ScandinaviŽ/Noordkaap Autorondreizen

Met eigen auto op ontdekkingstocht door Noorwegen, Finland & Zweden

De Scandinavische landen lenen zich als geen andere plek in Europa voor het maken van een rondreis; een verkenningstocht met de eigen auto.
Dit hele gebied, Noorwegen, Zweden en Finland, is gezamenlijk meer dan 28 maal groter dan Nederland. De illusie dat u Scandinavië in één reis even ‘kunt doen’ moet u dan ook niet hebben. Elke streek heeft eigen gebruiken, tradities, verschilt qua flora en fauna van de andere streek. Zo staat Noorwegen bekend om de majestueuze fjorden; Zweden om de uitgestrekte wouden en Pippi Langkous en in Finland is Europa’s grootste merengebied erg geliefd. Dit zijn allen geliefde reisdoelen, maar het aantal onbekende streken is nog vele malen groter. Schitterende routes die u laten rijden over indrukwekkende bergpassen en langs diepe fjorden. Onderweg kunt u een stop maken bij een schilderachtig meer waarin de bergen zich bijna perfect spiegelen of in een gezellig levendig plaatsje waar de sportieve noordelingen zichtbaar van de midzomernacht genieten.
Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden een onderdeel zullen zijn van uw belevenis.


Autorondreizen met verblijf in hotels

Wij stelden een aantal rondreizen samen waarbij u de keuze heeft uit reisroutes door meerdere Scandinavische landen. Degelijk en voordelig met lage reissommen is hier het motto! Een zeer goede verzorging in sfeervol ingerichte fjellstuer (bergpensions), fjordenpensions en gemoedelijke midden- en eersteklas hotels, kenmerken deze rondreizen.
Alle verblijfplaatsen liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of aantrekkelijke levendige plaatsen, onderling verbonden door mooie reisroutes. Onze gasten logeren in nette kamers met douche/toilet, op basis van logies en ontbijt of, het naar verhouding, veel voordeliger halfpension, dus inclusief diner ‘s avonds.

23-Daagse hotelrondreis "Roald Amundsen" incl. overtochten en Hurtigruten 2015

Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland! Een uitgebreide schitterende rondreis die u door Zweden, Finland en Noorwegen naar Europa´s noordelijkste punt, de Noordkaap voert. U verblijft na de schitterende dagtrajecten in comfortabele middenklasse hotels temidden van de weergaloze natuur van de diverse Scandinavische streken.
Het bezoek aan de Noordkaap is natuurlijk het hoogtepunt van deze reis, maar ook het Hurtigruten traject met onder andere een bezoek aan de Trollfjord en een verblijf van drie nachten op de Lofoten, maken juist deze reis interessant. De voormalige koningsstad Trondheim, het oude mijnplaatsje Røros, Lillehammer en de hoofdsteden Stockholm, Helsinki en Oslo worden ook aangedaan deze reis.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf Ä 1.793,00

23-Daagse hotelrondreis "Roald Amundsen" incl. overtocht & Hurtigruten traject


Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland
toevoegen aan favorieten
Details vanaf Ä 1.736,00
1