3 Resultaten

Wintersport Trysil Noorwegen

Trysil is een geweldig gevarieerd skigebied. Elke dag een andere afdaling met een andere sfeer. De afwisseling en de leuke lunchhutjes op de pistes maken Trysil tot een gezellig uitgebreid skigebied voor het hele gezin. Gezamenlijk met de lift naar de top waar gekozen kan worden uit verschillende pistes. Er zijn prachtige groene, blauwe en rode pistes tussen de besneeuwde bomen en er is een ruime keus aan zwarte pistes, met de “ Experten” 45º afdaling als spannende uitdaging voor de skihelden.

Er is in Trysil een groot snowboardpark met rode en zwarte big jumps en wallrides. Kleine jumps zijn te vinden op een aparte snowboard jump trail voor beginners. Voor kinderen op de ski’s een ware magneet, hier zijn ze niet vandaan te houden.

De knusse chalets en appartementen in Trysil liggen aan de pistes en loipes, dus na een paar afdalingen kunt u zo uw hut binnenskiën. Elke week wordt er met veel enthousiasme voor de kinderen een programma georganiseerd. Met de allerkleinsten kunt u in de kindvriendelijke liftjes de helling op en skiet u via een paar mini-afdalingen naar beneden. Een aantal keren per week kunt u hier ’s avonds nog even een verlichte helling pakken of meedoen aan de fakkeltocht. De verlichte besneeuwde bomen en pistes in de avond geven u werkelijk het gevoel alsof u in een sprookje bent beland.

Klik hier voor meer informatie over Trysil (skikaart, video, sneeuwhoogte, wintersportinformatie)

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding