Autorondreizen Ierland

Vergaap je aan de Cliffs of Moher, de Aran Islands of drink een pint met nieuwe vrienden

Ierland ligt verrassend dichtbij en één van die vakantiebestemmingen, waar je je snel thuis zult voelen. Ontdek de ruige kustlijn, geniet van het lieflijke landschap in het stroomgebied van de Shannon en proef de sfeer in typisch Ierse plaatsjes. Mis geen van de hoogtepunten door een voortreffelijk geplande route. Dat zijn de eigenschappen van onze autorondreizen.

In het zuiden van Ierland zijn de dagtochten over de Ring of Kerry en de Ring of Bearra een must. Verder langs de westkust over de ’Atlantic Way’ komen de Cliffs of Moher en de fotogenieke Aran Islands in zicht, maar al snel doemt het magische Connemara op... Met de Giant Causeway in het noorden en de historische monumenten in  de Boyne vallei iets zuidelijker is de lijst van bezienswaardigheden nog lang niet te einde. Bekend vanwege haar gastvrijheid en vaak ongeëvenaard zangtalent, dat bij elke Ier aanwezig lijkt te zijn, is het niet moeilijk het hier naar de zin te hebben.

Maak op eigen houtje kennis met Ierland en de Ieren, bepaal je eigen tempo. Met autorondreizen van verschillende reisduur kan je voor een eerste kennismaking op reis, maar je kunt je ook intensiever onderdompelen in je reisbestemming. Dankzij de top geplande routes van BBI Travel, kun je de vakantie ontspannen boeken zonder zelf eerst uitgebreid onderzoek te hoeven doen.

Hoe kom je er?

Begin je reis comfortabel met vlucht van Aer Lingus, KLM of Easyjet. Reis je liever met eigen auto, dan is er een scala aan overtochten mogelijk, zowel rechtstreeks vanuit Frankrijk als ook via Engeland. Bij alle autorondreizen door Ierland kan het vervoer (vlucht en huurauto of overtocht) facultatief worden bijgeboekt, je hebt de vrije keuze uit meerdere maatschappijen of het zelf te regelen. 

Excursies tijdens de reis

Langs de reisroute liggen vele bezienswaardigheden die uitnodigen tot het maken van een stop. Vaak is er de mogelijkheid een bijzondere activiteit te ondernemen, zoals een walvis- en dolfijnensafari, een fietstocht of een gegidste wandeling... Bij vele van onze autorondreizen bieden wij je de mogelijkheid dit soort mooie excursies en activiteiten bij te boeken.

Onze reisroutes

Onze goed geplande autorondreizen voeren over meest schitterende trajecten door Ierland; over imposante bergpassen, door indrukwekkende landschappen, langs adembenemend mooi gelegen meren en tal van bruisende plaatsjes en soms afgelegen nederzettingen. De routes lopen van het ene hoogtepunt naar de volgende, waarbij we rekening houden met een gepaste dagafstand.

Elk gewenste accommodatie

Door ons geselecteerde verblijfsaccommodatie ligt aan de reisroute. In Ierland bieden wij je een keuze uit verschillende accommodatie vormen. Logeer bij door ons geselecteerd B&B’s en geniet van het traditioneel Ierse B&B-ontbijt, verblijf in een herberg - hier Inn geheten - of kies voor fraai gelegen cottages. Ook is het mogelijk in comfortabele hotels, manor houses of kastelen te verblijven; u zult overal ’Cead mile Failte’ worden geheten (honderdduizend maal welkom).

Verlenging mogelijkheden

Om je reis nog verder uit te breiden, biedt BBI Travel de mogelijkheid je autorondreis te verlengen, zodat je nog meer tijd hebt om je vakantiebestemming beter te ontdekken. Het is bekend dat Dublin en Belfast bruisende steden zijn, waar een verlenging op zijn plaats is. Er is hier zo veel te zien en doen...

Huurauto’s

In Ierland werken wij samen met Thrifty en Hertz en de huurauto is bij onze rondreizen bij te boeken. Je ontvangt de huurauto bij aankomst op de luchthaven en brengt deze daar ook terug. De categorie huurauto wordt altijd vermeld in de reisbeschrijving en kan tegen bijbetaling worden opgewaardeerd volgens je wensen en beschikbaarheid. De meerprijs wordt eenvoudig in de online prijsopgave getoond.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding