8 Resultaten

Camperhuur

Beleef de indrukwekkende en schitterende natuur, de aangename en relaxte bevolking en de cultuur in Canada. Wilt u Canada graag in uw eigen tijd en in uw eigen tempo ontdekken? Dan is een camper huren echt iets voor u. Ideaal voor families.

In samenwerking met Fraserway RV Motorhome Rentals bieden wij vanuit verschillende plaatsen in Canada camperhuur aan. In Oost-Canada kan de huur van de camper starten in Toronto of Halifax en in West-Canada in Vancouver, Calgary of Whitehorse. U kunt gebruik maken van schitterende in de natuur gelegen campings die geheel ingesteld zijn op campers en motorhomes met onder meer "hook-ups" voor electriciteit en water.
 
 
Wij bieden u de mogelijkheid om uw camperarrangement compleet inclusief vliegticket en overnachtingshotel te boeken. De dagprijs voor camperhuur is verrassend laag. Wist u dat een campervakantie soms wel tot 75% per dag goedkoper is dan een ander type vakantie met de familie ? Let u vooral ook op de speciale acties en kortingen in voor- en naseizoen.

 
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding