Camper Iceland

Bestemming: IJsland

Reisduur: 1-30 nachten

Vanaf: 39,00 €

Camper Iceland is een van de grootste camperverhuurders van IJsland met een vloot van goed onderhouden campers. Men verhuurt zowel luxe motorhomes als 4x4 pick-up campers, die geschikt zijn voor de IJslandse hooglanden. De luxe motorhomes zijn alle voorzien van stuurbekrachtiging, kookplaat, koelkast, radio/cd en douche/toilet.
 • Dag tot dag beschrijving

 • Campertypes:

  FREEDOM CAMPER voor 2 personen, zonder douche/toilet. Modellen 2017-2019.


  MOTORHOME 2 voor 2 personen, met douche en toilet. Modellen 2017-2019.


  MOTORHOME 4 voor 2-4 personen, met douche en toilet. Modellen 2015-2019.


  MOTORHOME 5 voor 2-5 personen, met douche en toilet. Modellen 2015-2019.


  MOTORHOME 6 voor 2-6 personen, met douche en toilet. Modellen 2015-2019.


  4X4 CAMPER 2  4x4 pick up met draagbaar toilet, voor 2 personen, waarmee u ook op de IJslandse

  hooglandwegen kunt rijden. Modellen 2018-2019.

   


  4X4 CAMPER 3  Krachtige Ford F150 4x4 pick up met draagbaar toilet, voor max. 3 personen, waarmee u ook op de IJslandse hooglandwegen kunt rijden. Modellen 2016-2019.


  4X4 CAMPER 4 Dodge 2500/Ford F350 of gelijkwaardig, 4x4 pick up met toilet, voor 3-4 personen, waarmee u ook op de IJslandse hooglandwegen kunt rijden. Modellen 2014-2016.
  Let op: voor dit type moet u een C1 vrachtwagen rijbewijs hebben !

  Huurinformatie:

  - De camperhuur wordt per kalenderdag berekend, dus voor 7 nachten worden 8 huurdagen in rekening gebracht. Als de huurperiode in twee verschillende seizoenen valt wordt dit pro rata berekend.
  - Per huurdag is 200 km. inbegrepen. Wanneer u meer km. heeft gereden wordt ter plaatse een toeslag per extra gereden km. in rekening gebracht (€ 1 per km. voor Freedom Camper resp. € 3 per km. voor andere types). U kunt desgewenst tegen een toeslag van € 21 per dag (Freedom Camper € 13) ook met ongelimiteerde kilometers reserveren.
  - Het huurdepot in Keflavik is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur (terugbrengen mogelijk tot 16.00 uur). Als u de camper buiten deze tijden wil ophalen of inleveren geldt een toeslag van € 150.
  - Het vervoer van de luchthaven naar het depot v.v. is niet inbegrepen, maar kan optioneel worden bijgeboekt voor € 60 retour per auto (max. 7 personen).
  - Leeftijdsgrens chauffeur: 20-75 jaar. Voor chauffeurs van 20-24 jaar geldt een verzekeringstoeslag van € 143. De chauffeur dient min.1 jaar in het bezit van een rijbewijs te zijn en verplicht te beschikken over een creditcard op zijn eigen naam met voldoende saldo om het eigen risico te garanderen.
  - Een extra chauffeur kost € 70 per huur.
  - U bent volledig aansprakelijk voor alle schade of diefstal van de camper met een eigen risico van ISK 350.000 / € 2800 per geval. In het geval van een aanrijding door uw eigen schuld bent u naast de cascoschade aansprakelijk voor ISK 30.000 / € 200 (Liability).  

  - Als u alleen de inbegrepen Basic verzekering neemt zijn veel schades voor eigen rekening, zoals aan de banden, wielen, ophanging, bodem, glas, interieur, radio en sleutels. Ook alle schade ontstaan door  gravel, zand, as en stenen zijn standaard niet meeverzekerd. Ter plaatse kunt u hiervoor aanvullende verzekeringen afsluiten (zie overzicht): Plus € 10, Premium € 29 of Super € 49 per dag, maar bij al deze verzekeringen houdt u een eigen risico van € 2800. Wij adviseren daarom via ons de Nederlandse cascoverzekering van de Europeesche af te sluiten, waarmee u het lokale eigen risico tot 0 reduceert. (zie onder).
  - U dient de camper weer met een volle tank en geleegd toilet terug te brengen.
  - Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor uw eindafrekening met de camperverhuurder. Het huurcontract dat ter plaatse wordt opgemaakt is een overeenkomst tussen de bestuurder en de verhuurder, waarin wij geen partij zijn.

  Europeesche Cascoverzekering:
  Zelfs als u ter plaatse de extra verzekeringen afsluit blijft veel schade voor eigen rekening, zoals aan de banden, wielen, glas en interieur. Ook alle schade ontstaan door zand, as, gravel en stenen en iedere schade ontstaan op F-wegen of bij het doorsteken van rivieren zonder brug zijn niet verzekerd. Wij adviseren u daarom deze extra verzekeringen ter plaatse niet af te sluiten, maar in plaats hiervan via ons bij boeking de veel voordeliger cascoverzekering af te sluiten tegen een premie van € 6 per auto per dag (incl. 21% assurantiebelasting / excl. € 4,24 poliskosten), waarmee u hiervoor geen eigen risico meer heeft. Kortom, u betaalt voor deze verzekering minder premie, maar heeft meer dekking dan wanneer u ter plaatse de extra verzekeringen afsluit. 

  Als u de cascoverzekering van de Europeesche afsluit dekt u het plaatselijke eigen risico helemaal af tot een maximum bedrag van € 3500 en bent u bovendien verzekerd voor de ter plaatse "uitgesloten schade" tot een maximum van € 7000. Als "uitgesloten schade" wordt door de Europeesche alleen beschouwd: schade aan ruiten, schade ontstaan bij achteruitrijden, schade door bevriezing of oververhitting van leidingsysteem, schade aan interieur (incl. radio), dakschade door laaghangende objecten, schade aan de onderkant incl. banden/wielen, schade door off-road rijden, zoals door het rijden op onverharde gravelwegen, F-wegen en bij rivieroversteken (alleen toegestaan met 4x4 campers). Een aantal schades vallen niet onder deze omschrijving en zijn niet meeverzekerd, zoals: verkeerde brandstof tanken, zand/as schade (alleen gedekt als u ter plaatse ook de aanvullende zand/as verzekering Premium/Super heeft afgesloten) en sleepkosten na een ongeval.

  Let op: deze Nederlandse verzekering staat helemaal los van camperverhuurder Camper Iceland, die u ter plaatse nog zal vragen of u hun eigen aanvullende verzekeringen wil afsluiten. Als u de cascoverzekering heeft afgesloten moet u ter plaatse deze extra verzekeringen niet meer afsluiten, anders bent u dubbel verzekerd. In geval van schade wordt het in IJsland aan de verhuurder betaalde eigen risico na terugkomst in Nederland bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij terug geclaimd.

  Klik hier voor de uitgebreide polisvoorwaarden.

  Campingkit (verplicht):
  Per camper betaalt u een eenmalig bedrag van € 332 (€ 204 voor Freedom Camper) voor dekbedden, kussens, bedlinnen, handdoeken en kookbenodigdheden (incl.gasfles). Tevens wordt een verplichte Environmental tax (milieubelasting) van € 9 per huur berekend.

  Optionele extra’s (in € indien vooraf geboekt, ter plaatse betaalt u het equivalent in ISK):

  Eindschoonmaak € 120

  Toiletschoonmaak (als u deze zelf niet heeft geleegd) € 150
  Schoonmaakartikelen € 50
  Tweede gasfles (1 gasfles is inbegrepen in campingkit) € 79
  Campingtafel en stoelen € 64
  Barcecue (incl.kolen) € 64
  Koffiezetapparaat (220V) € 19

  Cooler (12V) € 40
  Espresso apparaat € 19
  Stroomadapter (12V naar 220V, 300W)   € 60
  Baby vouwbedje € 50
  Baby/kinderstoeltje (verplicht tot 1.35 m.) € 54
  Kinderverhoging (booster) € 19
  Slaapzak € 30

  Tent voor 2 personen € 45
  Toiletpapier, 4 rollen € 9
  Toiletchemicaliën € 29
  GPS navigatie € 15 per dag
  Wifi 12V unit, incl.ongelimiteerde data € 16 per dag

  IJslandse telefoon met startpakket € 15

  Stabilisatieblokken € 2 per dag

  Nordic Guesthouse

  Als u laat aankomt of vroeg vertrekt kunt u een overnachting boeken in het Nordic Guesthouse bij het camperdepot in Keflavik voor € 154 voor een standaard 2-persoonskamer of € 180 voor een 4- persoons familiekamer met stapelbed. Badkamers worden gedeeld. Het ontbijt is niet inbegrepen; er is een 24 uurs shop en bakkerij vlakbij.

  Kamperen in IJsland:
  De IJslandse campings zijn qua faciliteiten vaak vrij eenvoudig. Vroeger mocht er vrij gekampeerd worden, maar in 2016 is er een nieuwe natuurbeschermingswet in werking getreden die het vrij kamperen limiteert tot max. 3 tenten (geen campers), uitsluitend in vrije natuurgebieden, waar geen camping in de buurt is. Als er sprake is van gecultiveerd landschap, hekken of woningen in de buurt dient u eerst toestemming van de eigenaar van het land te vragen of u uw tent hier mag opzetten. Als u met een camper reist moet u altijd toestemming vragen aan de landeigenaar. In beschermde natuurgebieden, zoals Þingvellir, Þórsmörk, Landmannalaugar, Skaftafell en Mývatn mag u niet vrij kamperen en moet verplicht gebruik gemaakt worden van de officiële campings.

  Op de website http://nat.is/camping/camping_sites. htm vindt u een overzicht van alle campings in IJsland.

  Afwijkende annuleringsbepalingen:

  Bij annulering worden, in afwijking op de ANVR reisvoorwaarden, de volgende kosten in rekening gebracht:

  • Tot 50 dagen voor vertrek 20% van de reissom.
  • Van 49-15 dagen voor vertrek 50% van de reissom.
  • Binnen 15 dagen voor vertrek 100% van de reissom.

  Vliegreis:

  Klik hier voor het vluchtschema en de voorwaarden van Icelandair.


 • Informatie IJsland

  Klik hier voor de vliegtarieven en vluchtschema’s

  Klik hier voor de autohuurprijzen en voorwaarden

  IJSLAND 

  Het land
  Het vulkanische eiland in de Atlantische Oceaan biedt, met een oppervlakte van 103.000 km2 (3 x zo groot als Nederland), veel plaats aan haar 330.000 inwoners. Met 3 inwoners per km2 is IJsland het meest dunbevolkte land van Europa. De hoofdstad Reykjavik ligt in het zuidwesten, waar ca. 2/3 van de bevolking woonachtig is. De rest van het land is dus zeer dunbevolkt en bestaat uit zeer kleine gemeenschappen met beperkte faciliteiten qua winkels, restaurants en bars etc. Met ca. 20.000 inwoners is Akureyri de "capitool" van het Noorden. De internationale luchthaven Keflavik ligt op het schiereiland Reykjanes, op ca. 45 km. van Reykjavik. Iets meer dan 10% van het land is bedekt met gletsjers, 60% van het binnenland is onbewoonde hoogvlakte en woestijn, die uitsluitend in de zomermaanden met 4x4 voertuigen bereikt kan worden. Begroeide gebieden, heetwaterbronnen, lavavelden, adembenemende fjorden en tal van meren en watervallen vormen, naast het bewoonde kustgebied, het overige deel van IJsland. De best begaanbare weg is de ringweg, ook wel ´Route 1´ genaamd. Deze vrijwel geheel geasfalteerde weg voert met ca. 1340 km rondom het gehele eiland, langs vele bekende bezienswaardigheden, met uitzondering van de Westfjorden. In het binnenland vindt men veel met gravel verharde wegen. De wegnummers beginnend met een F zijn alleen zomers te berijden met terreinwagens met vierwielaandrijving, waarbij er sprake kan zijn dat u rivierbeddingen moet doorkruisen. Op de website
  www.road.is kunt u zien welke wegen open zijn.
   


  IJsland specialist
  BBI Travel is door Inspired by Iceland (het nationale toeristenbureau Visit Iceland) gecertificeerd als een echte IJsland specialist. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met een van onze specialisten opnemen.

  Transfers
  In aansluiting op alle vluchten rijden de FlyBus (uitgevoerd door Reykjavik Excursions), Airport Direct (uitgevoerd door Reykjavik Sightseeing) en de Airport Express (uitgevoerd door Gray Line)  zeer frequent tussen de luchthaven Keflavik en Reykjavik. De kosten hiervan zijn ca. € 28 p.p. per enkele reis. De bussen vertrekken ongeveer om het half uur en de reisduur van de luchthaven naar het centrale busstation in Reykjavik is ca. 45 minuten. Hier stapt u over op een kleinere bus die u naar uw hotel brengt. Voor hotels gelegen in de oude binnenstad gelden parkeerrestricties en u wordt dan afgezet/opgehaald bij een centrale bushalte niet ver van uw hotel. 

  Tijdsverschil

  Het tijdverschil tussen IJsland en Nederland bedraagt s’ zomers - 2 uur en tijdens onze wintertijd - 1 uur.

  Reisdocumenten
  IJsland maakt deel uit van het Schengengebied, maar is geen lid van de EU. Nederlanders hebben een geldig paspoort of Europese identiteitskaart nodig. Als u uit een land komt dat niet is aangesloten bij de EEA/EFTA (European Economic Area) dient het paspoort nog tot 3 maanden na terugkomst geldig te zijn. Voor andere nationaliteiten kan een visum vereist zijn.

  Valuta
  De valuta op IJsland is de IJslandse Kroon (1 = ca. 135 ISK, notering mei 2019). Creditcards als Visa en Mastercard zijn gangbare betaalmiddelen, ook voor kleine uitgaven als een kop koffie etc. Bij veel onbemande benzinestations kunt u alleen met een creditcard tanken. Met uw EC-bankpas kunt u bij bankautomaten pinnen. De meeste Nederlandse banken handelen niet in ISK, dus u dient in IJsland geld te pinnen of om te wisselen.
   
  Taal
  De nationale taal is IJslands, maar de meeste mensen spreken er tevens goed tot redelijk Engels. Gastvriendelijkheid wordt in IJsland met hoofdletters geschreven, vandaar dat u tijdens uw reis altijd op de hulpvaardige IJslanders kan terugvallen.
   
  Electriciteit
  Het voltage in IJsland is 220 volt en de stekkers zijn hetzelfde als in Nederland.
   
  Telefoneren
  In de bewoonde gebieden en langs de ringweg heeft u een goed bereik met uw mobiele telefoon, maar
  in grote gebieden in het onbewoonde binnenland van IJsland is vaak geen bereik.
   
  Daglicht
  Vanwege de noordelijke ligging van IJsland, vlak onder de poolcirkel, is het in de zomermaanden overal lang licht, ook ’s nachts. In juni gaat in het Noorden de zon helemaal niet onder en kan de middernachtzon worden bewonderd. ´s Winters (november - februari) hebben de kortste dagen 5 tot 6 uur daglicht. Het wordt echter nooit geheel donker, en al helemaal niet als de mooie Poolsterren aan een heldere hemel staan. Bij helder weer is in de herfst en de winter vaak het prachtige Noorderlicht (Aurora Borealis) te zien. Al vanaf maart is het in IJsland weer langer licht als in Nederland.
   
  Temperatuur
  IJsland is niet zo koud als de naam doet vermoeden. Het klimaat wordt door de warme golfstroom beïnvloed, waardoor de temperatuur in de winter niet zo ver daalt als men zou denken. Op IJsland is sprake van redelijk milde winters en koele zomers. De gemiddelde temperatuur ligt ´s winters tussen +5°en -5° Celsius en ´s zomers tussen +10° en +15° Celsius. Belangrijk is om de juiste kleding voor elk weertype mee te nemen. De weersomstandigheden kunnen er snel wisselen; een bekend gezegde in IJsland is; "als het weer je niet bevalt moet je vijf minuten wachten".
  IJsland wordt door de warme golfstroom beïnvloed, waardoor de temperatuur in de winter niet zo ver daalt als men zou denken. Op IJsland is sprake van milde winters en koele zomers. De gemiddelde temperatuur ligt ´s winters tussen +5°en -5°Celsius en ´s zomers tussen +10° en +14° Celsius. Belangrijk is om de juiste kleding voor elk weertype mee te nemen. De beste reistijd is van juni tot half september. Wie van de winter houdt kan het beste tussen januari en maart naar IJsland reizen. 
    
   
  Beste reistijd
  De beste reistijd ligt tussen juni en begin september. Het hoogseizoen loopt van juni tot augustus; voor deze periode adviseren wij uw accommodatie tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. In mei en september kan (in het noorden vaker als in het zuiden) soms nog een sneeuwbui voorkomen. In het voor -en najaar zijn de wegen naar de hooglanden niet toegankelijk.

  Autorijden
  De maximaal toegestane snelheid in IJsland is 50 km. binnen de bebouwde kom en 90 km. per uur buiten de bebouwde kom (80 km.op gravelwegen). Het is in IJsland verplicht (ook overdag) met verlichting aan te rijden. "Off Road" rijden is verboden.

  Eten & drinken
  De IJslandse keuken bestaat voornamelijk uit verse visgerechten en lamsvlees. In Reykjavik is een grote keus aan restaurants, ook die zich specialiseren in buitenlandse keukens. Buiten Reykjavik is het aantal restaurants zeer beperkt en is er minder variatie in de menu´s (veelal vis en lamsvlees). Water wordt altijd gratis geserveerd bij de maaltijd. In de meeste hotels is het ontbijt en soms ook het diner in buffetvorm. In het laagseizoen kan het soms voorkomen dat het restaurant van uw accommodatie gesloten is en u moet eten bij een naburig restaurant.Houdt er rekening mee dat de prijzen voor diners, met name buiten Reykjavik aanmerkelijk hoger zijn dan in Nederland. Ook de prijzen voor alcoholische dranken zijn flink hoger dan in Nederland.

  Accommodatie

  Reykjavik heeft veel verblijfsmogelijkheden, variërend van jeugdherbergen tot luxe viersterren hotels. Houdt u er rekening mee dat het hotelclassificatiesysteem in IJsland de hotels vaak iets hoger waardeert als de maatstaven die hiervoor in de rest van Europa worden gehanteerd. Op het dunbevolkte ´platteland´ is de hotelcapaciteit niet erg groot en minder gevarieerd. De hotels zijn in de meeste gevallen eenvoudiger als in Reykjavik en er zijn veel farm- en guesthouses. Sommige guesthouses beschikken alleen over standaard kamers, met gebruik van een gemeenschappelijke badkamer en toilet. Over het hele land verspreid vindt u een aantal zomerhotels (de Edda hotelketen); dit zijn schoolinternaten die in het hoogseizoen worden gebruikt als eenvoudige toeristenklasse hotels.

  Vanwege de enorm toegenomen populariteit van de bestemming IJsland is er vooral buiten Reykjavik een tekort aan overnachtingsmogelijkheden, met name in Oost- en Noord IJsland. In 2010 gingen er jaarlijks 490.000 toeristen naar IJsland en in 2017 2,3 miljoen, wat zorgt voor grote druk op de beschikbare accommodatie. De laatste jaren wordt er veel nieuwe accommodatie bijgebouwd en gerenoveerd/uitgebreid. Accommodaties worden vaak gebouwd met materialen als golfplaten en beton, het zijn materialen die zich goed houden bij de extreme weersomstandigheden, zoals harde arctische zeewinden. Dit kan soms aan de buitenkant een wat sobere indruk maken, maar meestal is er bij binnenkomst een verrassend knusse sfeer.  Daarnaast kunt u reserveren voor vakantiehuisjes, veelal met een kitchenette. Veel accommodaties beschikken over een hot tub, waarin u een heerlijk warm bad kunt nemen in de buitenlucht. Belangrijk: het is essentieel van mei t/m september uw accommodatie ruim van te voren te reserveren, en dit niet op de ´bonnefooi´ te doen, want vanwege het beperkte aantal hotels in sommige gebieden zijn deze lang van te voren volgeboekt in het hoogseizoen. Wanneer een accommodatie is volgeboekt bieden wij u, in overleg, een zo goed mogelijk gelijkwaardig alternatief aan, zoveel mogelijk in dezelfde omgeving. Als u in het hoogseizoen wil reizen adviseren wij minimaal 6-8 maanden van te voren te reserveren.

   


  Kamperen
  Van juni tot augustus wordt er in IJsland veel gekampeerd. De campings zijn qua faciliteiten vaak vrij eenvoudig. Vroeger mocht er vrij gekampeerd worden, maar in 2016 is er een nieuwe natuurbeschermingswet in werking getreden die het vrij kamperen limiteert tot max. 3 tenten, uitsluitend in vrije natuurgebieden, waar geen camping in de buurt is. Als er sprake is van gecultiveerd landschap, hekken of woningen in de buurt dient u eerst toestemming van de eigenaar van het land te vragen of u uw tent hier mag opzetten. Als u met een camper reist moet u overal toestemming vragen. In beschermde natuurgebieden, zoals Þingvellir, Þórsmörk, Landmannalaugar, Skaftafell en Mývatn mag u niet vrij kamperen en moet verplicht gebruik gemaakt worden van de officiële campings. Een overnachting op een camping kost gemiddeld  € 20-25 per persoon

  Kleding
  Het weer op IJsland kan zeer grillig en wisselvallig zijn: prachtig zonnig weer kan van het ene op het andere moment veranderen in mist of zwaar weer met veel regen, flinke windstoten, (natte) sneeuw of hagel. Neem daarom ook warme winterkleding mee, het liefst van wol, zijde of polar fleece. Hele dikke truien en spijkerbroeken zijn niet aan te bevelen, omdat ze niet effectief tegen de koude en wind beschermen en bovendien slecht drogen. Een sweater of fleece en een katoenen broek verdienen de voorkeur. Verder is een outdoorbroek fijn, omdat deze snel droogt en vooral comfortabel zit tijdens wandelingen en klimpartijen. Een fleece trui met daar overheen een windstopper is ideaal in IJsland, vooral omdat de wind soms flink kan aantrekken. Over de windstopper draag je een regen werende jas in de zomermaanden, en een wat dikkere jas in de wintermaanden. Tijdens de wintermaanden en ook nog in de lente en herfst kan het geen kwaad om thermokleding onder je gewone kleding te dragen. Een regenjas en/of broek is erg handig, want aan een paraplu op het windrijke IJsland heb je niet veel.

  De beste tip is om zoveel mogelijk laagjes over elkaar aan te trekken, minimaal twee (als het heel koud is drie). De laagjes bieden u ook de gelegenheid om wat uit te trekken, als u ergens binnen komt. Zorg verder voor een muts, warme handschoenen en een sjaal, want de wind kan nog wel eens guur zijn. Stevig en waterdicht schoeisel is erg belangrijk. Wandelpaden kunnen soms slecht, modderig en glibberig zijn. (Berg)wandelschoenen moeten voldoende steun geven aan de enkels en zijn voorzien van een goede profielzool.

  Bussen
  De IJslandse bussen worden goed onderhouden en zijn technisch prima in orde. Door de soms barre weg- en weersomstandigheden hebben ze echter veel te lijden, vooral als ze door het binnenland rijden. Aan stofontwikkeling op de ruiten van de bus is bij ritten op onverharde wegen niet te ontkomen. 

   
   
  Klik hier voor Zuid West IJsland
  Klik hier voor Zuid Oost IJsland
  Klik hier voor Noord IJsland
  Klik hier voor West IJsland
  Klik hier voor Oost IJsland
  Klik hier voor Highlands IJsland
  Klik hier voor Reykjavik
   
  Handige links
  Algemene informatie www.ontdekijsland.nl 
  Informatie, foto’s en filmpjes www.guidetoiceland.is
  Officiele website IJslands verkeersburo https://nl.visiticeland.com
  Informatie Reykjavik www.visitreykjavik.is
  Informatie over de wegcondities in IJsland  www.road.is
  Video’s https://vimeo.com/channels/iceland/videos
  Reisgidsen & kaarten www.dezwerver.nl/r/europa/ijsland 
  Foto’s www.hawk.is/wp-content/uploads/2014/12/Photo-guide-to-Iceland-spreads.pdf
   
 • Reisbeoordelingen

  8,8 Joseph Henricus Antonius B. | 01.05.2019 Camper Iceland

  Jong stel

  Geen, het was een fantastische reis!
  Boekingsproces 6
  Reisdocumenten 10
  Accommodatie 10
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 10
  Algehele beoordeling 10
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,2 Pauline J. | 21.06.2018 Camper Iceland

  Jong stel

  IJsland is gewoon duur. Maar in het campertje zouden gordijnen geen overbodige luxe zijn om wat privacy te creëren. Dat is relatief goedkoop met een touwtje en moertjes te creëren. Anders mensen sneldrogende handdoeken mee laten nemen om zelf gordijnen ...
  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 10
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,0 Jacko B. | 08.08.2016 Camper Iceland

  Jong stel

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 8
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  8,2 JLH B. | 08.09.2017 Camper Iceland

  Vriendengroep

  Boekingsproces 8
  Reisdocumenten 9
  Accommodatie 8
  Beoordeling vervoer (vlucht/ferry) 8
  Algehele beoordeling 9
  Prijs/kwaliteit 7
  meer
  9,2 Agnes S. | 12.08.2018 Camper Iceland

  Gezin met kinderen

  Wij hebben een 4x4 drive camper gehuurd via jullie op IJsland! Fijne tips ook van de verzekering!
  Boekingsproces 10
  Reisdocumenten 10
  Accommodatie 8
  Algehele beoordeling 10
  Prijs/kwaliteit 8
  meer
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding