0 Resultaten

Wintersport Åre Zweden

Åre is na het WK Alpineskiën 2019, hip & happening! Beleef het grootste skigebied van Zweden. Meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus met zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer.

U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Après-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig. Een dag iets anders dan skiën? Ga dan op een geweldige husky- of sneeuwscooter-safari.


Gedetailleerde ski informatie Åre

Åre is niet alleen erg populair als skibestemming, maar ook het grote aantal activiteiten die men hier zonder ski´s kan ondernemen. Het fraaie berglandschap is decor voor verschillende tochten met hondenslee en sneeuwscooters; er kan een adrenaline-kick worden gehaald hangend aan een zip-line en gezinnen met jonge kinderen beleven veel plezier in het zwembad van Holiday Club.

Aan accommodatie is in Åre geen gebrek. Vele appartementen en chalets, veelal privé eigendom van Zweedse wintersportliefhebbers, worden te huur aangeboden. Daarnaast zijn de hotel hier van hoge kwaliteit, Copperhill Mountain Lodge is zelfs een design hotel met internationale faam. Ook qua uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels, hoeft men zich in Åre niet te vervelen. Een weetje: Åre is de plek waar het in de jaren 80 voor Peak Preformance ooit begon...

Gedetailleerde ski informatie Åre


Klik op de kaart voor grotere versie:
Skikaart AreSkikaart Are-BjornenSkikaart Duved

SKIEN

Totaal aantal pistes: 100 19 39 36 6 off-piste: 5
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: uitstekend
Snowboard mogelijkheden: uitstekend
Pistes: 98 km
Verlichte pistes: 5
Aantal liften: 66 sleepliften, 15 stoeltjesliften en 2 gondelliften
Skipas 6 dagen: SEK 2080
Key Card: SEK 45
Skiles: 1 x 3 uur SEK 510 (groepsles)
Skihuur 6 dagen: SEK 940-1215 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: SEK 1030 incl. schoenen

VERVOER

Aanvlieghaven: Trondheim
Transfer: per huurauto of privé/taxi, duur 2,5 uur
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding