10 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven bij dagelijks vertrek.

BBI Travel voordeeldata
BBI Travel heeft door het hele jaar speciale vertrekdata geselecteerd, waarop u tegen gereduceerd tarief kunt reizen. In tegenstelling tot de reguliere Hurtigruten tarieven, zijn de tarieven voor deze ’extra voordeeldata’ niet flexibel, maar blijvend laag afgeprijsd. U bespaart zo honderden euro’s op de mooiste zeereis die u ooit zult maken. U heeft een ruime keuze uit vertrekdata in alle jaargetijden en seizoenen voor de route Bergen - Kirkenes - Bergen op basis van volpension.

Hier onder kunt u het seizoen kiezen waarin u wilt reizen. Elk seizoen kent verschillende vertrekdata en hoogtepunten. Ze zijn hierdoor erg populair en vroegboeken is derhalve aan te raden.

vanaf € 1.290,00

RECTIFICATIE advertentie Telegraaf van 1 oktober!

Per abuis zijn de prijzen van de reizen Spitsbergen en Lofoten avontuur en de 8-daagse Arctic Ocean Safari verkeerd gepubliceerd.
De meest actuele tarieven vindt u op onze website.

Onze excuses voor het ongemak.


Vertrek 21 januari
Een waar Hurtigruten avontuur boven de Poolcirkel tegen een voordelig tarief! Bezoek de Noordkaap en geniet van het prachtige Lofoten en maak kans op het Noorderlicht!

Beleef Hurtigruten !

Markeer als favoriet
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding