Ierland rondreizen B&B, Inns of hotels

Wij bieden u bij onze autorondreizen de keuze uit verblijf in B&B’s, Inns, hotels, kastelen, manor houses en vakantiewoningen.

De geselecteerde B&B’s garanderen een prima verblijf met een persoonlijk karakter. De karakeristieke Inns zou je kunnen omschrijven als een soort dorpsherberg met een pub/restaurant, waar ’s avonds vaak ook de lokale bevolking samenkomt voor hun dagelijkse ‘pint’ onder het genot van live muziek. Het verblijf in hotels biedt meer luxe en faciliteiten, zoals bijv. een spa of zwembad.

Ierland beschikt over schitterende luxe manor houses en kastelen die zijn ingericht als hotel. De traditionele antieke inrichting van deze historische accommodaties ademen een sfeer van rust en grandeur uit vervlogen tijden. Leef als een koning en laat u eens heerlijk verwennen, met een uitstekende persoonlijke verzorging en voortreffelijke restaurants.

In een vakantiewoning heeft u de beschikking over veel ruimte en een keuken om evt. zelf te kunnen koken.

Echt Iers...

Zeer populair zijn deze voordelige Inns. Deze sfeervolle guesthouses en kleinschalige hotels liggen vaak in het centrum van een gezellig plaatsje en in de pub of het restaurant kunt u voor weinig geld prima eten. ’s Avonds kunt u in de bar vaak genieten van Ierse muziek.

Genieten ...

Tijdens een rondreis is een comfortabel onderkomen erg prettig. Een restaurant, hotelbar en andere typische hotelfaciliteiten waardoor een comfortabel en plezierig verblijf verzekerd is. Alles binnen handbereik en volop genieten van de typisch Ierse gastvrijheid.

 

Van plek naar plek rondreizen en op elke locatie meerdere nachten verblijven in een comfortabele vakantiewoning of appartement, zodat je toch eigen baas kunt zijn...

 

Vanuit de vakantiewoning kun je de streek in eigen tempo te verkennen; bezienswaardigheden kiezen en activiteiten plannen. Zelf de boodschappen doen bij de lokale slager en kruidenier; ook een heerlijke manier om een land te leren kennen...

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding