13-Daagse comforthutten tour Thor

Nordseter - Oldendalen - Hardanger - Telemark

Bestemming: Noorwegen

Reisduur: 12 nachten

Vanaf: 258,00 €

Deze rondreis begint in Nordseter, nabij het gezellige Lillehammer. Vervolgens reist u door het fraaie Gudbrandsdal over het Strynefjellet bergplateau het fjordendistrict in. Omringd door gletsjers, meren en fjorden zijn hier tal van dagtrips en activiteiten te ondernemen. De reis gaat verder over de machtige Sognefjord richting Hardanger voor een verblijf tussen de fruitboomgaarden, waarna u uw vakantie afsluit met een aantal dagen in het pittoreske Telemark.

Reisschema

(Klik op de linkjes voor meer informatie.) 

3 n Nordseter Hyttegrend - Nordseter (190/490 km) 
4 n Flåten Feriehytter - Olden (340 km)
2 n Vassel Hytter - Herand (295 km)
3 n Vrådal Hyttegrend - Vrådal (260 km)

Vervoer suggesties

U kiest zelf hoe u naar Noorwegen reist. Wij kunnen u de volgende suggesties geven: 
 

 

Comfort

Budget

Heenreis

Color Line: Kiel – Oslo

Stena Line: Frederikshavn – Oslo of Kiel - Göteborg

Terugreis

Color Line: Oslo – Kiel

Stena Line: Oslo - Frederikshavn of Göteborg - Kiel

 • Dag tot dag beschrijving

  Dag 1 naar Nordseter

  Uw reis gaat van start in Nordseter, ten noorden van Lillehammer. (Huur bedlinnen + 2 handdoeken NOK 125 per set, verplichte eindschoonmaak NOK 700 ter plaatse te voldoen)

  Dag 2 en 3 verken de omgeving rondom Lillehammer

  Bezoek het Olympische Lillehammer, het Maihaugen openluchtmuseum of het familiepark Hunderfossen waar de trollen leven en waar verschillende attracties zijn voor de hele familie. In de omgeving van Nordseter en Sjusjøen kan goed worden gewandeld, maar een echte avontuur beleeft u op de Sjoa rivier. Bij Sjoa Raftingsenter kunt u een raftingtocht maken en heeft u keuze uit verschillende moeilijkheidsgraden. Voor jong en oud zijn er verschillende moeilijkheidsgraden, dus er is altijd een tocht die past bij uw gezelschap.

  Dag 4 naar Oldedalen

  Door het Gudbrandsdal en Ottadalen reist u vandaag naar Otta. Daarna gaat u door naar Lom waar u een stop kunt maken om de staafkerk te bekijken. Vervolgens rijdt u via Grotli en Stryn naar Oldedalen. De komende 4 nachten verblijft u bij Flåten Feriehytter. (Huur bedlinnen+ 1 handdoek NOK 125 per set, eindschoonmaak NOK 300 of zelf doen.)

  Dag 5, 6 en 7 verblijf in het fjordengebied

  U verblijft in het prachtige Oldedalen! Een bezoek aan Lodalen en de Kjenndalgletsjer is een must. Vanuit Ålesund kunt u een boottocht maken tijdens een Wildernis Safari met een snelle Zodiac naar o.a. het Runde vogelreservaat.

  Dag 8 over de Sognefjord

  U verlaat Oldedalen en via Byrkjelo komt u in het Jølstergebied. Astruptunet Museum ligt aan de route en is een mooie stop voor onderweg. Vervolgens steekt u de Gaularfjell bergpas over en per ferry steekt u de machtige Sognefjord over. Via Vikafjell en Voss komt u bij de Hardangerfjord. Na deze ferry heeft u nog maar een kort stukje te gaan. U verblijft in Vassel Hytter, bij Herand. (Huur bedlinnen NOK 100, eindschoonmaak NOK 300 of zelf doen.)

  Dag 9 Hardanger

  U kunt per expresboot en bus een dagexcursie naar Bergen maken. Een autotocht door dit schitterende fruitteeltgebied naar de baronie van Rosendal en de Folgefonngletsjer is zeker de moeite waard.
  Ook zijn er vele activiteiten in de natuur mogelijk. U kunt een bergwandeling maken naar Trolltunga, voor een spectaculair uitzicht. Of op spannende wijze kennis maken met de geschiedenis van de waterkrachtenergie.

  Dag 10 naar Telemark

  Via Odda rijdt u langs de weidse Låtefossen waterval. Over de imposante Haukeligrend bergweg rijdt u vervolgens de provincie Telemark binnen, onderweg naar Vrådal. (Huur bedlinnen + 2 handdoeken NOK 180, eindschoonmaak NOK 900 of zelf doen.)

  Dag 11 en 12 Vrådal en omgeving

  Vanuit uw hytte in Vrådal kijkt u uit over een prachtig dal met daarin het Nissenmeer. Vele dagexcursies worden aangeboden in dit gebied. Ook vele recreatiemogelijkheden op en om het Nissenmeer. Het is een uitstekend gebied om te wandelen. Vanaf de huisjes van Vrådal Hyttegrend kunt u wandelen op gemarkeerde wandelpaden. De wandeling naar de top duurt ca. een uur. Wilt u langer wandelen kunt u een ronde maken die ca. 4-6 uur duurt. Een andere route is om rond Veneli te wandelen; een tocht van ca. 4-6 uur. Het gebied rondom Veneli is goed opgezet voor wandelaars en u vindt plekjes om te bbq-en, eten, schuilen en een buiten wc.
  Een hele populaire wandeling in Noorwegen is de Gaustatoppen, de hoogste berg van Telemark (1883 m). U rijdt in ca. 2 uur naar het startpunt en de wandeling naar de top en terug duurt ca. 4-6 uur. Vanaf Gaustatoppen kunt u bij helder weer 1/6 van Noorwegen zien. Dit is een gebied dat ca. 1,5 keer Nederland omvangt. Buitenom deze twee wandelingen kunt u de eigenaar van de hyttepark gerust vragen om tips voor andere wandelingen in de omgeving van Vrådal. Het is een prachtig gebied!

  Dag 13 naar huis

  Dit is de laatste dag van uw rondreis. Na het uitchecken gaat u weer terugrijden naar huis, tenzij u een verlenging heeft geboekt. Indien u een overtocht heeft geboekt, rijdt u naar de veerhaven voor de overtocht.
 • Comforthutten
  Comforhutten zijn kleinere, doch comfortabele en knusse hutten, speciaal door ons geselecteerd op de mooiste plekjes en omgeven door spectaculair mooie natuur in verschillende gebieden van Noorwegen. De comforthutten bestaan uit een woonkamer, een of twee aparte slaapkamers, douche en toilet, volledig ingerichte keuken(hoek) met kookgerei, bestek etc. U kunt bij reservering opgeven of u het linnengoed wilt huren. U kunt er ook voor kiezen om de kosten hiervoor te besparen door zelf linnengoed of slaapzakken mee te nemen. Dekens of dekbedden zijn aanwezig.
  De comforthutten en chalets dienen door u schoon achtergelaten te worden, maar indien gewenst, kan tegen betaling de eindschoonmaak ter plaatse geregeld worden.

  Bij te boeken activiteiten & excursies
  Raftingtocht bij Sjoa
  Bergwandeling naar Trolltunga
  Waterkracht beklimming bij Tyssedal


 • Algemene informatie Noorwegen

   
   
  STREEKINFORMATIE & BEZIENSWAARDIGHEDEN
   

  NOORWEGEN 

  HET LAND 

  Het koninkrijk Noorwegen beslaat een totaal oppervlakte van 385.155 m2 en heeft ruim 5 miljoen inwoners. Vergelijk dit met Nederland: op een oppervlak van ruim 41.000 m2 leven 16,7 miljoen mensen. De hoofdstad van Noorwegen is Oslo, gelegen in het zuiden aan de Oslofjord. Hier bevindt zich het koninklijk paleis, het parlement en hier zetelt de regering. In het stadhuis van Oslo vindt jaarlijks de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede plaats.


  Oslo Nancy Bundt visitnorway.com

  Noorwegen biedt een enorme diversiteit aan flora en fauna. Bekend zijn de fjorden, zoals de Geirangerfjord en de Sognefjord. Meer landinwaarts zijn gebergten en hoogvlaktes, maar ook naaldbossen, rivieren en meren te vinden. In het binnenland, in het Dovrefjell Nationaal Park, zijn de indrukwekkende muskusossen te zien. In het noorden, boven de poolcirkel, liggen de Lofoten en Vesterålen eilanden, een must-see voor de natuurliefhebber. Op deze eilanden komen vogelaars (hier zijn o.a. zeearenden te zien) en walvisspotters ook zeker aan hun trekken. Hoe noordelijker in Noorwegen hoe ruiger het wordt. Bossen maken plaats voor kale vlaktes. Dit is het leefgebied van vele rendieren.

  REISINFORMATIE
  Noorwegen is op diverse manieren aan te reizen. Per vliegtuig kan vanaf Schiphol rechtstreeks gevlogen worden naar Oslo, Bergen en Trondheim. Via deze luchthavens kunnen zo’n 50 andere bestemmingen in Noorwegen aangevlogen worden, waaronder Tromsø, Alta en Kirkenes. In het winterseizoen wordt door BBI een rechtstreekse charter ingezet naar Evenes.

  Ook per ferry is Noorwegen te bereiken. Color Line biedt afvaarten aan vanaf Kiel in Duitsland naar Oslo en vanaf Hirtshals in Denemarken naar Larvik, Langesund en Kristiansand. Fjord Line vaart ook vanuit Hirtshals en heeft als bestemmingen Langesund, Kristiansand, Stavanger en Bergen.
  Daarnaast kan via Zweden gereisd worden, hetzij via een overtocht met Stena Line van Kiel naar Gotenburg hetzij via de Sontbrug tussen Kopenhagen en Malmö. Voor deze brug geldt dat tol betaald dient te worden.
     TIJDSVERSCHIL
  Er is geen tijdsverschil tussen Noorwegen en Nederland.

  PASPOORT
  Noorwegen valt binnen het Schengengebied, waardoor er officieel niet meer gecontroleerd wordt aan de grens. Nederlanders hebben wel een geldig paspoort of Europese identiteitskaart nodig. Voor andere nationaliteiten kan een visum vereist zijn. De reiziger is zelf verantwoordelijk voor geldige reisdocumenten.
   
  VALUTA
  De valuta in Noorwegen is de Noorse Kroon (1 EUR = ca. NOK 9,67, februari 2018). Creditcards als Visa en Mastercard zijn gangbare betaalmiddelen. Met uw bank- of giropas kunt u bij bankautomaten pinnen.  
   
  TAAL
  De nationale taal is Noors, maar de meeste mensen spreken tevens goed tot redelijk Engels of Duits. 
   
  ELEKTRICITEIT
  Het voltage in Noorwegen is 220 volt. De stekkers zijn hetzelfde als in Nederland.
   
  MOBIEL TELEFONEREN
  In de bewoonde gebieden heeft u een goed bereik met uw mobiele telefoon, in afgelegen gebieden kan het bereik minder zijn.
   
  DAGLICHT
  De noordelijke ligging van Noorwegen heeft invloed op het daglicht. In het noorden, in Lapland, komt de zon in december helemaal niet op en is het overdag schemerig. Dit is een zeer bijzondere ervaring. De Lappen zelf spreken van blauw licht, dit omdat de witte sneeuw weerkaatst en het ’donker’ niet pikdonker maakt, maar juist een blauwe gloed geeft. Vanaf januari worden de dagen weer langer. In maart is het dan zelfs langer licht dan in Nederland. De dagen worden steeds langer tot in de zomer gedurende een periode de zon helemaal niet ondergaat: de middernachtzon. De periode waarin dit verschijnsel te bewonderen is, is afhankelijk van de ligging ten opzichte van de poolcirkel. Op de poolcirkel is het 24 uur per dag licht van 12 juni tot 1 juli, terwijl op de Noordkaap van 14 mei tot 29 juli de zon niet ondergaat. 
   
   Noordkaap
   
  AUTORIJDEN
  Noorwegen kent nagenoeg geen snelwegen waardoor de gemiddelde snelheid lager en de gemiddelde reistijd langer is dan in Nederland. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn de tweebaanswegen met een gemiddelde snelheid van circa 60-70 km per uur goed berijdbaar, echter bergpassen en ferry-oversteken vergen vaak meer tijd. In het voor- en najaar raden wij u aan sneeuwkettingen mee te nemen. Winterbanden zijn verplicht.
   
  TOLWEGEN

  In Noorwegen zijn 50 tolstations. Bij enkele tolstations kunt u handmatig betalen, maar bij de meeste kan de betaling ook automatisch. Wanneer u door een tolstation rijdt, wordt uw nummerplaat gefotografeerd. De rekening wordt vervolgens naar de eigenaar van het voertuig opgestuurd. Het kan zes maanden duren voor de rekening wordt verzonden. U kunt ook binnen drie werkdagen betalen bij benzinestations e.d. in de buurt van het tolstation. Deze worden aangegeven met het bord "Kr-service". Een andere mogelijkheid is om een Visitors’ Payment contract af te sluiten. Als u dan door een tolstation rijdt, wordt de som van uw vooraf betaalde rekening afgetrokken. Hiervoor heeft u een creditcard nodig. Meer informatie vindt u op: www.autopass.no.

   
  VEERPONTEN

  In Noorwegen zult u op verschillende plaatsen te maken krijgen met veerponten. Reserveren is hierbij, afgezien van de drukke overtochten van/naar de Lofoten en Vesterålen, niet nodig. De ferry’s varen met grote regelmaat, zodat u over het algemeen niet lang hoeft te wachten. Betaling is ter plaatse met contant geld. Vooraf gereserveerde overtochten dienen direct voldaan te worden.

   

  Klik hier voor Oost-Noorwegen
  Klik hier voor Zuid-Noorwegen
  Klik hier voor West-Noorwegen
  Klik hier voor Midden-Noorwegen
  Klik hier voor Noord-Noorwegen
  Klik hier voor Oslo
  Klik hier voor Bergen
  Klik hier voor Trondheim
  Klik hier voor Stavanger

   
 • Reisbeoordelingen

  8,0 P. B. | 25.07.2018 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Gezin met kinderen

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 7
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  0,0 Aalbert V. | 11.08.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor
  onze schoondochter heeft alles ingevuld ,wij sluiten ons er bij aan
  meer
  8,5 A.D.C. d. | 21.06.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Vriendengroep

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 9
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  7,7 Angelica K. | 18.08.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Gezin met kinderen

  1 huisje bij Herand wel erg slecht ingericht, maar 2 kookpitten en redelijk vies. Wel mooie locatie.
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 7
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,2 Nicole v. | 19.07.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Vriendengroep

  Prachtige reis en over het algemeen erg mooie plekken wat accomodaties betreft. Een opmerking: de laatste accommodatie was voor 8 personen, wat voor twee vriendinnen erg groot (en ook wat ongezellig) is. We nemen aan dat we ook voor zo’n grote accommodatie ...
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,0 Wietse K. | 23.07.2016 15-Daagse comforthutten tour Thor incl. overtocht 2016

  Jong stel

  Het tweede huisje ( badkamer) mocht wel wat schoner en het bestelde linnengoed met de handdoeken waren niet aanwezig. Verder prachtige omgeving van de huisjes en leuk ingericht. Mooi route !
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  7,3 Hugo J. | 06.07.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Jong stel

  De accommodatie bij Nordseter viel ons tegen, mede omdat er om ons heen gebouwd werd. Daarnaast zouden we liever een dag langer in Herand blijven en in Nordsetter een dag korter. De accommodatie in Flaten was zeer luxe en zeer goed bevallen. Reactie ...
  Boekingsproces 7
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 7
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  7,6 Dory R. | 29.08.2018 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  Reis in comfurthutten Huisje bij Loen werd aangeboden, omdat huisje in Olden niet beschikbaar was. Dit alternatief was prachtig. Klein, maar erg mooi gelegen, schoon en alles was aanwezig. Het huisje in Herand was eenvoudig, wel ruim, maar niet schoon ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 7
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  7,8 Herman Gerrit S. | 06.09.2018 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Jong stel

  Eerste locatie bij Nordseter Hyttegrend prima voor elkaar. De tweede locatie waar we zaten was Knausen hyttegrend. De locatie was op zich mooi, maar de huisjes waren wat gedateerd en er was geen wifi bij de huisjes. Als je wifi wilde moest je bij de ...
  Boekingsproces 6
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,2 Franciscus H. | 10.07.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Ouder stel

  rondom onze comforthut op Nordseter hytte werden de bungalows gerenoveerd met werkzaamheden van de bouwvakkers. Alle bomen en beplanting waren gerooid rond de op te knappen bungalows waarop wij uitkeken. Erg jammer. Loc: 2 flaten je dient de 3e afslag ...
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  7,2 Franciscus Antonius H. | 04.08.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Gezin met kinderen

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 6
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 7
  Algehele beoordeling 7
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  7,3 Marinus d. | 25.07.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  - Alle Hytter in zowel ; Nordseter, Knaussen, Herand en Vradal zijn van goede tot prima kwaliteit. - mogelijk kan het nuttig zijn te vermelden dat er voor reizigers via DK extra accommodatie nodig is voor vertrek en/of aankomst in Oslo (dat er dus ...
  Boekingsproces 6
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,3 Irene Amanda v. | 09.06.2018 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Jong stel

  De afstanden zijn erg groot. De activiteiten die worden voorgesteld zijn niet altijd haalbaar. Een leuke reis om Noorwegen te ervaren en om bij een eventuele volgende reis gerichter voor een gebied te kiezen. En dan die dingen te ondernemen die zijn blijven ...
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 10
  meer
  7,7 Jan t. | 07.06.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Jong stel

  Boekingsproces 7
  Reisdocumenten 7
  Accommodatie 9
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  9,0 Anita ’. | 21.06.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Vriendengroep

  Alles is super goed geregeld,ook de reispapieren waren helemaal goed.Alles stond er heel duidelijk in.Onze complimenten er voor 👍🏻👍🏻
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 10
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 9
  meer
  7,7 Marcel M. | 14.06.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  Informatie over de contactpersonen was niet correct: verkeerde telefoonnummers bij 2 van de 4. REACTIE BBI TRAVEL: bedankt voor het doorgeven. Wij gaan hier achteraan!
  Boekingsproces 7
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,7 Johannes Hendrik G. | 24.08.2016 15-Daagse comforthutten tour Thor incl. overtocht 2016

  Gezin met kinderen

  De reis van Oldendalen naar Herand, vonden wij een zeer mooie reis. Alleen wilden wij langer stilstaan bij de mooie landschappen en vergezichten, hier hadden wij naar ons gevoel te weinig tijd voor. Het zou fijner zijn als wij bijvoorbeeld na 4 uur rijden ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 9
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  9,0 Franciscus R. | 29.08.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Ouder stel

  Je kunt globaal 50 km per uur reizen met de auto. Daardoor waren sommige afstanden in werkelijkheid erg lang om te reizen op een dag. Verder een prachtig land, mooie uitzichten vanuit de huisjes en goed verzorgt.
  Boekingsproces 10
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 10
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,0 S.C.M T. | 12.07.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  In de papieren wordt geen melding gemaakt van het Gaularfjellet maar het is zeker de moeite waard! het is een prachtig overhangend uitkijkpunt dat in gebruik is sinds vorig jaar zomer REACTIE BBI TRAVEL: Hartelijk dank voor de reactie en tip!
  Boekingsproces 6
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 9
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 7
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 9
  meer
  8,3 Tjitze Jan d. | 08.08.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  Opmerkingen: - De afstanden tussen de accomodaties hadden wel korter gemogen - We hadden bijna het dubbele vd reistijd nodig die BBI op gaf. Terwijl we alleen de stops maakten die nodig waren voor rust en eten. Tijd om de bezienswaardigheden onderweg, ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,0 Kees C. | 26.06.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Ouder stel

  Sommige huisjes waren wel erg gedateerd. Het huisje in Herand lag erg achteraf bij een boerderij. Het was binnen beslist niet schoongemaakt en het rook er echt smerig. We waren blij dat er daar maar twee nachten geboekt. Laatste huisje in Vradal was ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 6
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,2 Eric B. | 24.06.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Jong stel

  Op het park in Nordseter was het ronduit een rommeltje tijdens ons verblijf. Aan diverse huisjes en ook aan het onze werd onderhoudswerk verricht. Dat kan gebeuren maar een huisje met steigers er tegenaan is niet fijn. En verder heeft 1 dag tot 21:00 ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 7
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,7 Bram L. | 04.07.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Jong stel

  Boekingsproces 10
  Reisdocumenten 10
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,8 Johannes Z. | 19.08.2017 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Gezin met kinderen

  gaarne in het vervolg de bevestiging van Color Line, dat diners en ontbijt die zijn geboekt en in welk restarant aan boord te genieten, die naar jullie wordt verzonden, meesturen met de reisbescheiden. Dit scheelt onduidelijkheid, vraagstelling en zoeken ...
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 9
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 9
  meer
  8,5 Wietse H. | 27.08.2018 13-Daagse comforthutten tour Thor

  Gezin met kinderen

  huis twee moet afslag 3 rechts zijn in plaats van 2 rechts .een van huis 2 naar huis 3 zaten twee ferry de twee was slecht te vinden tip zet deze ferry even een gps nummer bij nu 2 uur op verspeelt. Veder een top vakantie
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 10
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  8,7 Jan v. | 17.08.2016 15-Daagse comforthutten tour Thor incl. overtocht 2016

  Gezin met kinderen

  Lofthus camping was een gedateerd huisje en was vergeleken met de andere huisjes kwalitatief beduidend minder. Wel schoon. Maar het was een schitterende reis, bedankt voor deze mooie vakantie. Perfect geregeld !!
  Boekingsproces 9
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 9
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
  7,5 Elbert v. | 24.07.2016 15-Daagse comforthutten tour ’Thor’ incl. overtocht 2016

  Gezin met kinderen

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 7
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 6
  meer
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding