Levi Wintersafari per sneeuwscooter met overnachting

Bestemming: Finland

Reisduur: 1 nachten

Vanaf: 760,00 €

Dit is een unieke kans om de pracht van Lapland te beleven! Tijdens deze excursie rijdt u door het prachtige gebied dat bekend staat om de spectaculaire berglandschap en de schoonste lucht van Europa. Het is een pure ervaring waarbij u dichtbij het ontspannen en natuurlijke leven in de natuur komt, precies zoals de lokale mensen uit deze omgeving. Als hoogtepunt eindigt de safari met een bezoek aan het beroemde Snow Village sneeuwhotel. 

Nadat u alle benodigde warme kleding aangetrokken heeft en de instructies voor het besturen van de sneeuwscooter duidelijk zijn, vertrekt u op avontuur samen met uw Engelssprekende lokale gids. U rijdt door het prachtige winter wonderland naar een knusse wildernishut. U gaat een ontspannende avond tegemoet. Zonder enige haast wordt de hut opgewarmd terwijl u samen met de gids het avondmaaltijd maakt. Uiteraard kunt u hier ook genieten van de sauna, luisteren naar de stilte, een wandeling maken terwijl de maan op uw pad schijnt of gewoon heerlijk zitten bij het kampvuur. U overnacht in de hut in een warme slaapzak.

Na het ontbijt is het weer tijd om op de sneeuwscooter te stappen. Vandaag gaat u naar de Snow Village in Lainio. De Snow Village omvat ca. 20.000 m2 en is gemaakt van ijs en sneeuw. Bij aankomst wordt u welkom geheten in een hele grote igloo met prachtig gedecoreerde kamers, een ijsbar en een ijsrestaurant. Na een rondleiding krijgt u een heerlijke lunch, bestaande uit soep, koffie en zoete broodjes in het restaurant van hout. Na de lunch gaat de tour verder naar Levi waar u weer de sneeuwscooter en thermokleding inlevert voordat u afscheid neemt van uw gids en de overige deelnemers. .

Deze safari is alleen geschikt voor volwassenen.

Vertrek: 12:00u (wo)
Retour:  16:00u (do) ca.

 • Dag tot dag beschrijving

 •  Min. aant. deelnemers 2 volwassenen - Maximum 6 volwassenen
  Minimum leeftijd 18 jaar (bestuurders in bezit rijbewijs te zijn). 
  Inbegrepen materiaal Sneeuwscooter, "thermo"-overal, winddichte handschoenen, boots, helm en baklava.
  2 Personen per scooter, bestuurder/passagier wisselen om toerbeurt af
  Verzekering (eigen risico € 980).
  Maaltijden zoals omschreven plus water en koffie/thee
  Overnachting in de cabin. Er is geen mogelijkheid voor een eigen kamer.
  U slaapt in een slaapzak en er is geen douche aanwezig.
  Zelf mee te brengen: Warme kleding/thermokleding voor onder de ’thermo-overal’. U neemt zelf uw spullen mee in een rugzak.
  Wij adviseren u om warme thermokleding aan te hebben en een extra set kleding mee te nemen.
  Fotocamera (bij voorkeur onder overal te dragen i.v.m. eventuele lage temperaturen).
 • Reisbeoordelingen

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding