Prijsgarantie bij omboeking naar 2021

Prijsgarantie bij omboeking naar 2021

22/05/2020 0 Door blogbbi
Delen:

Recentelijk hebben wij vele reizen moeten annuleren en BBI Travel Corona vouchers moeten uitgeven… Plannen voor vele van onze klanten vielen zo in duigen en het vooruitzicht van een mooie reis en welverdiende vakantie verdween als sneeuw voor de zon. Omboeken naar 2021 biedt uitkomst.

Reissom gelijk voor reis in 2021

Inmiddels zijn wij er in geslaagd om voor IJsland, Ierland en Noorwegen een groot deel van onze reizen al voor 2021 klaar te maken. Zodoende kunnen we bij omboeking naar 2021 garanderen dat de reissom gelijk blijft, mits reisperiode en reis gelijk blijft. Hiermee hebben we dus een aantrekkelijk alternatief voor de BBI Travel Corona Voucher. De ontvangen gelden zullen in mindering worden gebracht op de nieuwe boeking. Zo gaat er geen geld verloren en is dekking via het SGR gegarandeerd. Voor reizen inclusief een vlucht of overtocht is het van belang te weten dat deze pas 300-330 dagen voor vertrek door ons bij de luchtvaartmaatschappij en rederij ingeboekt kunnen worden.

Prijsgarantie bij omboeking naar 2021
Prijsgarantie bij omboeking naar 2021

Zomer 2021 al vroeg populair

Het is de verwachting dat velen, die dit jaar de geplande reis niet kunnen maken vanwege de reisrestricties, al vroeg hun reis voor 2021  zullen boeken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor onze Nederlandse gasten, maar wereldwijd voor alle reizigers(!!) Daarnaast zijn landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen en IJsland geen massa bestemmingen. Het is de verwachting dat deze landen onder vakantieliefhebbers een grotere belangstelling tegemoet kunnen zien in het kader van het makkelijk realiseerbare ‘nieuwe normaal’. Met oog hierop is het verstandig vroegtijdig kiezen voor omboeken naar 2021. Als dat dan tegen het tarief van 2020 kan, profiteren onze klanten dus dubbel.

Hurtigruten bepaald eigen prijsbeleid
Hurtigruten bepaalt eigen prijsbeleid, maar heeft al leuke actie’s

Hurtigruten bepaalt eigen prijsbeleid

Als vertegenwoordiger van de Noorse rederij Hurtigruten, hebben wij helaas geen invloed op het door hun bepaalde prijsbeleid. Deze garantie is derhalve niet geldig op reizen waarvan een Hurtigruten (deel)traject deel uitmaakt. Hurtigruten heeft ons echter laten weten, tegen hun gebruikelijke beleid in,  al vroeg met aanbiedingen te komen voor vertrek in 2021. Zo zijn er nu al een aantal data waarop nu al de ‘2e persoon voor € 99-actie’ geldig is. Normaliter worden dit soort acties als soort van ‘last-minute’ actiematig aangeboden… Doe er uw voordeel mee!

Delen: