Pakketreis of zelf boeken? Ontdek de voordelen van een pakketreis!

02/05/2023 0 Door Kirsten Muntendam
Delen:

Tegenwoordig kan iedereen met toegang tot het internet zelf een vakantie samenstellen. Tenzij je het leuk vindt om het internet af te zoeken naar accommodatie, vervoer en excursies, is dat een tijdrovende klus. Een reis boeken kan ook anders. Reisorganisaties zoals BBI Travel bieden één centrale plek om alle onderdelen van jouw reis te boeken. Zo’n reis noemen we een pakketreis. Je kiest zelf welke reis het beste bij jou past, de organisatie regelt de rest voor jou. Tijd om de voordelen van een pakketreis eens onder de loep te nemen.

Eén centrale plek voor jouw complete reis

Vliegtickets of overtochten boeken, een auto huren, de route uitstippelen, overnachtingen regelen… Bij het organiseren van een reis komt veel kijken. Wil je het meeste uit je vakantie halen, dan moet je je ook nog verdiepen in alles wat er in de omgeving te beleven valt. Dat kost veel tijd en energie. Reisorganisaties stellen kant-en-klare reizen voor je samen. Zij stippelen de mooiste routes uit, zorgen voor comfortabele en schone accommodaties en gaan op zoek naar de excursies die je niet mag missen. En wil je toch dat ene hotel dat niet opgenomen is in de reis? Dan is dat ook mogelijk. Bij het boeken van een pakketreis hoef je alleen maar je wensen aan te geven en je gegevens door te sturen. De rest wordt voor jou geregeld. Reizen was nog nooit zo makkelijk!

Kwaliteit gegarandeerd

Je kent dat wel. Die ene Airbnb lijkt op de plaatjes ontzettend leuk, maar zodra je de voordeur open doet blijkt de prullenbak nog vol te zitten, ruikt het kussen muf en zitten er haren in het doucheputje. Bij een pakketreis weet je zeker dat je goed zit. De reisspecialisten van BBI Travel bezoeken regelmatig zelf de accommodaties die zij in hun reizen opnemen. Ze hebben intensief contact met de leveranciers en houden hun kennis over de bestemming actueel. Zo kunnen ze je van goed advies voorzien en weten ze zeker dat jij de vakantie van je leven beleeft!

Heldere documentatie voordat je vertrekt

Boek je alles zelf, dan heb je te maken met veel verschillende boekingsbevestigingen. Het is altijd even zoeken waar alles ook alweer staat. Reisorganisaties sturen jou één helder overzicht van de reis toe. Hierin vind je makkelijk en snel wat je mee moet nemen (je paspoort!), hoe je incheckt voor je vlucht, de adresgegevens van al je accommodaties, welke excursies je geboekt hebt en hoe je daar komt en allerlei andere handige informatie.

Luchtvaartmaatschappij failliet? Geen probleem

Als je al jouw reisonderdelen zelf boekt, ben je bij de kleinste tegenslag vaak al veel geld kwijt. Kun je bijvoorbeeld niet op bestemming komen omdat de luchtvaartmaatschappij failliet gaat, zoals reizigers met Flybe onlangs overkwam, dan moet je gewoon je hotel betalen. Bij een pakketreis draagt de reisorganisatie verantwoordelijkheid voor de hele reis. Gaat één onderdeel niet door, dan zoeken we een alternatief of krijg je de hele reissom terug.

Goed verzekerd op reis

Reisorganisaties zoals BBI Travel zijn aangesloten bij allerlei keurmerken en kwaliteitskaders zoals de ANVR en de SGR, waardoor zij verzekerd zijn tegen faillissement en calamiteiten. Is er een calamiteit in het land waar je verblijft, zoals een natuurramp of terroristische aanslag, dan zorgt de reisorganisatie voor repatriëring. Zijn die calamiteiten er al voordat je vertrekt? Dan doen wij onze uiterste best om jou alsnog op vakantie te laten gaan door een alternatief voor je te zoeken. Mocht je daarvan afzien, dan kun je je geld terugkrijgen. Met een pakketreis ga je dus met een gerust hart op vakantie!

Neem contact op

Ook voor de kosten hoef je het niet te laten. Wij onderhandelen altijd de scherpste tarieven met onze leveranciers. Klinkt goed he? Wat houd je nog tegen? Neem vandaag nog contact op één van onze reserveringsmedewerkers. Zij helpen je graag bij het boeken van je volgende reis. Fijne vakantie!

Collega's van BBI Travel op inkoop voor pakketreis in Ierland.

Collega’s van BBI Travel op inkoop in Ierland.

Boek jouw pakketreis bij het BBI Travel team.

Het BBI Travel team staat klaar om jou te helpen met je volgende pakketreis!

Delen: