6 Resultaten

Wintersport Beitostølen Noorwegen

Beitostølen is een gezellig bergdorp, gelegen aan de rand van Jotunheimen, de hoogste bergketen van Noorwegen. Het dorp biedt twee skigebieden: Skisenter en Alpinsenter. Skisenter is ideaal voor gezinnen en beginners, terwijl degenen die meer uitdaging zoeken terecht kunnen in Alpinsenter.
Voor de snowboarders is in het centrum een funpark met verschillende uitdagingen.
Ook langlaufers kunnen in Beitostølen hun hart ophalen; prachtige loipes, totaal320 km, voeren rond het dorp, door bossen en over de hoogvlaktes. Niet voor niets is Beitostølen vorig jaar uitverkozen tot beste langlaufbestemming in Noorwegen.

Daarnaast biedt Beitostølen een uitgebreid activiteitenprogramma, met onder andere huskysafari’s, paardensledetochten en ijsvissen. Voor wie wil ’s avonds uit wil, zijn er verschillende restaurants en cafés..


Gedetailleerde ski informatie Beitostolen

Beitostølen is nog één van de pure, traditioneel Noorse wintersport resorts. Met de machtige bergen van de Jotunheimen als achtergrondsdecor, lopen loipes en pistes door een schitterend landschap en heb je vaak een schitterend uitzicht. De atmosfeer in Beitostølen is ontspannen, maar toch worden er hier veel activiteiten aangeboden. Deze wintersportbestemming is vaak het eerste skiresort in Noorwegen met natuurlijk sneeuw op pistes en loipes. Liefhebbers weten wat dat betekend...
 

Beitostølen biedt voor ieder wat wils, ook zonder ski´s:

  • De hele winter door is er een weekprogramma, met activiteiten als sneeuwschoen wandelen, huskysafari´s, arresleetochten en verschillende vormen van sleeën.
  • Op en om het dorp, zijn verschillende mogelijkheden om een hapje uit te gaan eten. Van Italiaans tot Chinees, maar natuurlijk kunt u ook voor een Scandinavisch buffet kiezen. Een speciaal diner in een Lavvo (Sami-tent) maakt het helemaal compleet.


Gedetailleerde ski informatie BeitostolenKlik op de kaart voor grotere versie:

SKIEN

Totaal aantal pistes: 21 3 5 85
Snowboardpark: 1
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: goed
Snowboard mogelijkheden: goed
Pistes: 20 km
Verlichte pistes: 1
Aantal liften: 9
Skipas 6 dagen: NOK 1760 (kinderen onder 7 jaar rijden gratis samen met een volw. Helm verplicht!)
Er zijn ook andere mogelijkheden voor skipassen.
Key Card: NOK 50 (NOK 20 retour. U kunt ook uw eigen Key Card gebruiken)
Skiles 4 dagen: NOK 1030 (groepsles 4 dagen x 1.5 uur)
Skihuur 6 dagen: NOK 995-1175 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: NOK 99 (incl. schoenen)

VERVOER

Veerhaven: Oslo
Aanvlieghaven: Oslo Airport Gardermoen
Transfer per bus: vanaf Oslo luchthaven, ca. 3,5 uur
Per auto: vanaf Oslo 210 km
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding