Informatie n.a.v. het corona virus - COVID-19 - Canada

Canada heeft op 18 maart voorlopig haar grenzen tot nader orde gesloten voor niet ingezetenen van Canada.

Er is momenteel geen negatief reisadvies (code rood) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van kracht, maar niet noodzakelijke reizen worden ontraden (code oranje).

Voor veelgestelde vragen over het corona virus zie ook de website van het ANVR .

Voor meer informatie over de reisrestricties zie de website van de Canadese overheid.

Om na te lezen welk beleid wij hanteren ten aanzien van annulering of wijziging, klikt u op de periode welke voor uw reis van toepassing is:

Canada reizen met vertrek t/m 30 juni 2020

Canada reizen met vertrek vanaf 1 juli 2020

Momenteel volgen wijzigingen in de informatie en in-reis-bepalingen elkaar snel op. We doen ons best de hier getoonde informatie actueel te houden maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Aan deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.


KOSTELOOS ANNULEREN GARANTIE VOOR NIEUWE RESERVERINGEN:
Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel afwachtend bent bij het maken van een nieuwe boeking, maar ook aan de coronavirus crisis zal een einde komen. Om u toch in de gelegenheid te stellen zonder veel risico te boeken geven wij u de garantie dat u uw boeking tot 45 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren, dus plan gerust uw reis ! Dit aanbod is geldig voor vanaf 17 maart 2020 geboekte reizen met vertrek t/m 31 oktober 2020. Dit geldt alleen voor onze fly drive hotel- en B&B rondreizen met KLM of Air Transat. Voor camperhuur en andere producten gelden de reguliere voorwaarden.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding