Ruka Sauna Extravaganza

Saunatour, de ultieme ervaring in de Arctische wildernis!

Beleef de traditionele sauna aan het meer bij Iisakki’s sauna. Deze sauna is een van de eerste saunas met een certificaat van het Autentische Finse Sauna Beleving. Dit certificaat betekent dat u de beste en hoogset kwaliteit van sauna beleving kunt verwachten.
Tijdens uw sauna avontuur gaat een lokaal sauna-gids mee die veel verhalen vertelt over de oorspronkelijke saunacultuur en waarom het zo belangrijk is voor de Finnen. De sauna-gids gaat ook mee de sauna in om te laten zien hoe het allemaal moet. Het is geen naakt-sauna en u kunt gewoon uw badkleding of handdoek gebruiken gedurende het bezoek.
Voor een totale beleving kunt u ook gebruik maken van de jacuzzi in de frisse buitenlucht, of zelfs in het wak springen! De sauna is geschikt voor iedereen; van kleine kinderen tot aan oma’s en opa’s. Tijdens de excursie wordt bessensap, water, thee en kleine snacks geserveerd. Nadat u klaar bent is het tijd om te genieten van traditioneel Laps eten in Iisakin Talo. Op het menu vindt u vele locale delicatessen zoals vis, wild en bessen. De avond start met een korte film over het noorderlicht in een oude boerderij en vervolgens gaat u door naar Iissakin Talo voor het diner. In de loop van de avond is het mogelijk om een rondje te lopen door het dorp om naar de mooie gebouwen en ijssculpturen te kijken.

Duur:     5-6 uur
Vertrek: 16:30u (wo,vr)

Algemene informatie

Min.aantal deelnemers  4 volwassenen
Minimum leeftijd

5 jaar
Kinderen 5 t/m 11 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Inbegrepen

Transfer, Iisakki’s sauna en jacuzzi, handdoek, badjas, locale gids bij de sauna,
Bessensap, thee, water en snack in de sauna.
Laps diner buffet (excl. drankjes)

Opmerking