8 Resultaten

Wintersport Finland: Levi

Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel in Fins-Lapland. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers.

Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden.

U vliegt vanaf schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.


Gedetailleerde ski informatie "Levi

Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt kiezen uit excursies waaronder paardrijden, een safarie met sneeuwscooters of huskies, bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen. Met Kids Land en zeer goede kinderskifaciliteiten is Levi een kindvriendelijk plek en zeer geschikt voor gezinnen met grote en kleine kinderen.Vanuit Levi is het ook mogelijk om een nachtje in een sneeuw igloo te slapen, bij Snow Village.

Levi heeft diverse knusse restaurants en de après-ski wordt op een geheel eigen wijze ingevuld. De winkels hebben een keur aan leuke en originele regionale producten. De comfortabele hotels, appartementen, chalets en de TunturiSpa maken van Levi een compleet en sfeervol wintersportoord.
 

Levi en de omgeving is een waar paradijs voor liefhebbers van winter(sport). Er is ontzettend veel te doen en ook zonder ski´s kunt u hier terecht voor een onvergetelijke wintervakantie:

  • De prachtige omgeving vormt het decor voor talloze excursie´s en winteravonturen, met husky´s, sneeuwscooter of op sneeuwschoenen. Er zijn ook safari´s te boeken waarbij de groepjes klein blijven...
  • Boek een nacht in het sneeuwhotel of één van de aurora cabins, net buiten Levi. U heeft daarvandaan een nog betere kans op het zien van Noorderlicht...
  • Reist u met kinderen, neem ze dan mee zwemmen bij Spa Water World. U kunt dan gelijktijdig naar de naastgelegen spa en na afloop met de kids bowlen en een burger halen...

Gedetailleerde ski informatie Levi


Klik op de kaart voor grotere versie:

SKIEN

Totaal aantal pistes: 45 1 18 23 3
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: uitstekend
Snowboard mogelijkheden: uitstekend
Pistes: 44 km
Verlichte pistes: 17
Aantal liften: 27
Skipas 6 dagen: € 95,50-172
Key Card: € 7
Skiles: 90 min. € 72 p.p. (privéles)
Skihuur 6 dagen: € 107,50- € 138,50 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: € 155,00 (set)

TRANSFER

Aanvlieghaven: Kittilä
Transfer: per bus, duur 15 min.
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding