Hoe werkt de website ?

 

In het bovenste menu zijn onze reizen per land en reissoort ingedeeld en eenvoudig te vinden.

Als u een reis heeft gevonden klikt u op het blauwe vakje met ´Prijsopgave´ om de totale reissom te berekenen. Vervolgens geeft u de vertrekdatum, aantal personen en het gewenste reisduur in. Vervolgens doorloopt in verschillende stappen uw keuze voor transport, accommodatie, excursies en eventuele extra’s. Let op! Als er een vierkantje () voor een reisonderdeel staat is dit een optioneel onderdeel, die u aan kunt vinken (bijv. voor een extra excursie of een annuleringsverzekering). Bij sommige reisonderdelen staan linkjes vermeld naar de complete reisinformatie en voorwaarden.

Als u de reis wil reserveren klikt u onderaan het scherm op "Boek deze reis", waarna u de totale reissom ziet en of de reis uit voorraad geboekt kan worden of moet worden aangevraagd. In veel gevallen zal de reis moeten worden aangevraagd, hetgeen wil zeggen dat wij eerst bij de vervoerder en/of accommodatieverschaffer(s) moeten controleren of er nog plaats beschikbaar is. Let op: als u een boeking aanvraagt is dit niet vrijblijvend en kunt u de boekingsaanvraag (indien de reis beschikbaar is) niet meer kosteloos annuleren. Indien beschikbaar maken wij een definitieve boeking voor u en sturen u vervolgens per e-mail een bevestiging/factuur. Indien een reisonderdeel of tarief niet meer beschikbaar is nemen wij contact met u op. In het geval er sprake is van alternatieve accommodaties of vluchttoeslagen wordt eerst met u overlegd alvorens wij definitief boeken. Als u hiermee niet akkoord gaat vervalt de aanvraag zonder kosten. 

Als u de reis wil boeken c.q. aanvragen vult u uw contactgegevens en de namen van de reizigers in. Het is belangrijk dat de opgegeven namen overeenkomen met het paspoort van de reizigers, inclusief de volledige eerste voornaam uit het paspoort. Als alles is ingevuld klikt u op "Deze reis reserveren/aanvragen, waarna onderaan een boekingsnummer verschijnt. U ontvangt een bevestiging van de boekingsaanvraag op het opgegeven e-mail adres.

Zodra uw reis is bevestigd ontvangt u per e-mail de factuur. De aanbetaling bedraagt (tenzij anders vermeld) 20% van de reissom. De restant reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan.

Na ontvangst van de volledige betaling ontvangt u uw reispapieren circa 10-14 dagen voor vertrek per post of per e-mail, afhankelijk van de door u gereserveerde reis.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding