7 Resultaten

Wintersport Finland: Ruka

Voor komende winter bieden wij wederom het steeds populairder wordende Ruka aan. Met onze chartervlucht vliegt u gemakkelijk rechtstreeks naar Fins-Lapland; naar de luchthaven van Kuusamo. Op zo’n 35 transferminuten van de luchthaven bereikt u Ruka, het aantrekkelijke skigebied waar vrijwel al onze accommodatie ski-in/ski-out is. Ruka staat bol van de winterpret en belevenissen, die zo kenmerkend voor Lapland zijn.

Genieten van goed onderhouden pistes, efficiënte skiliften en adembenemende uitzichten. Het skiseizoen duurt meer dan 200 dagen. Het veelzijdige skigebied is geschikt voor kinderen, volwassenen, beginners en experts. Naast de wintersporten is er hier een groot aanbod aan winteractiviteiten die uw wintervakantie tot een èchte winterbelevenis maken. Welkom op de coördinaten voor sneeuw!

Klik hier voor meer informatie over Ruka.

Ruka staat bol van de winterpret en belevenissen, die zo kenmerkend voor Lapland zijn. In 2016 is Ruka, voor de vierde maal op rij, uitgeroepen tot Finlands beste skigebied! U geniet hier van goed onderhouden pistes, efficiënte skiliften en adembenemende uitzichten. Het skiseizoen duurt meer dan 200 dagen en Ruka de eerste pistes zijn meestal al vanaf medio oktober al open.
Het veelzijdige skigebied is geschikt voor kinderen, volwassenen, beginners en experts. Naast de wintersporten is er hier een groot aanbod aan winteractiviteiten die uw wintervakantie tot een èchte winterbelevenis maken. U kunt kiezen tussen vele activiteiten en wij bieden u ook de mogelijkheid aan om vooraf uw skipas en skiuitrusting te reserveren. 

Naast leuke mogelijkheden voor activiteiten op ski´s, valt er in Ruka een heleboel meer te doen:

  • Aan activiteiten in Ruka geen gebrek. Of u nu reist met kleine kinderen of met een stel vrienden op zoek naar winteravonturen bent, deze winter(sport) bestemming maakt iedereen blij...
  • Skiën onder het noorderlicht is in Ruka een droom die werkelijkheid kan worden ...
  • Sauna, een echt Finse uitvinding, kan hier op unieke, extravagante wijze worden beleefd; kijk maar eens in het excursie aanbod...


Gedetailleerde ski informatie Ruka

Klik op de kaart voor grotere versie:

SKIEN

Totaal aantal pistes: 38 •0 •18 •14 •6
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: redelijk/goed
Snowboard mogelijkheden: uitstekend
Pistes: 24 km
Verlichte pistes: 30
Aantal liften: 22
Skipas 6 dagen: € 194,50
Key Card: € 7
Skiles: 100 min. € 34-108 p.p. (privéles, kosten afhankelijk van aantal deelnemers)
Skihuur 6 dagen: € 110 - 141 (set), kinderen t/m 11jr € 65 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: € 110 - 141 (set) kinderen t/m 11jr € 70(set)

TRANSFER

Aanvlieghaven: Kuusamo
Transfer: per bus, duur ca. 30 min.
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding