Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Noorwegen is een land met een overweldigende ruige natuur, een indrukwekkend fjordenlandschap, duizenden meren en watervallen. In het lieflijke zuiden treft men een mild klimaat, duizenden kleine eilandjes en helder zeewater om in te zwemmen. Aan de westkust blauwe fjorden en hoge beboste bergen. Naar het oosten vindt u de hooggebergten met fantastische skimogelijkheden en de hoofdstad Oslo. Noord-Noorwegen is het arctische land met kleurrijke vissersdorpjes en Sami rendierhouders, het land van het noorderlicht en de middernachtzon.

Wij bieden u een gevarieerd aanbod van verschillende rondreizen, langs knusse familiehotels, middenklasse hotels, luxe hotels of traditionele sfeerhotels, vakantiewoningen en chalets. Daarnaast bieden we camperreizen aan en een wandelrondreis. Bij een aantal van de rondreizen is een traject met Hurtigruten inbegrepen. Even niet rijden, maar op het dek genieten van het aan u voorbij trekkende landschap. De auto kan op vrijwel alle schepen mee aan boord.

U kunt onze Noorwegen reizen boeken inclusief een overtocht met Color Line of Stena Line. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een rondreis op maat samen te laten stellen, bijvoorbeeld inclusief een vlucht met KLM en/of SAS en autohuur.