Hurtigruten Kerstreizen

De feestdagen onder een magische sterrenhemel versierd met het Noorderlicht.
Stelt u zich een reis voor langs de besneeuwde kust, met temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen, onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht danst. Binnen wacht u een gemoedelijke warmte aan boord van het schip dat u van Kirkenes nabij de Russische grens, om de Noordkaap en over de poolcirkel naar Bergen brengt. Kerstavond viert u op traditioneel Noorse wijze aan boord, het schip blijft die dag in de haven liggen.
Om uw avontuur nog verder op te leuken kunt u mee doen aan één van de adrenaline verhogende sneeuwscootersafari´s of huskytochten...

Kerstspecial 2014
13-Daagse zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen

Vertrek: 18 december (nog enkele plaatsen) & 22 december (vol)
Wie voor een echt kerstgevoel gaat, reist in de winter af naar Noorwegen. Langs de befaamde zeeroute langs Noorse hoogtepunten, verandert het landschap in een wintersprookje.  De bergtoppen en de fjorden zijn bedekt met een flinke laag sneeuw en de kuststeden zorgen ´s avonds voor de ´kerstverlichting´ in de verte. En om het wintergevoel helemaal compleet te maken, voert het schip u naar het hoge noorden om het Noorderlicht te aanschouwen. De felgekleurde lichtstroken in de donkere hemel zorgen voor grote verwondering onder de toeschouwers. Net magie!.

toevoegen aan favorieten
Details vanaf Ä 1.571,00

13 Daagse Hurtigruten kerstspecial Bergen - Kirkenes - Bergen vertrek 18 & 21 dec. 2015

Geniet van een traditioneel Noorse kerst tijdens de reis langs de Noorse kust onder het Noorderlicht. Vertrek op 18 en 21 december 2015!

toevoegen aan favorieten
Details vanaf Ä 1.555,00
1