Canada Autorondreizen

Ontdek Vancouver Island, trotseer de Rockies of beleef de Atlantisch kust

Canada is één van die vakantiebestemmingen, die zo groot zijn, dat je simpelweg keuzes moet maken uit een streek die je wilt ontdekken. Maar waar je ook heen gaat, de relaxte levensstijl van de Canadezen zal u aan staan. Mis geen van de hoogtepunten door een voortreffelijk geplande route. Dat zijn de eigenschappen van onze autorondreizen.

Met sneeuw bedekte bergpieken in het westen, door vele beren bewoonde bossen en een kustlijn met walvissen, adelaars en orka’s. Of het oosten, met metropolen zoals Montreal, Toronto en de ruige de Atlantische kust met Nova Scotia; maar ook Niagara Falls kan in de reisroute voorkomen. Een kennismaking met de rituelen en tradities van de inheemse bevolking, ook wel ’first nations’ genoemd, staat bij verschillende reizen gepland.

Leer Canada en haar bevolking, op eigen houtje kennen, bepaal je eigen tempo. Met autorondreizen van verschillende reisduur kan je voor een eerste kennismaking op reis, maar je kunt je ook intensiever onderdompelen in je reisbestemming. Dankzij de top geplande routes van BBI Travel, kun je de vakantie ontspannen boeken zonder zelf eerst uitgebreid onderzoek te hoeven doen.

Hoe kom je er?

Begin je reis comfortabel met vlucht van KLM, Air Canada of een vakantievlucht van Air Transat. Bij vrijwel alle autorondreizen door Canada kan het vervoer (vlucht en huurauto) facultatief worden bijgeboekt, je hebt de vrije keuze uit meerdere maatschappijen of het zelf te regelen. 

Excursies tijdens de reis

Langs de reisroute nodigen vele bezienswaardigheden uit tot het maken van een stop. Vaak is er de mogelijkheid een bijzondere activiteit te ondernemen en helemaal in Canada. Denk aan een boottocht op één van de schitterende meren, orka en natuursafari’s vanaf Vancouver Island of met een grote supertruck de Anthabasca Glacier op... Bij vele van onze autorondreizen bieden wij je de mogelijkheid dit soort mooie excursies en activiteiten bij te boeken.

Onze reisroutes

Onze goed geplande autorondreizen voeren over meest schitterende trajecten door Canada; over imposante bergpassen, door indrukwekkende bossen, langs adembenemend mooi gelegen meren en tal van bruisende plaatsjes en soms afgelegen nederzettingen. De routes lopen van het ene hoogtepunt naar de volgende, waarbij we rekening houden met een gepaste dagafstand.

Elk gewenste accommodatie

Door ons geselecteerde verblijfsaccommodatie ligt aan de reisroute. In Canada bieden wij je een keuze uit verschillende accommodatie vormen. Vakantiehuisjes heten in Canada cabins en hebben vaak een mooie ligging. Ook is het mogelijk in comfortabele hotels, lodges, B&B’s of kleinere pensions te verblijven; u zult overal met een gulle lach welkom worden geheten.

Verlenging mogelijkheden

Om je reis nog verder uit te breiden, biedt BBI Travel de mogelijkheid je autorondreis te verlengen, zodat je nog meer tijd hebt om je vakantiebestemming beter te ontdekken. Steden als Vancouver en Victoria zijn een verlenging meer dan waard; er is hier zo veel te zien en doen en denk dan niet uitsluitend aan stad, want de natuur ligt hier vlak om de hoek.

Huurauto’s

In Canada werken wij samen met Alamo en de huurauto is onze rondreizen bij te boeken. Je ontvangt de huurauto bij aankomst op de luchthaven en brengt deze daar ook terug. De categorie huurauto wordt altijd vermeld in de reisbeschrijving en kan tegen bijbetaling worden opgewaardeerd volgens je wensen en beschikbaarheid. De meerprijs wordt eenvoudig in de online prijsopgave getoond.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding