2 Resultaten

Aanbiedingen Noorwegen

BBI Travel 50 jaar Noorwegen Specialist!

In 2017 organiseren wij sinds 1968 al 50 jaar reizen naar Noorwegen. Uiteraard kunnen wij dit niet zomaar aan u voorbij laten gaan en krijgt u ter ere van het 50 jarige Noorwegen jubileum op verschillende reizen een korting van 50 euro per persoon.

Met het huidige team aan specialisten die al uw reizen naar Noorwegen organiseren hebben wij verschillende reizen geselecteerd met een extra aantrekkelijk tarief. Het aanbod kan zowel in de winter als in de zomer periode zijn. U kunt dus met onze jubileum korting er voor kiezen om extra voordelig op jacht te gaan naar het Noorderlicht of u kunt genieten van dit voordeel tijdens de Middernachtzon. Alle reizen met de Jubileum korting vind u hieronder. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

vanaf € 990,00

Vertrek 28 januari t/m 11 maart
100 euro per persoon last minute korting op geselecteerde data - ook voor vertrek in de voorjaarsvakantie 18-25 februari!!

Ontdek de natuur en geschiedenis van Noorwegen tijdens een verblijft op de Lofoten, boven de poolcirkel. Heeft u geluk beleeft u het magische Noorderlicht!

BBI Travel 50 jaar Noorwegen Specialist!

Markeer als favoriet
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding