Waarom cruisen met Hurtigruten?

Waarom cruisen met Hurtigruten?

07/08/2018 0 Door blogbbi
Delen:

Waarom cruisen met Hurtigruten?

Stapt u aan boord van Hurtigruten dan ligt de nadruk op het ontdekken van de natuur. Hurtigruten is wereldleider in duurzame expeditie reizen. Sinds 1893 is Hurtigruten op ontdekking uit en deze ervaring vertaalt zich in hoogopgeleide bemanningsleden en een gevarieerde vloot. Hierdoor kan Hurtigruten u op een unieke manier kennis laten maken in de meest afgelegen hoeken van de wereld.

Hurtigruten Noorse Kust

De bestemmingen

Een Hurtigruten reis langs de Noorse kust zal hoogstwaarschijnlijk de meest bekende route zijn. Al 125 jaar komen reizigers over de hele wereld naar Noorwegen om te genieten van de overweldigende Fjorden. Hurtiguten heeft naast de Noorse kust ook een enorme geschiedenis opgebouwd met expeditie reizen naar Antarctica, Groenland en Spitsbergen. Daarnaast kunt u met Hurtigruten combinaties maken met verschillende bestemmingen. Denk hierbij aan de combinatie IJsland en Groenland. Met de komst van twee nieuwe hybride expeditie schepen in de vloot wordt het aanbod flink uitgebreid.

 Wist u dat?

Er een expeditie team aanwezig is aan boord?
Of u nu vaart met Hurtigruten langs de Noorse kust of andere afgelegen bestemmingen over de hele wereld, u wordt vergezeld door een deskundig expeditie team. Zij zijn uw gastheren aan boord en wal en geven lezingen over onderwerpen als geografie, geschiedenis, dieren in het wild en meer.

Hurtigruten een Noorderlicht garantie heeft?
100%. Zo zeker is Hurtigruten dat het spectaculaire Noorderlicht op de 12-daagse Hurtigruten-reis verschijnt. Indien dit niet het geval is geeft Hurtigruten een gratis 6 of 7-daagse Hurtigruten reis terug! Op deze manier maakt u wel heel veel kans op het zien van het Noorderlicht.

Hurtigruten Noorderlicht reizen

Hurtigruten geen normale cruise maatschappij is?
Wanneer u met Hurtigruten vaart, gaat u op expeditie met gelijkgestemde avonturiers. U zult geen glijbanen, casino’s of een soort dresscode vinden aan boord. De sfeer die u wel zult vinden is een ongedwongen en ontspannen sfeer en heerlijk eten. Daarnaast hebben alle schepen de juiste uitrusting om de bestemmingen te verkennen.

Hurtigruten twee nieuwe schepen aan de vloot heeft toegevoegd?
Modern, hybride en geïnspireerd door het Scandinavische erfgoed – Binnenkort verwelkomen we MS Roald Amundsen en daarna wordt ze vergezeld door MS Fridtjof Nansen. De Schepen zijn vernoemd naar twee van de beroemdste ontdekkingsreizigers van Noorwegen. Aan boord van deze ultra moderne hybride schepen kunt u de meest afgelegen bestemmingen ter wereld verkennen.

Hurtigruten toegewijd is aan duurzaam reizen?
De rederij is actief in een aantal van ‘s werelds meest ongerepte en kwetsbare natuurlijke landschappen. Dit is een verantwoordelijkheid die Hurtigruten zeer serieus neemt. Daarom leer de rederij zijn gasten aan boord hoe ze onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Ze proberen de impact van de bezoeken in de natuur te minimaliseren maar maken ook gebruik van de natuur zoals het voedsel langs de Noorse kust.

Delen: