6 Resultaten

Hurtigruten Classic Voyages

Tijdreis met MS Lofoten

Begin aan een lange reis met het als monument beschermde schip:  MS Lofoten. De "oude dame" is het historische schip in de Hurtigruten vloot en nodigt uit voor speciale tochten langs de Noorse kust, waarbij u de nostalgische charme zal ervaren. Boek uw reis met de MS Lofoten op tijd want door de unieke gemoedelijke sfeer aan boord is dit nostalgische schip enorm populair!

Unieke sfeer met nostalgische charme
MS Lofoten ging 1964 in Oslo van de stapel. Ze is nu volledig gerenoveerd, met behoudt van de gouden glans en de nostalgische flair van de 60-er jaren. Haar comfortabele lounges en een aparte panorama dek zijn onvergelijkbaar. De hutten zijn eenvoudig maar gezellig. MS Lofoten is voor vele gasten het lievelingsschip. Niet zo gek, want aan boord geniet u van de kleinschaligheid, de nabijheid van de kust, de andere gasten en de bemanning en duikt u volledig onder in authentieke sferen.

Vissen vanaf het dek
Om uw reis tot een onvergetelijke ervaring te maken, kunt u deelnemen aan activiteiten en excursies die niet worden aangeboden op de overige Hurtigruten schepen langs de Noorse kust. Vissen vanaf het dek, bezoek bijzondere voor andere schepen onbereikbare plekken, ervaar de kust op eigen manier, gaan zwemmen in het koude water van de fjord, doe mee aan quizzen of veilingen of aan de speciale hoedenparade.

Traditioneel menu
Het restaurant serveert heerlijke vier-gangen menu’s stammend uit de jaren 60. En net als vroeger is al het voedsel afkomstig van lokale leveranciers in aangelopen havens. Voor een nog meer authentieke ervaring, worden alle maaltijden geserveerd op zilveren borden. Voorafgaande aan de maaltijd wordt volgens traditie een sherry of ander aperitief aangeboden.

Een alternatieve scheepsroute, spannende activiteiten en excursies wachten u op MS Lofoten - laat u betoveren door haar charme.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding