Informatie n.a.v. het corona virus - COVID-19 - Noorwegen

Klik hier voor VEEL GESTELDE VRAGEN .

Er is momenteel geen negatief reisadvies (code rood) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van kracht, maar niet noodzakelijke reizen worden ontraden (code oranje). De Noorse overheid heeft besloten dat er in elk geval tot 20/7 geen toeristen van buiten Scandinavië worden toegelaten. 

Voor meer informatie over het corona virus zie ook de website van het ANVR en Visit Norway.

Om na te lezen welk beleid wij hanteren ten aanzien van annulering of wijziging, klikt u op de periode welke voor uw reis van toepassing is:

Noorwegen reizen met vertrek t/m 19 juli 2020 (m.u.v. Hurtigruten zeereizen)

Noorwegen reizen met vertrek tussen 20 juli en 31 juli 2020 (m.u.v. Hurtigruten zeereizen)

Noorwegen reizen met vertrek vanaf 1 augustus 2020 (m.u.v. Hurtigruten zeereizen)

Momenteel volgen wijzigingen in de informatie en in-reis-bepalingen elkaar snel op. We doen ons best de hier getoonde informatie actueel te houden maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Aan deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

KOSTELOOS ANNULEREN GARANTIE VOOR NIEUWE RESERVERINGEN:
Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel afwachtend bent bij het maken van een nieuwe boeking, maar ook aan de coronavirus crisis zal een einde komen. Om u toch in de gelegenheid te stellen zonder veel risico te boeken geven wij u de garantie dat u de boeking tot 30 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren, dus plan gerust uw reis ! Dit aanbod is geldig op vanaf 17 maart 2020 geboekte reizen met vertrek t/m 31 oktober 2020. Low-cost vluchten en economy ferrytarieven zijn uitgesloten van deze aanbieding.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding