0 Resultaten

Luxe hotelrondreizen met eigen auto


Autorondreis met verblijf in luxe top hotels
Reeds decennia lang hebben wij een exclusieve samenwerking met een aantal prominente Noorse Tophotels, waar men tijdens één van onze twee aangeboden rondreizen uiterst comfortabel verblijft tegen een speciaal combinatietarief, met een aanzienlijk voordeel op de normale tarieven.

Deze luxe en eersteklas klas hotels liggen in een fantastische omgeving aan de fjorden of in het Noorse binnenland met grootse berglandschappen te midden van groene bossen en bij meren. Naast een uitnemende persoonlijke verzorging, bieden onze hotels een ambiance op niveau in geriefelijke lounges, sfeervolle restaurants, bar-dancings met live muziek, zonneterrassen etc. Verder beschikken onze tophotels over vele faciliteiten als spa- en wellnescentrum, zwembaden, sauna’s, fitness room, binnen- en/of buitentennisbanen. Sommige hotels beschikken over een eigen steiger met boten, waterfietsen en zelfs mogelijkheid tot het maken van rondvluchten per watervliegtuig of helikopter.

Uw kamer is uiteraard in overeenstemming met het niveau van deze hotels, terwijl in goede restaurants uitstekende diners worden geboden. Zo kan men, tegen een voordelige halfpension toeslag, van een uitgebreid diner genieten, vaak bestaande uit uitgebreide Noorse buffettafels met prachtig opgemaakte hors-d’oeuvre schotels en allerlei koude en warme delicatessen.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding