Reis - en annuleringsverzekering ,verzeker u van een plezierige vakantie!

 

Gelukkig heeft u het verloop van een plezierige vakantie vaak zelf in eigen hand. Toch kan het voorkomen dat een kleine, en in sommige gevallen een grote calamiteit, uw vakantiepret behoorlijk bederft. Wat te denken van een opname in een buitenlands ziekenhuis, diefstal van uw bagage of een onvoorziene vroegtijdige annulering dan wel beëindiging van uw vakantie? In zulke gevallen reist u toch ook aangenamer als u goed verzekerd op reis gaat.
 
BBI Travel werkt daarom nauw samen met de Europeesche. Europeesche Verzekeringen is dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen en is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico´s die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen.
Zowel reis- als recreatieverzekeringen voor bijvoorbeeld boten, caravans en motoren behoren tot het productenpakket. En vanzelfsprekend een uitgebreid pakket diensten voor de zakelijke reiziger. Vele verzekeringen van de Europeesche omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS Internationaal. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening.
 
Door samenwerking van de Europeesche met Euro-Centers is er in vele landen ook hulp ter plekke. Een geruststellende gedachte voor de reiziger. Alle 15 verschillende reis- en recreatieverzekeringen van de Europeesche zijn bij BBI Travel als assurantietussenpersoon verkrijgbaar. En dat in een veelvoud aan variaties, want al onze verzekeringen zijn maatwerk. Zo kan de dienstverlening van de Europeesche optimaal, dicht bij de klant, plaatsvinden.
 
Opererend in een wereld waarin vrije tijd en recreatie een steeds belangrijker plaats inneemt, gaan BBI Travel en Europeesche Verzekeringen deze uitdaging gemotiveerd aan onder het motto ´Plezier Verzekerd´!
 
BBI Travel stelt u in de gelegenheid middels de onderstaande link, online uw verzekering af te sluiten bij onze verzekeraar de Europeesche Verzekeringen. Neem het risico niet en zorg ervoor dat u goed verzekerd op reis gaat!

Klik hieronder om online een verzekering af te sluiten:
 
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding