7 Resultaten

Wintersport Finland: Levi

Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel in Fins-Lapland. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers.

Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden.

Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt hier kiezen uit excursies waaronder paardrijden, sneeuwscootersafari’s, een bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen. Met Kids Land en zeer goede kinderskifaciliteiten is Levi een kindvriendelijk plek.

Levi heeft diverse knusse restaurants en de après-ski wordt op een geheel eigen wijze ingevuld. De winkels hebben een keur aan leuke en originele regionale producten. De comfortabele hotels, appartementen, chalets en de TunturiSpa maken van Levi een compleet en sfeervol wintersportoord.

U vliegt vanaf schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.

Meer informatie over Levi


Boek uw winteravontuur naar Levi bij BBI Travel. Met onze jarenlange ervaring in Fins Lapland weten wij u van het juiste advies te voorzien en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten!

Graag tot ziens in Levi, Fins Lapland!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding