Ierland hotels, B&B en Inns

Qua accommodatie valt er in Ierland veel te kiezen. Gaat u voor de kleinschalig en persoonlijke B&B’s of liever een stijlvol landhuis. Houdt u van meer leven in de brouwerij, mogen wij u dan een herberg oftewel Inn’s aanraden? Hier hoeft u veelal de deur niet uit voor levende Ierse muziek.

Hotels en de andere verblijven liggen door heel Ierland verspreid en de keuze is aan u, welke regio wil u gaan ontdekken? Het ruige Connemara en The Burren in het westen, liever het pittoreske zuiden of één van de bruisende steden... 

Of u nou voor een hotel, bed & breakfast of inn kiest, u ontvangt overal het warme Ierse welkom.

Steeds meer toeristen ontdekken hoe prachtig Noord Ierland is. De Antrim kustweg, behoort tot de mooiste routes van Ierland. De uitzichten over de ruige kliffenkust met verlaten zandstranden en de ruines van Dunluce Castle zijn fantastisch. Het hoogtepunt van de route is de beroemde Giant’s Causeway. In Carrick-a-Rede vindt u de spectaculaire 25 meter hoge touwbrug. Bij de whiskeystokerij van Bushmills kunt u een interessante rondleiding volgen. In de Glens Of Antrim zijn prachtige wandelpaden uitgezet in het Glenariff Forest Park, met verschillende watervallen.

Als één van de oudste Ierland-specialisten van Europa, kennen wij alle accomodatie’s goed. Met sommige hebben wij al meer dan 55 jaar een goede relatie. Doe er uw voordeel mee en profiteer van onze jarenlang opgebouwde ’know-how’.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding