9 Resultaten

Ierland Rondreizen B&B

Er is geen betere manier om het authentieke Ierland te ontdekken dan tijdens een rondreis met verblijf in B&B’s, of bed & breakfast. In Ierland zijn bed & breakfast accommodaties volop aanwezig en wij stelden dan ook een groot aantal rondreizen met B&B’s samen, zodat u de mooiste streken en bezienswaardigheden in Ierland bezoekt.
Er zijn tevens een groot aantal activiteiten die u kunt bijboeken. Zo is het onder andere mogelijk om, afhankelijk van de rondreis die u kiest, fietstochten, walvis- of dolfijnsafari’s, begeleide wandelingen of een dagje vissen te reserveren. U zult merken dat er in Ierland veel valt te beleven...

Wij selecteerden de beste B&B´s voor onze bed & breakfast rondreizen. U bent hier verzekerd van een warm Iers welkom en ’s ochtends een uitgebreid ontbijt! De B&B’s worden door BBI Travel vooraf gereserveerd, zodat u zonder zorgen op reis kan. 

Het fijne aan een B&B rondreis is dat het verblijf in een kleinschalige bed & breakfast al een belevenis op zichzelf is. De B&B gastheer of -vrouw zal zich bemoeien om u het meeste uit het verblijf ter plaatse te laten halen. Tips voor wandelingen, bezienswaardigheden of een leuke kroeg, zult u in overvloed krijgen.

Er zijn tal van bed & breakfast rondreizen, met verschillende reisduur, om uit te kiezen. De routes leiden u langs de mooiste plaatsen en door de meest prachtige streken van Ierland.

Waarom zou u een B&B rondreis moeten boeken?

  • B&B’s zijn de meest authentieke verblijfsvorm in Ierland.
  • Dagelijks genieten van het beroemde Ierse B&B ontbijt.
  • Lokale kennis van uw gastheer/vrouw, resulteert in ’gratis tips’.
  • BBI Travel selecteert per regio de beste B&B’s.
  • Uw verblijf is al vooraf gereserveerd, u hoeft ter plekke dus niet te zoeken.

Kortom, geniet van een Iers welkom bij de gastvrije bed & breakfast accommodaties tijdens één van onze B&B autorondreizen! 

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding