4 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen Expedities

Hurtigruten brengt u dichter bij de natuur!

Tijdens een reis met één van de expeditie schepen beleefd u unieke excursies, deskundige lezingen, wandelingen en activiteiten die u tot een ontdekkingsreiziger maken.

U vaart niet alleen met Hurtigruten langs de kust van Noorwegen maar u leert de natuur ook kennen als u kiest voor een schip met een expeditie team aan boord! Het expeditie team zal u kennis verbreden over de Noorse kust. U zult van alles leren over de natuur, het wild, de cultuur en de natuurverschijnselen die u ziet tijdens uw reis langs de Noorse kust.

Vanaf 2018 zullen er op 8 verschillende schepen langs de Noorse kust een expeditie leider en expeditie team aan boord zijn. Zij organiseren speciale activiteiten aan boord zoals informatieve lezingen en presentaties! Uw Hurtigruten schip is het startpunt voor alle activiteiten aan land. Door middel van goede begeleiding, verhalen, lezingen, excursies, wandelingen en activiteiten in de buitenlucht zult u enthausiast worden over de natuur en cultuur. 

De Noren staan bekend om hun obsessie voor het buiten leven. Deze verbinding met de natuur zit in hun bloed. Varend langs de kust van Noorwegen willen wij u laten zien wat de Noren lief hebben. Wij hopen dat u een vleugje van dat geluk zal gaan ervaren tijdens u Hurtigruten reis! Geniet van het gevoel van buiten te zijn, voelen, ruiken, luisteren en volledig in het moment te zijn. Beleef Hurtigruten!

De volgende schepen hebben een expeditie programma aan boord

  • MS Finnmarken 
 
  • MS Nordnorge 
  • MS Kong Harald 
 
  • MS Polarlys 
  • MS Nordkapp 
 
  • MS Richard With 
  • MS Nordlys
 
  • MS Trollfjord 

Hieronder vindt u de mogelijkheden voor alle Hurtigruten reizen langs de Noorse kust met een expeditie programma aan boord. U kunt kiezen uit de volgende Hurtigruten routes:

- 12 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen

- 11 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Trondheim

- 7 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes

- 6 Daagse Hurtigruten zeereis Kirkenes - Bergen

Allereerst kiest u de route die u met Hurtigruten wenst te varen en vervolgens is het belangrijk om te kiezen in welk seizoen u uw zeereis wilt gaan maken.Via de online prijsopgave kunt u vrijblijvend een prijs opvragen op een door u gewenste vertrekdatum. Indien u deze reis wilt boeken, dan volgt u simpelweg het reserveringstraject en gaan wij de opgegeven reis voor u reserveren.
Vluchten, transfers van/naar de luchthaven, landexcursies en verlengingshotels zijn desgewenst bij te boeken.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding