9 Resultaten

Hotelrondreizen met eigen auto

De Scandinavische landen lenen zich als geen andere plek in Europa voor het maken van een rondreis; een verkenningstocht met de eigen auto. Noorwegen alleen is al 10 maal groter dan Nederland. De illusie dat u Noorwegen in één reis even ‘kunt doen’ moet u dan ook niet hebben. Elke streek heeft eigen gebruiken, tradities en verschilt qua flora en fauna van de andere streek. Zo staat Noorwegen bekend om de majestueuze fjorden in het westen; uitgestrekte bossen in het oosten; idyllische meertjes in het zuiden en de ruige pool landschappen in het noorden. Dit zijn allen geliefde reisdoelen, maar het aantal onbekende streken is nog vele malen groter.

Schitterende routes die u laten rijden over indrukwekkende bergpassen, langs diepe fjorden, een stop maken bij een schilderachtig meer , waarin de bergen zich bijna perfect spiegelen of in een gezellig levendige plaatsje waar de sportieve Noordelingen zichtbaar van de midzomernacht genieten. Wij stelden een aantal rondreizen samen waarbij u de keuze heeft uit reisroutes door meerdere streken van Noorwegen. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden een onderdeel zullen zijn van uw belevenis

Autorondreis met verblijf in hotels & pensions.
Degelijk en voordelig met lage reissommen is hier het motto! Een zeer goede verzorging in sfeervol ingerichte fjellstuer (bergpensions), fjordenpensions en gemoedelijke midden- en eersteklas hotels kenmerken deze rondreizen. Alle verblijfplaatsen liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of  aantrekkelijke levendige plaatsen, onderling verbonden door mooie reisroutes. Onze gasten logeren in nette kamers met douche/toilet, op basis van logies en ontbijt of, het naar verhouding, veel voordeliger halfpension, dus inclusief diner ‘s avonds.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding