23 Resultaten

IJsland reizen met vertrek vanaf Rotterdam

Nieuw voor 2019 zijn onze vluchten met Transavia die u in iets meer dan 3 uur rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Akureyri in Noord IJsland brengen. Het toerisme in het zuidelijke deel van IJsland heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het daar op veel plaatsen erg druk begint te worden. De ruige natuur in het noorden van IJsland is zeker zo mooi en het is hier relatief nog een stuk rustiger. Hoogtepunten in Noord IJsland zijn bijvoorbeeld de Goðafoss waterval, het vulkanisch actieve gebied rondom het Myvatn meer, de Asbyrgi kloof en de Dettifoss, de meest krachtige waterval van Europa. Vertrek is iedere maandag van 27/5-2/9 (laatste terugvlucht op 9/9).

Nu op alle reizen tijdelijk € 100 LENTE KORTING per persoon bij boeking vóór 30/4 !

Van 27/5 t/m 9/9 bieden wij een rechtstreekse chartervlucht aan met Transavia van Rotterdam naar Akureyri in Noord IJsland, waarbij u meteen arriveert in een van de mooiste gedeeltes van IJsland. U vliegt van/naar kleine regionale luchthavens en vermijdt zo de drukte en vaak hoge parkeertarieven van Schiphol en Keflavik. In Noord IJsland zijn de gevolgen van het zich snel ontwikkelende toerisme van de laatste jaren een stuk minder groot dan in Reykjavik en het zuidelijke deel van IJsland, waar het erg druk is tegenwoordig. Geniet hier van de majestueuze berglandschappen, fjorden, enorme watervallen als de Dettifoss en de Godafoss en het vulkanisch zeer actieve gebied rondom het Myvatn meer.

Vluchtschema (onder voorbehoud van wijziging):

Rotterdam - Akureyri, vertrek 07:20 uur, aankomst lokale tijd 08:40 uur, vluchtnummer HV105
Akureyri - Rotterdam, vertrek 09:30 uur, aankomst lokale tijd 14:45 uur, vluchtnummer HV106Bagage
Inbegrepen in de prijs is het meenemen van 1 stuk ruimbagage per persoon van maximaal 20 kg.  Daarnaast mag per persoon 1 stuk handbagage van maximaal 10 kg worden meegenomen, met een maximale afmeting van 55x40x25 cm. Dat mag een trolley óf een tas zijn. Een handtas, laptoptas en een cameratas gelden ook als 1 stuk handbagage. Stop deze thuis al bij elkaar, zodat je op de luchthaven met 1 stuk handbagage aankomt en je je handbagage niet hoeft te reorganiseren. Het kan voorkomen dat er op drukke vluchten te weinig ruimte is in de cabine voor alle handbagage. In dat geval vervoeren we een deel van de handbagage zonder extra kosten in het ruim. Handbagage die onder de stoel voor je past met een maximale afmeting van 45x40x25 cm. mag altijd mee in de cabine. Als je handbagage niet voldoet aan de maximale afmetingen, dan wordt het tegen betaling in het ruim vervoerd, waarvoor bij de gate een tarief van € 40 per stuk wordt berekend.

Service
Tijdens de vlucht komt het cabinepersoneel langs met een veelzijdig assortiment aan eten, drinken en non-food producten (tegen betaling). U kunt contant betalen of met uw pinpas of creditcard.

Inchecken
Bij Transavia kunt u vanaf 2 uur tot uiterlijk 40 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken. Ook is het mogelijk vooraf online in te checken via de website. Passagiers die zich na sluiting melden, worden niet meer geaccepteerd.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding