0 Resultaten

Lofoten

Ontdek het mooiste van de Lofoten
De prachtige Lofoten eilanden zijn ook in de winter werkelijk prachtig. Woeste, met sneeuw bedekte bergen en de kans om walvissen en andere dieren te spotten zijn ingrediënten van een winterse reis naar deze omgeving. U ontdekt de schitterende natuur en boeiende geschiedenis in de verschillende knusse en authentieke vissersdorpen. Uiteraard met grote kans om het noorderlicht te zien!

Huurauto

Met een huurauto kunt u in de wintermaanden prima rondrijden. De belangrijkste wegen worden bijgehouden en zoveel mogelijk sneeuwvrij gemaakt en uw huurauto is altijd uitgerust voor winterse omstandigheden. Ook met spijkerbanden! U bent veel flexibeler met de auto en kunt vele daguitstapjes maken naar alle uithoeken van de Lofoten. In de avonduren bent u ook snel buiten de gebaande paden voor een mooie plek om het noorderlicht te spotten!

Activiteiten

Tijdens uw verblijf op de Lofoten zijn er tal van winterse activiteiten en excursies om aan deel te nemen zoals bijvoorbeeld kayakken, verschillende noorderlicht excursies, walvissafari, rib-safari, verschillende musea zoals o.a. het Viking museum of het aquarium bezoeken. De meeste van deze excursies kunt u vooraf bij ons boeken. 

Noorderlicht

Tijdens de wintermaanden is in dit gebied het noorderlicht bijzonder vaak actief. Dit prachtige natuurverschijnsel is bij een heldere donkere hemel te zien en u zult uw ogen uitkijken bij deze bijzondere waarneming. Wij raden u aan om een van de georganiseerde noorderlicht excursies te boeken zodat u de beste kans heeft om het noorderlicht te spotten. De gids zal veel informatie en verhalen vertellen, en uiteraard brengt hij/zij u naar de beste plekken om het fenomeen te kunnen zien.

 

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding