15 Resultaten

Hurtigruten Noorderlichtreizen

Stelt u zich een reis voor langs een besneeuwde kust, met temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen, onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht danst. Binnen wacht u een gemoedelijke warmte aan boord van het schip dat u over de poolcirkel, om de Noordkaap naar Kirkenes bij de Russische grens en weer terug brengt. Overdag kunt u deelnemen aan avontuurlijke excursies met sneeuwscooters en husky’s of minder extreme stadsexcursies en bezoeken. Steek met ons de Poolcirkel over en geniet van een Hurtigruten Noorderlicht reis en leer de lokale bevolking kennen. Het Noorden van Noorwegen is bij uitstek de plek om op jacht te gaan naar het Noorderlicht. Waarom zou u dit niet combineren met een Hurtigruten reis door de Fjorden?

In de winter maanden hebben wij een groot aanbod in Hurtigruten Noorderlicht reizen. Niet alleen de 12 daagse Hurtigruten reizen Bergen - Kirkenes - Bergen maar ook kortere en unieke Hurtigruten trajecten vind u in ons assortiment. Uw Hurtigruten Noorderlichtreis is bij ons in goede handen omdat:

- U bij ons rechtstreeks met Transavia/KLM naar uw bestemming in het hoge Noorden toe vliegt
- U van ons uitgebreide reisbescheiden incl. Hurtigruten informatie boekje per post ontvangt!
- Bij ons 20 kilo ruimbagage standaard is inbegrepen bij uw Transavia vlucht
- U van ons ervaren/specialistisch reisadvies krijgt telefonisch/per mail of op afspraak
- U een unieke Noorderlicht belofte bij uw 12 daagse Hurtigruten zeereis ontvangt

Hurtigruten Vroegboekkorting 2018
Al Hurtigruten reisplannen voor 2018? Voor 2018 kunnen wij ook al uw Hurtigruten reis verzorgen en boekt u uw Hurtigruten reis voor 31 augustus 2017 dan ontvangt u de volgende extra’s! 

  • Op geselecteerde Hurtigruten Noorderlichtreizen ontvangt u maar liefst 100 euro vroegboekkorting per persoon.
  • Op onze extra voordelige Hurtigruten reis voor een vaste lage prijs in de winter ontvangt u nog extra 5% vroegboekkorting.
  • Op de BBI extra voordeel reizen ontvangt u 100 euro vroegboekkorting per persoon.

Hieronder vindt u een uitgebreid aanbod Hurtigruten reizen. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd telefonisch/per mail contact met ons opnemen.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding