10 Resultaten

Hurtigruten Dagelijks vertrek

Elke dag is er een Hurtigruten afvaart vanuit de Hanzestad Bergen! De gehele rondreis duurt 12 dagen waarbij u de poolcirkel en de Noordkaap passeert vervolgens door vaart naar Kirkenes. Hier keren we het schip om en varen we weer terug naar Bergen. In totaal worden er 34 havens aangedaan. Alle havens die u op de heenreis aan doet zult u op de terugreis in de nacht aandoen. Zo ziet u alle havens bij daglicht! U kunt kiezen uit verschillende Hurtigruten reizen op elke gewenste vertrekdag in het jaar. De volgende Hurtigruten rondreizen zijn mogelijk: 

- 12 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen

- 11 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Trondheim

- 7 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes

- 6 Daagse Hurtigruten zeereis Kirkenes - Bergen

Allereerst kiest u de route die u met Hurtigruten wenst te varen en vervolgens is het belangrijk om te kiezen in welk seizoen u uw zeereis wilt gaan maken.Via de online prijsopgave kunt u vrijblijvend een prijs opvragen op een door u gewenste vertrekdatum. Indien u deze reis wilt boeken, dan volgt u simpelweg het reserveringstraject en gaan wij de opgegeven reis voor u reserveren.
Vluchten, transfers van/naar de luchthaven, landexcursies en verlengingshotels zijn desgewenst bij te boeken.

Hurtigruten Vroegboekkorting 2018
Al Hurtigruten reisplannen voor 2018? Voor 2018 kunnen wij ook al uw Hurtigruten reis verzorgen en boekt u uw Hurtigruten reis voor 30 juni 2017 dan ontvangt u de volgende extra’s! 

  • Boekt u de hele Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Bergen of de reis Bergen - Kirkenes - Trondheim dan ontvangt u vroegboekkorting en een extra on board credit van maar liefst 2650 NOK per persoon! (circa 303 euro) 
  • Boekt u de halve rondreis Bergen - Kirkenes of Kirkenes - Bergen dan ontvangt u vroegboekkorting en een extra on board credit van maar liefst 1050 NOK per persoon! (Circa 121 euro)
On board credit kan alleen aan boord worden besteed. Bij inscheping zal dit extra te goed op uw cruisecard gestort worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld een leuke souvenir kopen of een excursie boeken. Ook kunt u het gebruiken voor een extra drankje aan boord! On board credit of een restant kan niet worden uitbetaald in euro’s. Alleen geldig voor nieuwe reserveringen tussen 3 april en 30 juni 2017 met vertrek in de periode 1 april t/m 31 maart 2019! 

Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. Naar gelang de beschikbaarheid aan boord van een schip afneemt zal de prijs voor de hut stijgen. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige vanaf tarief inclusief vroegboekkorting (indien van toepassing). Indien bij de boeking is gebleken dat dit tarief niet meer beschikbaar is zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte stellen alvorens de reis te reserveren. Wilt u het actuele dagtarief weten of heeft u een andere vraag dan kunt u uiteraard telefonisch/per mail contact met ons opnemen.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding