Wie zijn wij?

BBI Travel historie

BBI Travel is een jong en dynamisch familiebedrijf, echter met ’roots’ die terug gaan naar de periode eind vijftiger, begin zestiger jaren. Onze reisorganisatie heeft zich sinds 1963 toegelegd op het organiseren van reizen naar Ierland. In 1968 is Scandinavië daar als bestemming bijgekomen, later gevolgd door Canada en IJsland. Tevens vertegenwoordigt BBI Travel de rederij Hurtigruten in Nederland. In het recente verleden is het aantal passagiers sterk gegroeid, waardoor de locatie aan de Vismarkt in de binnenstad van Groningen moest worden verruild voor een ruim en modern kantoorpand op Groningen Airport Eelde.
 
BBI Travel is een specialist voor haar bestemmingen en dient niet te worden verward met naamgenoot BBI Reizen uit Zaltbommel, waarmee BBI Travel in het geheel geen verbintenis heeft.

BBI Travel kantoor op Groningen Airport  

Ondanks de hoge leeftijd beschikt BBI Travel over een jeugdig elan, dat mede veroorzaakt wordt door de enthousiaste medewerkers van ons dynamische team. Met niet alleen zakelijk belang voor onze bestemmingen kunnen wij onze cliënten op enthousiaste wijze van dienst zijn bij het organiseren en reserveren van reizen. We beschikken naast de jarenlang opgebouwde kennis en expertise kennis ook over veel persoonlijke ervaring(en) door het regelmatig bezoeken van onze bestemmingen. Hiermee zijn wij onze klanten graag van dienst.