16 Resultaten

Wintersport Trysil Noorwegen

Trysil is een geweldig gevarieerd skigebied. Elke dag een andere afdaling met een andere sfeer. De afwisseling en de leuke lunchhutjes op de pistes maken Trysil tot een gezellig uitgebreid skigebied voor het hele gezin. Gezamenlijk met de lift naar de top waar gekozen kan worden uit verschillende pistes. Er zijn prachtige groene, blauwe en rode pistes tussen de besneeuwde bomen en er is een ruime keus aan zwarte pistes, met de “ Experten” 45º afdaling als spannende uitdaging voor de skihelden. Verzeker uzelf van een reis naar een schitterende, veilige en sneeuwzekere winterbestemming [lees].

 

Deze bestemming is uitermate familievriendelijk, maar ook zonder kinderen is het in Trysil goed toeven. Aan restaurants en bars geen gebrek, Trysil heeft meer dan 30 etablissementen op of aan de pistes, meer nog daarbuiten. Trysil voor fijnproevers [lees].

NIEUW Vertrek op donderdag of zondag vanaf Groningen Airport Eelde per comfortabele chartervlucht naar Scandinavian Mountains Airport. Hiervandaan bent u in 40 minuten in Trysil. Parkeren op Groningen Airport Eelde is gratis inbegrepen! 


Gedetailleerde ski informatie Trysil

Er is in Trysil een groot snowboardpark met rode en zwarte big jumps en wallrides. Kleine jumps zijn te vinden op een aparte snowboard jump trail voor beginners. Voor kinderen op de ski’s een ware magneet, hier zijn ze niet vandaan te houden.

De knusse chalets en appartementen in Trysil liggen aan de pistes en loipes, dus na een paar afdalingen kunt u zo uw hut binnen skiën. Elke week wordt er met veel enthousiasme voor de kinderen een programma georganiseerd. Met de allerkleinsten kunt u in de kindvriendelijke liftjes de helling op en skiet u via een paar mini-afdalingen naar beneden. Een aantal keren per week kunt u hier ’s avonds nog even een verlichte helling pakken of meedoen aan de fakkeltocht. De verlichte besneeuwde bomen en pistes in de avond geven u werkelijk het gevoel alsof u in een sprookje bent beland.
 

Trysil biedt voor ieder wat wils, ook zonder ski´s:

  • De hele winter door is er een weekprogramma, met activiteiten als sneeuwschoen wandelen, huskysafari´s, ochtendskiën inclusief ontbijt en fakkeltochten.
  • Op en om de berg, zijn tal van mogelijkheden een hapje uit te gaan eten. Bij Skihytta wordt bijvoorbeeld twee maal per week een fondue-avond georganiseerd, bij het Radisson Blu Resort kunt u een avondje bowl & dine doen en ook liefhebbers van afterski, komen in Trysil aan hun trekken. Er zijn meer dan 30 etablissementen op of aan de pistes te vinden, daarbuiten nog meer. Trysil voor fijnproevers [lees].


Gedetailleerde ski informatie TrysilKlik op de kaart voor grotere versie:
Pistekaart Trysil

SKIEN

Totaal aantal pistes: 68 28 14 15 11
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: uitstekend
Snowboard mogelijkheden: uitstekend (snowparks)
Pistes: 78 km
Verlichte pistes: 8
Aantal liften: 24 sleepliften, 7 stoeltjesliften
Skipas 6 dagen: NOK 2394 (+/- € 227,00) 
Skiles: 5 dagen x 1,5 uur (ma-vr) NOK 1365 (+/- € 129,50 (groepslessen)
Skihuur 6 dagen: complete set, beginners NOK 935 (+/- € 88,50), expert NOK 1570 (+/- € 149,00)
Snowboardhuur 6 dagen: set incl. schoenen NOK 1035 (+/- € 98,00)
Iedereen heeft een SkiPass (keycard) á NOK 50 (+/- € 4,50) nodig.
 

VERVOER

Veerhavens: Oslo, Gøteborg
Aanvlieghaven: Scandinavian Mountains Airport
Transfer: per transferbus of huurauto, duur 40 minuten
Per auto vanaf Oslo ca. 205 km of Gøteborg ca. 495 km
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding