TradFest muziekfestival Dublin

TradFest muziekfestival Dublin

16/08/2018 0 Door blogbbi
Delen:

Van 23 t/m 27 januari 2019 wordt in Dublin voor de dertiende keer het Temple Bar TradFest muziekfestival georganiseerd. Er treden vele bekende Ierse muzikanten op en de concerten vinden plaats op verschillende bijzondere locaties, zoals in Dublin Castle, St.Patricks Cathedral en in fraaie kerken. Het festival speelt zich grotendeels af in de sfeervolle uitgaanswijk Temple Bar, waar het wemelt van de gezellige pubs, waar ook de zogenaamde Front Row concerten zijn, die gratis toegankelijk zijn (wel vooraf plaatsen reserveren). Als je de app van Temple Bar Tradfest download kun je hiervoor gratis kaarten bestellen. Daarnaast vinden en nog verschillende andere Music Trail optredens plaats. Geniet van de opzwepende Ierse muziek, afgewisseld door prachtige ballades, onder het genot van een glas Guinness of Ierse whiskey. Totaal vinden er meer dan 200 concerten plaats. Voor de complete line up zie de TradFest website . Voor een sfeerimpressie kun je kijken op You Tube of voor foto’s op Instagram.

BBI Travel verzorgt een 4-daagse vliegreis naar het TradFest, inclusief de vluchten naar Dublin, hotel en kaarten voor 3 concerten, al vanaf € 577 per persoon.

Inbegrepen zijn kaarten voor de volgende concerten:

24/1  Phelim Drew (zoon van de legendarische Ronnie Drew) – A Celebration of Ronnie & The Dubliners  in de Pepper Canister Church
25/1  Cathey Davey in de St. Michan’s Church
26/1  Trad Gala – Danu / The Mc Goldrick Trio / The Green Fields Of America in Dublin Castle

Het  TradFest is misschien wel het beste festival voor traditionele muziek ter wereld, dus grijp je kans om er in 2019 bij te zijn !

 

Delen: