Vakantiewoningen in Noorwegen

Op de meest fraaie locaties door heel Noorwegen vindt u ons aanbod van comforthutten en vakantiewoningen.

Ook in het oosten van Noorwegen, niet ver van Lillehammer, hebben wij een aantal fraai gelegen en comfortabel ingerichte vakantiehuizen geselecteerd.

Deze chalets of hytter zijn een perfecte uitvalsbasis, waarvandaan u tijdens uw verblijf vele activiteiten en trips in de omgeving kunt ondernemen.

In het westen van Noorwegen, ook wel Fjord Noorwegen genaamd, hebben wij een aantal fraai gelegen en comfortabel ingerichte vakantiehuizen geselecteerd.

Kijk welke streek u het meeste aanspreekt; de Hardangerfjordstreek in het zuidwesten, de regio rondom de machtige Sognefjord of meer de spectaculaire streek in het noordwesten met o.a. de Geirangerfjord en het nog niet onder de voet gelopen Eikesdal...

Ook in het zuiden van Noorwegen, de streken Aust Agder, Vest Agder en Telemark, selecteerden wij een aantal fraai gelegen en comfortabel ingerichte vakantiehuizen.

Vanuit uw uitvalsbasis kunt u bijvoorbeeld een tocht over de Hardangervidda plannen, of met de fotocamera op jacht naar een eland... De vele meren in deze regio nodigen uit tot een kanotocht of werp eens een hengeltje uit...  

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding