Polar Park inclusief bustransfer van Narvik

ís werelds noordelijkste dierenpark in Bardu

Bezoek ’s werelds noordelijkste dierenpark in het noorden van Noorwegen en kom dicht bij de wolven, lynxen, muskossen en andere machtige dieren die hier leven.

In Polar Park te Bardu kunt u de dieren in hun natuurlijke habitat zien. In vergelijking met andere parken beschikken de dieren in Polar Park over veel ruimte, waarin ze zich vrij kunnen rond bewegen. Dit betekent overigens wel dat het soms wat tijd kan kosten voor u dieren ziet dus neemt u tijd voor een bezoek.
Ook voor kinderen is dit een leuke plek om te vertoeven. Bij het bezoekers centrum kunt u terecht voor een hapje en een drankje en een klein kenniscentrum is aanwezig om u van feiten te voorzien.

Een bezoek aan Polar Park in het winterseizoen is een aanrader; u kunt de dieren in hun dikke wintervacht zien én in deze tijd van het jaar zijn de dieren vanwege de lage temperaturen vrij actief (behalve de beren, natuurlijk)

Uniek bezoek bij de wolven van Polar Park

Polar Park biedt u een unieke kans om een wolf te bezoeken.
De wolven zijn gesocialiseerd en gewend om contact te maken met mensen. Deze wolven zijn precies zoals andere wolven, behalve één ding: ze zijn niet bang voor mensen en genieten van ons gezelschap als onderdeel van de natuurlijke omgeving.

WolfVisit is in het leven geroepen om het welzijn van de wolven in gevangenschap te verbeteren, om kennis te vergroten en om een unieke wildernis beleving te kunnen bieden.
Van nature zijn wolven bang voor mensen. Niet-gesocialiseerde wolven in gevangenschap zijn bang voor mensen en hebben een stressvol leven. De wolven bij WolfVisit zijn gesocialiceerd en gewend om contact te maken met mensen.

U krijgt een unieke kans om de wolven te ontmoeten in hun eigen leefomgeving! De wolven zullen u verwelkomen met knuffels en kusjes. Durft u het aan?
Het team van Polar Park blijft vanzelfsprekend de hele tijd bij u om alles te vertellen wat u moet weten over de wolven. Ontmoet dit mysterieuze dier en ontdek de waarheid over de wolven tijdens uw bezoek.

Om de wolven te kunnen ontmoeten te kunnen doen moet u minimum 18 jaar zijn, een goede basisconditie hebben en Engels of Noors kunnen spreken zodat u alle instructies van de verzorgers kunt volgen. Veiligheid voor dieren en mensen staat bij Polar Park voorop!

Wist u dat u ook een nacht kunt doorbrengen in de Wolf Lodge? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algemene informatie

Transportmiddel Per bus 
Duur

ca. 5,5 uur

Verzorging n.v.t.
Kleding/Schoeisel goed schoeisel en warme kleding in de winter. 
Opmerking


Min/Max Min. 1/Max. 25 personen
Inbegrepen:
Entree park en bustransfer

Vertrektijden bus

In de periode 1 december t/m 31 maart gelden de volgende vertrektijden (dagelijks):

Scandic Hotel Narvik           10.30 uur
Narvik Busstation                10.35 uur
Quality Grand Royal Hotel  10.40 uur
Narvik treinsstation             10.45 uur
aankomst 11:45 uur Polar Park en vertrek om 15:00 uur terug naar Narvik

In de zomerperiode (20 juni til 29 juli) gelden de volgende vertrektijden (alleen op dinsdag en zaterdag):

Scandic Hotel Narvik 09.50 uur
Narvik Busstation      10.00 uur
Quality Grand Hotel  10.05 uur

De bus zal omstreeks 14.00 uur terugkeren naar Narvik. Vraag uw chauffeur voor het exacte tijdstip. 

Openingstijden

* alle dagen open van 10.00 tot 15.30 uur
* Gratis rondleiding door het park met gids, op zaterdag en zondag om 13.00 uur

Gesloten op 24, 25, 31 december, 1 januari en 17 mei.