2-dagen huskysafari met overnachting

Bestemming: Finland

Reisduur: 1 nachten

Vanaf: 672,00 €

Nadat u de benodigde warme kleding aangetrokken heeft (u krijgt een overal, sokken, boots, handschoenen, muts en een slaapzak), vertrekt u naar het huskykamp. De rit duurt ca. 30 minuten en bij aankomst maakt u meteen kennis met uw gidsen. Ze zullen u helpen uw slee in te pakken, uw honden klaar te maken en uiteraard een gedegen instructie geven. Alle deelnemers krijgen een eigen husky team van 4-5 honden. De route gaat door een adembenemend landschap dichtbij de Pallas-Ulläs Nationaal Park. Onderweg wordt een stop gemaakt voor een picknick lunch bij het vuur, en in de namiddag komen we aan bij onze accommodatie voor de nacht. Bij de cabin helpt iedereen mee met het zorgen voor de honden, het verwarmen van de sauna en het klaarmaken van het diner. 

De volgende ochtend is het tijd om de honden te voeren en te zorgen voor uw eigen ontbijt voordat u uw hondenteam klaarmaakt om te vertrekken. De route vandaag voert over bevroren meren, moerassen en bossen richting de husky kennel. Onderweg worden vele stops gemaakt om foto’s te nemen en om te genieten van de natuur. Vandaag wordt weer een picknick lunch bij het vuur geserveerd. Bij aankomst helpt u weer met de honden en nadat u afscheid heeft genomen met uw nieuwe vrienden keert u terug naar Levi.

Deze excursie is alleen geschikt voor volwassenen. 

Duur:     ca. 28 uur
Vertrek: 09:00u (ma/do)

 • Dag tot dag beschrijving

 • Min. aant. deelnemers 2 - maximum 6 personen
  Minimum leeftijd 18 jaar
  Inbegrepen materiaal

  "Thermo"-overal, winddichte handschoenen, boots, sokken, shawl en baklava.
  Engelssprekende gids.
  Overnachting in gedeelde accommodatie, in slaapzak.
  Maaltijden zoals omschreven, incl. water, koffie, thee.
  Een persoon per hondenslee met 4-5 honden.

  Zelf mee te brengen: Fotocamera (bij voorkeur onder overal te dragen i.v.m. eventuele lage temperaturen).
  Extra set met warm ondergoed en warme kleding.

   

  Extra details:
  U deelt een cabin. Hier zijn geen eigen kamers of douches aanwezig. U slaapt in de slaapzak die u in bruikleen heeft ontvangen.
  Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze meehelpen in het klaarmaken van maaltijden, opruimen en verder goed voor de ’eigen’ honden zorgen.
         

 • Reisbeoordelingen

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding