Ierland Aanbiedingen

BBI Travel is sinds 1963 een echte specialist voor reizen naar Ierland. Wij bieden onze reizen tegen een scherpe prijs aan, gebaseerd op de voordelige ‘low cost’ vliegtarieven van Aer Lingus en Easyjet, of per eigen auto en ferry met Stena Line. De keuze voor wat betreft accommodatie is zeer uitgebreid,  variërend van een sfeervol en voordelig B&B tot een luxe middeleeuws kasteel. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige aanbiedingen.

Bed & Breakfast vouchers; stel zelf uw rondreis samen !

Als u niet van tevoren uw reisroute in Ierland wilt vastleggen en vrij en ongebonden wilt rondtrekken, kunt u gebruik maken van onze B&B Go As You Please vouchers. Vrijheid, blijheid !

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 39,00

4-Daagse vliegreis Killarney, verblijf in gezellige Inn.

2015 NU BOEKBAAR !  Kom een weekend tot rust in de prachtige streek Kerry, met haar beroemde meren en bergen. U verblijft in een sfeervolle Inn, met gezellige pub.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 353,00

4-Daagse vliegreis Killarney, verblijf in tophotel aan het meer.

2015 NU BOEKBAAR ! Kom een weekend tot rust in de prachtige streek Kerry, met haar beroemde meren en bergen. U verblijft in een viersterren hotel, schitterend gelegen aan het Loch Lein meer.
toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 413,00

8-Daagse voordeelreis Hoogtepunten Van Ierland

2015 NU BOEKBAAR !  Tijdens deze aantrekkelijk geprijsde reis maakt u kennis met de toeristische hoogtepunten van Ierland.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 271,00

12-Daagse autorondreis De Westkust Van Ierland, B&B

2015 NU BOEKBAAR ! Reis langs de spectaculaire westkust: Kerry, Clare, Connemara en Donegal. U zult onder de indruk raken van de woeste kust, de door de lichtinval steeds van kleur wisselende heuvels en schitterende stranden.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 445,00

15-Daagse voordeelreis Ontdek Ierland, Inns

2015 NU BOEKBAAR ! Fraaie rondreis langs de ruige westkust, met verblijf in sfeervolle Inns. Supervoordeel: door gebruik van 3=2 aanbiedingen krijgt u 3 nachten gratis !

toevoegen aan favorieten
Details vanaf € 485,00
1