme golfstroom beïnvloed, waardoor de temperatuur in de winter niet zo ver daalt als men zou denken. Op IJsland is sprake van redelijk milde winters en koele zomers. De gemiddelde temperatuur ligt ´s winters tussen +5°en -5° Celsius en ´s zomers tussen +10° en +15° Celsius. Belangrijk is om de juiste kleding voor elk weertype mee te nemen. De weersomstandigheden kunnen er snel wisselen; een bekend gezegde in IJsland is; "als het weer je niet bevalt moet je vijf minuten wachten".
  IJsland wordt door de warme golfstroom beïnvloed, waardoor de temperatuur in de winter niet zo ver daalt als men zou denken. Op IJsland is sprake van milde winters en koele zomers. De gemiddelde temperatuur ligt ´s winters tussen +5°en -5°Celsius en ´s zomers tussen +10° en +14° Celsius. Belangrijk is om de juiste kleding voor elk weertype mee te nemen. De beste reistijd is van juni tot half september. Wie van de winter houdt kan het beste tussen januari en maart naar IJsland reizen. 
    
   
  Beste reistijd
  De beste reistijd ligt tussen juni en begin september. Het hoogseizoen loopt van juni tot augustus; voor deze periode adviseren wij uw accommodatie tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. In mei en september kan (in het noorden vaker als in het zuiden) soms nog een sneeuwbui voorkomen. In het voor -en najaar zijn de wegen naar de hooglanden niet toegankelijk.

  Autorijden
  De maximaal toegestane snelheid in IJsland is 50 km. binnen de bebouwde kom en 90 km. per uur buiten de bebouwde kom (80 km.op gravelwegen). Het is in IJsland verplicht (ook overdag) met verlichting aan te rijden. "Off Road" rijden is verboden.

  Eten & drinken
  De IJslandse keuken bestaat voornamelijk uit verse visgerechten en lamsvlees. In Reykjavik is een grote keus aan restaurants, ook die zich specialiseren in buitenlandse keukens. Buiten Reykjavik is het aantal restaurants zeer beperkt en is er minder variatie in de menu´s (veelal vis en lamsvlees). Water wordt altijd gratis geserveerd bij de maaltijd. In de meeste hotels is het ontbijt en soms ook het diner in buffetvorm. In het laagseizoen kan het soms voorkomen dat het restaurant van uw accommodatie gesloten is en u moet eten bij een naburig restaurant.Houdt er rekening mee dat de prijzen voor diners, met name buiten Reykjavik aanmerkelijk hoger zijn dan in Nederland. Ook de prijzen voor alcoholische dranken zijn flink hoger dan in Nederland.

  Accommodatie

  Reykjavik heeft veel verblijfsmogelijkheden, variërend van jeugdherbergen tot luxe viersterren hotels. Houdt u er rekening mee dat het hotelclassificatiesysteem in IJsland de hotels vaak iets hoger waardeert als de maatstaven die hiervoor in de rest van Europa worden gehanteerd. Op het dunbevolkte ´platteland´ is de hotelcapaciteit niet erg groot en minder gevarieerd. De hotels zijn in de meeste gevallen eenvoudiger als in Reykjavik en er zijn veel farm- en guesthouses. Sommige guesthouses beschikken alleen over standaard kamers, met gebruik van een gemeenschappelijke badkamer en toilet. Over het hele land verspreid vindt u een aantal zomerhotels (de Edda hotelketen); dit zijn schoolinternaten die in het hoogseizoen worden gebruikt als eenvoudige toeristenklasse hotels.

  Vanwege de enorm toegenomen populariteit van de bestemming IJsland is er vooral buiten Reykjavik een tekort aan overnachtingsmogelijkheden, met name in Oost- en Noord IJsland. In 2010 gingen er jaarlijks 490.000 toeristen naar IJsland en in 2017 2,3 miljoen, wat zorgt voor grote druk op de beschikbare accommodatie. De laatste jaren wordt er veel nieuwe accommodatie bijgebouwd en gerenoveerd/uitgebreid. Accommodaties worden vaak gebouwd met materialen als golfplaten en beton, het zijn materialen die zich goed houden bij de extreme weersomstandigheden, zoals harde arctische zeewinden. Dit kan soms aan de buitenkant een wat sobere indruk maken, maar meestal is er bij binnenkomst een verrassend knusse sfeer.  Daarnaast kunt u reserveren voor vakantiehuisjes, veelal met een kitchenette. Veel accommodaties beschikken over een hot tub, waarin u een heerlijk warm bad kunt nemen in de buitenlucht. Belangrijk: het is essentieel van mei t/m september uw accommodatie ruim van te voren te reserveren, en dit niet op de ´bonnefooi´ te doen, want vanwege het beperkte aantal hotels in sommige gebieden zijn deze lang van te voren volgeboekt in het hoogseizoen. Wanneer een accommodatie is volgeboekt bieden wij u, in overleg, een zo goed mogelijk gelijkwaardig alternatief aan, zoveel mogelijk in dezelfde omgeving. Als u in het hoogseizoen wil reizen adviseren wij minimaal 6-8 maanden van te voren te reserveren.

   


  Kamperen
  Van juni tot augustus wordt er in IJsland veel gekampeerd. De campings zijn qua faciliteiten vaak vrij eenvoudig. Vroeger mocht er vrij gekampeerd worden, maar in 2016 is er een nieuwe natuurbeschermingswet in werking getreden die het vrij kamperen limiteert tot max. 3 tenten, uitsluitend in vrije natuurgebieden, waar geen camping in de buurt is. Als er sprake is van gecultiveerd landschap, hekken of woningen in de buurt dient u eerst toestemming van de eigenaar van het land te vragen of u uw tent hier mag opzetten. Als u met een camper reist moet u overal toestemming vragen. In beschermde natuurgebieden, zoals Þingvellir, Þórsmörk, Landmannalaugar, Skaftafell en Mývatn mag u niet vrij kamperen en moet verplicht gebruik gemaakt worden van de officiële campings. Een overnachting op een camping kost gemiddeld  € 20-25 per persoon

  Kleding
  Het weer op IJsland kan zeer grillig en wisselvallig zijn: prachtig zonnig weer kan van het ene op het andere moment veranderen in mist of zwaar weer met veel regen, flinke windstoten, (natte) sneeuw of hagel. Neem daarom ook warme winterkleding mee, het liefst van wol, zijde of polar fleece. Hele dikke truien en spijkerbroeken zijn niet aan te bevelen, omdat ze niet effectief tegen de koude en wind beschermen en bovendien slecht drogen. Een sweater of fleece en een katoenen broek verdienen de voorkeur. Verder is een outdoorbroek fijn, omdat deze snel droogt en vooral comfortabel zit tijdens wandelingen en klimpartijen. Een fleece trui met daar overheen een windstopper is ideaal in IJsland, vooral omdat de wind soms flink kan aantrekken. Over de windstopper draag je een regen werende jas in de zomermaanden, en een wat dikkere jas in de wintermaanden. Tijdens de wintermaanden en ook nog in de lente en herfst kan het geen kwaad om thermokleding onder je gewone kleding te dragen. Een regenjas en/of broek is erg handig, want aan een paraplu op het windrijke IJsland heb je niet veel.

  De beste tip is om zoveel mogelijk laagjes over elkaar aan te trekken, minimaal twee (als het heel koud is drie). De laagjes bieden u ook de gelegenheid om wat uit te trekken, als u ergens binnen komt. Zorg verder voor een muts, warme handschoenen en een sjaal, want de wind kan nog wel eens guur zijn. Stevig en waterdicht schoeisel is erg belangrijk. Wandelpaden kunnen soms slecht, modderig en glibberig zijn. (Berg)wandelschoenen moeten voldoende steun geven aan de enkels en zijn voorzien van een goede profielzool.

  Bussen
  De IJslandse bussen worden goed onderhouden en zijn technisch prima in orde. Door de soms barre weg- en weersomstandigheden hebben ze echter veel te lijden, vooral als ze door het binnenland rijden. Aan stofontwikkeling op de ruiten van de bus is bij ritten op onverharde wegen niet te ontkomen. 

   
   
  Klik hier voor Zuid West IJsland
  Klik hier voor Zuid Oost IJsland
  Klik hier voor Noord IJsland
  Klik hier voor West IJsland
  Klik hier voor Oost IJsland
  Klik hier voor Highlands IJsland
  Klik hier voor Reykjavik
   
  Handige links
  Algemene informatie www.ontdekijsland.nl 
  Informatie, foto’s en filmpjes www.guidetoiceland.is
  Officiele website IJslands verkeersburo https://nl.visiticeland.com
  Informatie Reykjavik www.visitreykjavik.is
  Informatie over de wegcondities in IJsland  www.road.is
  Video’s https://vimeo.com/channels/iceland/videos
  Reisgidsen & kaarten www.dezwerver.nl/r/europa/ijsland 
  Foto’s www.hawk.is/wp-content/uploads/2014/12/Photo-guide-to-Iceland-spreads.pdf
   
 • Reisbeoordelingen

  8,2 Frederik v. | 17.08.2018 Combinatierondreis De IJsland Cirkel & New York 15 dagen

  Ouder stel

  Alles was goed verlopen en goed geregeld. Alleen Paramount hotel New York was qua locatie perfect maar de kamer was klein en er stond een airco permanent aan die erg veel lawaai maakte. Kon je niet uitzetten. Verder kijken we terug op een prima reis. ...
  Boekingsproces 7
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,0 Maria I. | 26.06.2018 Combinatierondreis De IJsland Cirkel & New York 15 dagen

  Ouder stel

  het hotel in myvatn is goed maar je kunt er niet buiten komen van de vliegen. wellicht toch noordelijk van het meer iets zoeken. hotel in egilstadir was wel erg buiten het dorp, restaurant was ook gesloten. de hotels waren verder prima. icelandair is ...
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 6
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,0 Tamara E. | 20.05.2018 Combinatierondreis De IJsland Cirkel & New York 15 dagen

  Vriendengroep

  In de beschrijving staat niet altijd opgenomen dat de wegen nog dicht kunnen zijn en dat het alleen begaanbaar is met een 4x4. Opmerking BBI Travel: wij verwijzen in de routebeschrijving naar de website www.road.is , waar u altijd de meest actuele informatie ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,0 J V. | 14.06.2017 Combinatierondreis De IJsland Cirkel & New York 15 dagen

  Gezin met kinderen

  Boekingsproces 7
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding