Winteravontuur in Luleå - Zweeds Lapland

Een week vol schaats- en winterplezier!

Bestemming: Zweden Winter

Reisduur: 5,7 nachten

Vanaf: 345,00 €

Winteravontuur in Luleå

Een winterweek met verschillende activiteiten en wedstrijden op een unieke locatie! Dit gaat aankomende winter gebeuren in de stad Luleå in Zweeds Lapland.
Het hoofdevenement van de week is de KPN Grand Prix schaatsmarathon. Dit evenement zal worden uitgezonden door de NOS en is uniek omdat het de eerste marathonwedstrijd zal zijn op zee-ijs.

In deze week wordt er naast de schaatsmarathon ook een toertocht en verschillende winteractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Op de officiële website zal het laatste nieuws over het wedstrijdprogramma en de activiteiten bekend worden gemaakt.

U vliegt vanaf Schiphol naar Luleå met een overstap in Stockholm.

Wij bieden in of buiten Luleå de volgende accommodaties aan (klik voor beschrijving):

Chalets
   Max. personen   Vanafprijs incl. 7 nachten, vlucht en toerticket

First Camp Luleå ***
Brändön Lodge ****

2-6
2-4

€   345 per persoon bij 4 personen - geen maaltijden
€ 1490 per persoon bij 4 personen - incl. ontbijt en diner!!
Hotels    Max. personen   Vanafprijs incl. 7 nachten, vlucht en toerticket

EliteStadshotellet Luleå****
Scandic Hotel Luleå ***

2/4
2/4
 € 716  per persoon bij 2 personen
€ 689 per persoon bij 2 personen

Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.
 
Bus of Autohuur

U kunt zelf bepalen hoe u reist vanaf Luleå Airport naar de accommodatie en v.v. Dit kan heel gemakkelijk per bus. De bus wacht max. 30 minuten na de laatste vlucht die aankomt op Luleå airport. Voor Scandic Hotel gaat u uit bij halte Midgårdsvägen en is het ca. 100m lopen, en voor het Elite Stadshotellet gaat u uit bij Smedjegatan, vlakbij het hotel. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Een huurauto is noodzakelijk bij verblijf in Brändön Lodge. De kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een huurauto biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Uiteraard zijn alle auto’s voorzien van winterbanden met spikes. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Avis

 • Dag tot dag beschrijving

 • Luleå

  Luleå is een mooie stad in Zweeds Lapland. Het is een uitstekend uitgangspunt voor uw winteravontuur met een grote keuze aan activiteiten zoals huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen, schaatsen of een meer adrenalineverhogende excursie; per hovercraft over de bevroren zee.
  Het centrum heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en leuke concerten, festivals en theatervoorstellingen. Er zijn genoeg activiteiten voor de kinderen en de natuurliefhebber komt net buiten de stad ook aan zijn trekken. Tevens is het een unieke locatie waar u goede kans heeft om het noorderlicht te zien!

  Schaatsen in Luleå

  Tijdens de tweede editie van Schaatsen Luleå zal er op 23 februari 2018 een toertocht georganiseerd worden van 10, 30, 60, 100 en 200km. Voor deze toertocht kunnen alle schaatsliefhebbers zich inschrijven. De inschrijving bevat een toertocht ticket en alle nodige voorzieningen. Tevens krijgt u bij de 10km en 30km een snack voor onderweg en bij de afstanden vanaf 60km is er eten & drinken inbegrepen tijdens de toertocht. Voor meer informatie kunt u hier verder kijken. (NB! Externe link)

 • Reisbeoordelingen

  8,0 Jacobus S. | 28.02.2017 Winteravontuur in Luleå - Zweeds Lapland

  Ouder stel

  De toegestuurde toeristische info is heel algemeen, nog mooier zou specifieke informatie zijn van het betreffende gebied/stad waarvoor geboekt is.
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 8
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding