7 Resultaten

Grote chalets Scandinavië

De Scandinavische landen zijn synoniem voor een sneeuwzekere winter vol activiteiten met of zonder latten, maar ook voor comfortabele in de natuur gelegen blokhutten en de gezelligheid van een knappend haardvuur en natuurlijk een sauna. Heeft u een vakantie in gedachten waarbij dit de kernwoorden zijn en wilt u dit beleven met de hele familie, dan is dit wat u zoekt!

In Finland, Noorwegen en Zweden is familie een kernwaarde en er zijn tal van chalets waar u met meerdere gezinnen of de hele familie kunt verblijven. Actieve grootouders, die met kinderen en kleinkinderen een winters avontuur willen beleven of in het uiterste noorden zelfs het Noorderlicht willen zien, de kleintjes samen op skiles om daarna onder de opgetuigde kerstboom optimaal te genieten na een heerlijke dag in de sneeuw.

Er zijn volop activiteiten om uit te kiezen. Zo is in Lapland het maken van een husky- of sneeuwscootersafari, eventueel gecombineerd met het zoeken naar het noorderlicht, een must. In Noorwegen zullen de arrenslee- en fakkeltochten het goed doen. Niet alleen de kinderen zullen een Scandinavische winter onvergetelijk bestempelen, maar de hele familie zal herinneringen voor het leven maken. U ontsnapt aan de krokusdrukte in de Alpen, maar ook het vieren van nieuwjaar krijgt een extra dimensie in de witte omgeving. Wellicht dat de poolnacht in het noorden van Scandinavië nog wordt versierd door het noorderlicht. Beter vuurwerk bestaat niet!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding