Citybreak Malmö

Bestemming: Zweden

Reisduur: 2-7 nachten

Vanaf: 259,00 €

Voor een verrassend leuke city break reist u naar Malmö. Vanaf Kopenhagen airport bent u met de sneltrein binnen 30 minuten in hartje Malmö. De stad is verrassend hip en heeft alles te bieden voor een gezellig weekendje weg. Met interessante musea, moderne architectuur, leuke winkels, gezellige cafés en hippe uitgaansgelegenheden bent u verzekerd van een geslaagde reis. Bijna alles is op loopafstand, maar met de fiets ziet u de stad en omgeving met andere ogen. Probeer eens een van de ’Food Tours’ om de lokale specialiteiten te proeven of dineer een avond bij ’locals’ thuis. Bent u fan van The Bridge kunt u samen met een gids een tour maken in de voetstappen van deze beroemde serie. In de zomermaanden gaat u naar het strand net buiten de stad om een duikje te nemen in de zee.

Combineer ook Malmö met een dagje Kopenhagen! In 30 minuten reist u per trein naar Kopenhagen; een van de mooiste hoofdsteden van Scandinavië.

Deze citybreak is te boeken met vluchten vanaf Groningen of Amsterdam. 

 • Dag tot dag beschrijving

  Dag 1 vliegreis

  U vliegt vandaag van Amsterdam of Groningen naar Kopenhagen. Met de trein bent u in ca. 30 minuten in het centrum van Malmö. U verblijft 2 nachten in deze stad. Om genoeg tijd te hebben voor deze leuke stad is het mogelijk extra nachten te boeken.

  Dag 2 Malmö

  Malmö is verrassend hip en heeft alles te bieden voor een gezellig weekendje weg. Lopend of per huurfiets verkent u de knusse stad. Met interessante musea, moderne architectuur, leuke winkels, gezellige cafés en hippe uitgaansgelegenheden bent u verzekerd van een geslaagde reis. Er zijn vele leuke excursies te maken i Malmö. Probeer eens een van de ’Food Tours’ om de lokale specialiteiten te proeven of dineer een avond bij ’locals’ thuis waarbij u ze het hemd van hun lijf kunt vragen over het leven hier. Bent u fan van The Bridge kunt u samen met een gids een tour maken in de voetstappen van deze beroemde serie. Is het zomers weer gaat u naar het strand net buiten de stad om even een duikje te nemen in de zee.
  Van 11-18 augustus wordt het Malmö festival gehouden met veel muziek, cultuur en feest in alle hoeken van de stad.

  Boekt u een of twee extra nachten kunt u Malmö gemakkelijk combineren met een dagje Kopenhagen! In 30 minuten reist u per trein naar Kopenhagen; een van de mooiste hoofdsteden van Scandinavië.

  Dag 3 terug naar Nederland

  U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam of Groningen.
 • Reisschema

  vliegreis Amsterdam of Groningen - Kopenhagen
  2 nachten in Malmö, in het Clarion Collection Hotel Temperance
  vliegreis Kopenhagen - Amsterdam of Groningen

  Transfers

  De transfers zijn niet inclusief. U dient dit ter plaatse te regelen, maar dit is gewoon mogelijk zonder reserveren.

  Vanaf Kopenhagen airport bent u binnen ca. 30 minuten bij station Malmö Centraal. U koopt een ticket ’Øresundsbillet’ en kunt daarmee per trein naar Malmö reizen. Een enkele reis kost ca. DKK 89*,- (ca. € 12,-). De treinen rijden frequent.

  Wilt u uw citybreak combineren met een dagje Kopenhagen, kunt u eveneens de trein pakken die u in een half uur naar het centrum van de stad brengt. De prijzen zijn dezelfde als vanaf de luchthaven en kunt u ter plaatse kopen.

  *) BBI Travel is niet verantwoordelijk voor tussentijdse wijzigingen van de prijzen of vertrektijden van de treinen. Check altijd de juiste tijden en prijzen via het internet of vraag ter plaatse na.

 • Reisbeoordelingen

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding