Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Noorwegen is een land met een overweldigende ruige natuur, een indrukwekkend fjordenlandschap, duizenden meren en watervallen. In het lieflijke zuiden treft men een mild klimaat, duizenden kleine eilandjes en helder zeewater om in te zwemmen. Aan de westkust blauwe fjorden en hoge beboste bergen. Naar het oosten vindt u de hooggebergten met fantastische skimogelijkheden en de hoofdstad Oslo. Noord-Noorwegen is het arctische land met kleurrijke vissersdorpjes en Sami rendierhouders, het land van het noorderlicht en de middernachtzon.

Wij bieden u een gevarieerd aanbod van verschillende rondreizen, langs knusse familiehotels, middenklasse hotels, luxe hotels of traditionele sfeerhotels, vakantiewoningen en chalets. Daarnaast bieden we camperreizen aan en een wandelrondreis. Bij een aantal van de rondreizen is een traject met Hurtigruten inbegrepen. Even niet rijden, maar op het dek genieten van het aan u voorbij trekkende landschap. De auto kan op vrijwel alle schepen mee aan boord.

U kunt onze Noorwegen reizen boeken inclusief een overtocht met Color Line of Stena Line. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een rondreis op maat samen te laten stellen, bijvoorbeeld inclusief een vlucht met KLM en/of SAS en autohuur.

 

Touring Cars Noorwegen
Korting bij lange huurperiodes tot wel 20%

Vanuit Oslo is zowel het lieflijke Zweden alsmede het indrukwekkende fjorden district binnen bereik. Als u écht vrij wilt zijn dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavië.
naar de aanbieding

15-Daagse Hurtigruten bus/treinreis, 20 aug 2014
Incl Bergen - Kirkenes - Bergen.


Bij deze reis vertrekt U vanuit Nederland per luxe touringcar en is tevens inbegrepen de overtocht Kiel-Oslo per Color Line, treinreis over de Bergenbaan Oslo-Bergen, overnachting in Bergen, de gehele Hurtigruten zeereis Bergen-Kirkenes-Bergen met volpension en de overtocht Stavanger-Hirtshals per Fjord Line.

naar de aanbieding

8-Daagse Lofoten & Arctic Ocean Safari
vertrek 9 feb t/m 16 mrt 2014

Korting 

Tijdens deze unieke trip, maakt u alle speciale hoogtepunten in het noorden van Noorwegen mee. Per authentieke Hurtigruten vaart u langs de Arctische kust van Noorwegen en heeft als geen ander kans op het zien van het magische Noorderlicht.
naar de aanbieding